Eiti į turinį
Vasia_Carter

Kodėl 2018 buvo geriausi metai mano gyvenime ?

Rekomenduoti pranešimai

 

---

 

Sveiki visi ! Su naujais metais visus, kurie dar nebuvo pasveikinti ir gerų jums 2019 ! Palydėjau 2018 su triukšmu, tikiuosi taip padarėte ir jūs. Metai buvo išties ilgi ir kupini netikėtumų,pokyčių,gero ir blogo. Skelbiu šį lyg ir konkursą, kuriame dalyvauti galite VISI, jeigu turite ką papasakoti, o pasakojimų turime visi, pas vienus mažesni, pas kitus didesnį, bet visi patyrėm daug visko per visus metus, tiesa ? Taigi apie konkursą.: Ką gi reikia daryti norint dalyvauti ? Kaip jau manau perskaitėte antrašte, norių išgirsti jūsų pasakojimus, kodėl 2018 metai buvo geriausi jūsų gyvenime. Papasakoti galite apie gerus ir blogus prisiminimus, apie pasiekimus ir nuosmukius, viską ką patyrėte ir norite papasakoti draugams. Kyla klausimas iškarto, kaip gi bus renkamas nugalėtojas ? Na, apie tai galvojau ir aš, ir atvirai sunku atsakyti į šį klausimą net man. Geriausiam pasakojimui ? Įdomiausiam pasakojimui ? Daugiausiai patyrusiam ? Manau viską sudėjus, ir išrinksime nugalėtojus visi kartu. Apačioje pateiksiu keletą taisyklių, ko reikėtu laikytis ir kita svarbia informacija.

 

---

 

 

[>] Taisyklės.:

 

[*] Pasakojimas turi būtent aprašyta Jūsų pačių, ne kieno nors kito.

[*] Aprašyme gali būt įkelta nuotrauka iš Jūsų pasakojimo.

[*] Pasakojimai turi būti iš 2018 metų.

[*] Gali būti talpinama iki dviejų nuotraukų.

[*] Nuotrauka turi būt kokybiška.

[*] Privaloma surinkti bent 250 - 300 žodžių.

[*] Pasakojimas turi būt rišlus, be keiksmažodžių, parašyta lietuviškomis raidėmis.

 

 

[>] Pagrindinis konkurso tikslas: Išgirsti žaidėjų pasakojimus, kodėl 2018 metai buvo jiems geriausi.

[>] Konkursas vyksta: 2019-01-04 iki 2019-01-15 18:00.

 

 

[>] Konkurso prizai.:

 

[*] 1 vieta – 36 sarg.lt valiutos;

[]2 vieta – 24 sarg.lt valiutos;

[*] 3 vieta – 12 sarg.lt valiutos.

 

Jeigu surinksime daugiau pasakojimų, bus paguodos prizai. ;)

  • Patinka 11
  • Už 4
  • Prieš 4
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

2018 metai man buvo geriausi delto kad visu pirma sausio vidury 2018, patekau į regiono futbolo komanda, ten susirenka visi geriausi “Akershus” Norvegijoje futbolo žaidėjai ir slidinejau kalnuose Šveicarijoje. Taip kad prasidėjo metai gan neblogai, bet buna ir geru ir blogu prisiminimu, pasitempiau koja žaisdamas svarbias varžybas. Taipkad negalėjau padeti komandai apie mėnesį su puse. Visa ta laiką iki kovo mėnesio aš mokinausi, keliavavau. Kovo 18, per mano gimtadienį, važiavome į Amerika. Tai buvo nuostabu, keliavavome po New Yorka, Chicago ir Los Angeles. Būdamas Amerikoje nusprendžiau kad reiktų įsigyti futbolo patirties, tai nusprendėme kad važiuoti pažiūrėti futbolo varžybų. Tai buvo įspūdinga, grįžome į Norvegija ir viskas pasitaikė atgal į savas vezias, nors nebebuvau toks geras futbolo žaidėjas kaip buvau prieš kelis mėnesius. Per vasaros atostogas, grįžau į Klaipėda, švenčiau jūros šventė, važiavau į stovykla, išmokau “wakenti” tai beveik tas pats kaip snowboardas bet tik ant vandens. Po vasaros prasidėjo mokslai, reikėjo įdėti daugiau laiko į mokslus o ne sportą. Pradėjau mažiau treniruotis bet daugiau mokytis, nors nepatinka manau daugkam mokintis bet reikia. Ir rugsėjo mėnesį atradau serveri pavadinimu sarg. Pradėjau žaisti, visai patiko. Nieko gero dar nepasiekiau sarge bet laikas ateis:) o atgal prie istorijos, tai per kaip mes čia vadiname «høstferie» tai yra atostogos, per atostogas skridome į Gran Canaria, ten buvo taippat nuostabu, šilta ir gera. Ir visa kita iki gruodžio mėnesio mokinausi, sportavau, praleidau laiką su draugais. Gruodžio 24-25, susirinkome mes su visa šeima švęsti Kūčių bei Sv.Kaledu. Važiavome slidinėti gruodžio 27-28. Ir sventem naujus metus, leidome fejerverkus nuo Oslo, operos. Tai metai man praeijo sklandžiai ir gerai! 

 

Sekmes visiem 2019-metais:)

Povilas_Klp

  • Haha 1
  • Už 2
  • Prieš 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Mano 2018 metai. 

 

Šie metai prasidėjo man mokantis 11-iktoje klasėje. Kaip ir visada, mūsų mokykloje yra daromas didžiulis renginys abiturientams "Šimtadienis", kurį rengia visi vienuoliktokai. Pats renginys buvo nuostabus, varginantis, turintis daug pasirodymų (iš viso vyko net 9 pasirodymai, kuriuose 5 iš jų dalyvavau ir aš). Smagu buvo matyti, kaip tavo atliekamas sunkus darbas vertinamas itin gerai. 

Po šimtadienio, teko susimušti su geru draugu, dėl nesusipratimo. Labai džiaugiuosi, kad šios muštynės baigėsi gerai, be jokių sunkesnių sužalojimų tiek jam, tiek man. 

Kas vyko pavasarį, tikrai nepasakysiu, iš karto šoku į vasarą. Pirmas dalykas, kuris nutiko vasarą, tai išvažiavau į JVA (Jaunimo vasaros akademija), kurioje atstovavau už savo miestą. Sutikau LAAABAI daug bendraminčių, kurių charakteriai sutapo su mano. Šioje akademijoje, kuri vyko Šilalėje, buvo labai daug veiklos - iš pradžių buvo paskaitos (labiausiai įsiminė Tarptautinė savanorystė), vakarais vyko diskotekos, taip pat vyko sportinės krepšinio, futbolo, baidarių varžybos. Nuotraukoje aš su mėlyna kepure bei žaliais marškinėliais

 

[URL=https://www.part.lt/perziura/124091383f6bc476c1a00dec35690074436.jpeg]124091383f6bc476c1a00dec35690074436.jpeg[/URL]
 

Po šios akademijos, tą pačią dieną vykau į draugo gimtadienį, kuris buvo Nuostabus! Šiame gimtadienyje taip pat susipažinau su vienu asmeniu, kuris man padeda spęsti tam tikras situacijas realybėje. Neišsiplėsiu apie gimtadienį, einame prie sekančio įvykio. 

Liepos mėnesį pas mus į miestą buvo atvykę užsieniečiai iš įvairių šalių (Tokių, kaip Lenkija, Latvija, Vokietija, Prancūzija, Italija, Ispanija ir t.t.), o aš buvau atsakingas už Italus/Ispanus. Mieste vyko Europos žmonių festivalis, kuriame aš visą festivalį savanoriavau. Tai buvo įsimintiniausios 10 dienų per visą vasarą, nes - susipažinau su LAAAABAAAAI daug Italų, Ispanų, Prancūzų, Olandų. Vyko labai daug renginių, kuriuos teko organizuoti, pvž: Europos paveldas (maisto gaminimas, tapyba), sportinės rungtys, vertėjavimas Anglų-Lietuvių kalba ir t.t. Šioje nuotraukoje būsiu tarp dviejų nuostabių Español panelių

[URL=https://www.part.lt/perziura/f380890fb4d530ad1bc4ae608f82fd41762.jpeg]f380890fb4d530ad1bc4ae608f82fd41762.jpeg[/URL]
 

Vasara kaip ir baigiasi, susitikau su vienu iš Sarg. Lt žaidėjų - @Gytis_Junior, su kuriuo irgi buvo keli smagūs momentai (ne visada susitikdavome, bet palyginus gan dažnai). 

Taip pat dėkoju @Aivariux_Liuks, @Ponas_Blinas, @Benas_Drag už susitikimus.

Ruduo ėjo labai lėtai, nes sugrįžau į Sargą :/ 

Aš jau abiturientas, organizavome mokytojų dieną, per kurią mes vedėme pamokas. Taip pat organizavome fuksų krikštynas, kuriose kankinome Pirmokus gimnazistus tiek psichologiškai, tiek fiziškai. 

 

Štai kaip praėjo mano 2018 metai, jie buvo nuostabūs!

 

 

  • Patinka 4
  • Haha 3
  • Už 7
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Kaip dauguma teigia, jog praeiti 2018 - ieji metai buvo nekokie ir per šiuos 2019 - tuosius metus bus viskas kitaip , ir nebebus tokie blogi metai kaip praeitieji. Bet kaip mes galime spręsti tai, jei praėjo tik keturios dienos po naujų metų, kai su trenksmu atšventėme ateinančiuosius 2019 metus. Kiekvienas atėjus naujiesiems metams pasižadame daryti tą, daryti aną, bet ar mes pažadus ištęsime? Tai tik retas, kuris visus pažadus bei tikslus įvykdo. Užteks apie tuos metus, geriau prieisiu prie iškeltos temos : „Kodėl 2018 metai buvo geriausi mano gyvenime?“ Vieni kalbės apie savo realų gyvenimą ką jie pasiekė, kur nuvyko, kur nusivylė ar kas nepavyko, o aš bandysiu šį rašinėlį ar kitaip sakant pasakojimą paversti iš virtualaus gyvenimo, kitaip iš šiame serveryje viraujančio gyvenimo. 

Pradėsiu nuo to, jog kas mane žinote ir kažkiek pažįstate, manęs serveryje apie pusantrų metų nesutikote ir negirdėjote ar aš dar vis egzistuoju, bet žinoma iš anksčiau likę „žaidimo“ draugai parašydavo tiek į „Skype“ arba šiuo metu vis populiarėjančią programėlę „Snapchat“. Nebeįvykdavo to žaidiminio kontakto, smagių pasivažinėjimų, pasiplepėjimų per „Team Speak 3“ programą, o liko tiesiog prisiminimai. Bet.... praeitų metų gruodžio pradžioje mane sugundė aplankyti jus ir užeiti į šį kadaise buvusį pilną pilnutėlį servery, apsižvalgyti kas čia atsirado naujo, kas pasikeitė per tuos metus, kai manęs čia nebuvo. Ir ką aš čia sutikau? O gi, daug naujų veidų, kurie pradėjo žaisti šiame serveryje, nematyti direktorių bei pavaduotojų veidai, bei labai patobulėjęs serveris. Prisijungiau vieną dieną, prisijjungiau antrą ir kažkaip iki šiol užsilikau, nes kaip visi žinote, jog dabar serveryje yra nežmoniškas žvejybos populiarumas, kai žaidėjai žvejoja bei iš to darosi nemažus pinigus. Vat čia ir prasidėjo mano 2018 - ųjų metų kritimai, kylimai, sėkmės bei nesėkmės žvejyboje. Kas žvejojate ir darotės pinigus turite suprasti, jog jei laimite vieną kartą, du, tris ir daugiau pakyla azartas ir noras turimą pinigų sumą padvigubinti o gal net patrigubinti, bet ne visada gali pavykti kaip kitiems. Tai įvyko ir man. Buvo laimingų dienų, kai mano banko sąskaitoje gulėjo 900 000 000 tūkstančių eurų, populiariausias namas serveryje, prabangios mašinos ir ko bereikia daugiau? Atrodo viską turi, ar gi ne? Tačiau esant užsivedusiai žvejyboje, norisi dar daugiau visko ir atsitinka taip, kad lieki be skatiko ir be jokio namo ar tos pačios prabangios mašinos. Na ir ką, tęsi savo pradėtą žaidimą, ramiai sėdint ir dirbant Narkotikų Prekeiviuose, kad užsidirbti bent keletą skatikų ir eiti vėl žvejoti bei vėl kilti aukštyn pinigine prasme, bet ne visada tai pavyksta. Per dieną galiu kristi n kartų, kilti n kartų, bet to viduriuko ir stabdymo nėra ir vis norisi DAR, DAR ir DAR... Bet 2019 - ųjų metų dienomis atsitiko taip, kad sėkmingai pavyko vėl pasikelti daug pinigėlių ir turėjau tikslą juos pasidėti ramiai į taupiamąją, bet neleido priklausomybė bei noras vis žaisti ir žaisti bei bandyti turimą sumą padvigubinti... Bet kaip ir visiems aišku, šiuo metu mano piniginiai reikalai yra tragiški, ir nebėra tų pinigėlių, kurių net kiti nėra matę ir nuo to laiko nusprendžiau mesti šitą „bjaurybę“ ir ramiai praleisti laiką serveryje, nes kaip visi žinome, priklausomybės nėra GERAS dalykas.. Taip ir pradėjau 2019 - tuosius metus, suprasdama, jog reikia kažką keisti, kad nebedaryčiau tokių klaidų, kaip dabar toliau daro. 

Kaip ir pradžioje minėjau, jog paliesiu šio serverio gyvenimą, o kiti palies savo realų ir tikrai vieniems smagiau skaityti kas vyksta jų tikruose gyvenimuose, o kitiems kas vyksta šiame serveryje. 

Tikiuosi laimėti valiutos, jog bausčiau serveryje tuos „apsimetinėtojus“ ar apgavikus, kurie apgauna žvejojant ir neatiduoda laimėtos sumos tam, kuris to nusipelnė bei neleisčiau kitų pinigėlių į šalis. 

Aš buvau ir liksiu ŽVEJYBOS maniakė ir darysiu tvarką, jog kuo daugiau mielųjų vaikučių neįklimptų į šitą duobę ir nepralaimėtų savo sunkiai uždirbtų pinigėlių Taksi ar Teisėsaugos srityse, nes ten tikrai maži pinigėliai, o vaikučiams tai labai daug ką reiškia. 

  • Patinka 4
  • Ačiū 1
  • Haha 6
  • Sutrikęs 4
  • Už 4
  • Prieš 9
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Man 2018 metais buvo gerų ir blogų akimirkų. Geros akimirkos buvo kai: draugas grįžo iš Londono į Lietuvą dviems savaitėms. O kai grįžo, važiavau jo paimti į oro uostą. Parvežiau į savo miestą, kur jo namai yra. Kitą dieną susitikę, tarėmės, kur tas dvi savaites važiuosim ir ką veiksim. Taigi, daug kartų važiavom į kartodromą pasivažinėti kartingais, kitą dieną vykome į lokės pėdą. Ir taip visas dvi savaites vis kažkur važiuodavome, tada tekdavo namo grįžti apie 1-2 valandą nakties , grįžęs namo nerasdavau kieme vietos pasistatyti automobiliui. Realiai dieną iš dienos sukti ,,baranką'' atsibosdavo, bet už tai būdavo veiklos. Vieną kartą važiuodami nuo ežero, pamatėme jog keliu eina trys mamačitos (merginos) ir sakau sustoju ir paklausiam ar reiks pavežt, jis pasakė gerai. Taigi, sustojau, bet į kalbas leidosi sunkiai, bet vieną jų paklausė mūsų facebook paskyrų, davėm facebook paskyras ir paklausėme ar eina link ežero, pasakė taip. Sakom sėskit ir pavešim, sako ne. Tada mes nuvažiavome pirmi ir palaukėme kol jos ateis ir maloniai pabendravome. Galiu drąsiai pasakyti jog tuo laiku buvau tikras peristukinas ir lakstydavau paskui kitų merginų sijonus, bet laikui bėgant radau sau tinkamą merginą, kuriai nerūpi mano bapkės ir turtai. Tuo metu buvau sutikęs nevieną merginą dviveidę, kurios būdavo neišsilakčiusios ir nerūpėdavo rimti santykiai, todėl viskas baigdavosi po savaitės ar dviejų. Taigi, aš po draugo išvažiavimo į Londoną, maždaug po mėnesio laiko susipažinau su mergina, apie kurią užsiminiau aukščiau. Tada mano 2018 metų akimirkos būdavo geriausios, nes visur vykdavome kartu, nesvarbu kur, ar į sodą ar į kitą miestą kokią nors šventę. Tada man nereikėjo jokių draugų, nes turėjau ją ir man to pakako. Bet po 4 mėnesių pradėjome pyktis ir vieną vakarą rimtai susipykom dėl mano kaltės. Tada nebendravome maždaug kokias 2-3 dienas. Savaitgalį su draugu išvykau į Panevėžį su reikalais ir ten praleidau 2 dienas. Turėdamas laisvo laiko, nutariau jai parašyti kaip sekasi ir kaip laikosi, bet negalėjau, nes buvo man atidavusi mano skolintą telefoną. Tada galvoju jog parašysiu šeimos nariams ir t.t. Pabendravus su šeimos nariais ir jiems pasikalbėjus su manimi, paaiškinau kas ir kaip vyksta. Jie pakalbėjo su mergina ir maždaug po 20-30 min sulaukiau jos žinutės per facebook, taip mes susitaikėme ir pradėjome vėl bendrauti. Pabendravus po 2 mėn vėl pradėjome pyktis. Dabar esame kartu 6 mėn ir vėl pyktis pradėjome dėl jos kaltės. Tai tokie nutikimai mano gyvenime, kurie prasidėjo 2018 metais.  Manau mano pasakojimas nėra tobulas, bet daugeliui gal patiks paskaityti.

Redaguota , redagavo Sweet_Brother
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Mano 2018 metai

Na tai va , viskas prasideda iš naujo , su naujais tikslais , pokyčiais ir planais. O kas gi gero ar blogo buvo nutikę per 2018 metus ? 

 

Malonaus skaitymo :)

 

Sveiki kurie skaitote , praeiti metai atnešė daug įdomių dalykų , pergalių , nuosmukių , švenčių , na ir viso kito. Norėčiau pradėti nuo pradžios metų , kai mane pakvietė žaisti MKL komandoje ( Kas nežino , tai yra Mokinių krepšinio lyga ) bet dėl traumos negalėjau normaliai žaisti , todėl beveik visas sezonas nuėjo veltui. Grįžęs po traumos pradėjau ruoštis kitam sezonui , bei rajoninėms krepšinio varžyboms , kas juokingiausia , tai kad mano grupė yra U15 , o turime žaisti su vyrais , manau tai nėra sąžiniga , bet jau kur besidėsi kaip sakoma.

 

Truputį vėliau artėjant pavasariui , tikriausiai vasario mėnesį prasidėjo sunkus laikas , nes ant galvos lipo motorolerio teisės , mokslai , bei šioks toks darbas , kurį dirbau savo malonumui. Viskas atrodė kaip košmaras , tačiau reikėjo susiimti ir atsisakyti kai kurių dalykų , vienas jų buvo SARG.LT , nebuvo labai sunku nežaisti , bet medalis turi antrąją savo pusę , po kurio laiko neatsispyriau ir vėl užsikabinau į žaidimą , galų gale žiema buvo , ilgi vakarai , ką veikti? Anaip tol su mokslais nebuvo pats geriausias dalykas irgi , pradėjo nesisekti matematika , bei lietuvių kalba , reikia priimti išvadas ! Ir tada nustojau žaisti ilgam.

 

Baigiantis sniegui , kovo mėnesį rajone vyko 3x3 krepšinio varžybos , mums su komanda pavyko laimėti nemažai medalių bei trovėjų , tačiau pasidžiaugėm tuo ne ilgai. Komanda sutrupėjo , o aš likau kaip vienas vilkas prieš bandą jaučių taip sakant... Jau ne gana to kad taip atsitiko su komanda , aš dar kartą patyriau traumą , po šių mėnesių aš vis galvojau : Ar gali būti blogiau? Nes viskas kas nutiko yra katastrofa.

 

Gegužės pabaigoje , kartu su šeima ir keleta draugų nusprendėme išvykti atostogauti , na ir tiesiu taikiniu nusprendėme , kad vyksime į Turkiją , turkijoje tuo metu yra nenormaliai karštą ir linksma , skaitydami pagalvojome ir apie ekskursijas , kur vykti , ką daryti ir t.t. Daug laiko nepraėjo ir jau važiavome į oro uostą , vykome labai anksti 1:00 nakties , o dar eilės ! Net tokiu paros metu susidarė nežmoniškos eilės , pralaukėme 4 valandas kol patekom į lėktūvą , na ir tada tenka atsipalaiduoti . Skridome grubiai tariant 6 valandas , prisipažinsiu visą tą laiką miegojau , bet pamačius pro langą tą nuostabų vaizdą , šiltnamius botaniką , nebuvo kitos kalbos kad tai ne turkija. Atostogaudami keliavome po įvairias Turkijos vietas , tokias kaip įdomus miestas Pamukkale , Amfiteatras ir t.t. Laikas praleistas buvo nuostabus , įkelsiu nuotrauką iš natūraliai susiformavusio Chloro bei kalkių kalno  :

Spoileris

[URL=https://www.part.lt/perziura/2257febf22d329cde25977c8a2e1e9c9392.jpg]2257febf22d329cde25977c8a2e1e9c9392.jpg[/URL]

 

Vasara buvo taip pat įspudinga , nes išlaikiau teises , bei pasinėriau į visokiausias krepšinio varžybas , iškovojome nedaug pergalių , nes žaidėme su vyresniais , tačiau patirtis neįšdildoma ir kupina emocijų. Vasara man buvo ne tokia kaip galima įsivaizduoti , kupina veiksmo , taip sakant tūsų ir panašiai. Ne , vasarą aš praleidau gana ramiai , atšventėm tik teises ir viskas , visą kitą buvo beveik vieni darbai. Aš pats gyvenu kaime , auginame naminius gyvūnus , aišku neturime jų tiek daug , bet visiems reikia maisto , todėl šieno vežimas , vandens gabenimas į ganyklas yra kasdienybė ir galima sakyti rutina , bet vasara aš turėjau laiko pasidžiaugti , bei surasti draugę .

 

Na toliau tiesą pasakius nebuvo labai daug tokių įsimintinų dalykų , tačiau Kalėdos , bei Naujieji metai praėjo man su trenksmu ir tikiuosi , kad šie metai bus kupini daugybės linksmų valandų , santūrumo , susikaupimo , bei puikių mokslo ir krepšinio rezultatų :)

 

Dėkoju tiems , kas skaitėte , tikiuosi buvo bent kiek įdomu :)

Linksmų Naujų metų :)

 

  • Už 2
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

2018

 

Sveiki, nesu linkęs tokiems pasipasakojimams, bet konkursas pasirodė labai įdomus ir kitoks nei kiti, todėl nusprendžiau pasidalinti ir savais patyrimais iš 2018-ųjų metų. Pradėsiu galbūt nuo vasaros, nes pavasaris buvo niūrus ir neįdomus :D. Kaip kai kurie žino studijuoju kolegijoje ir kadangi turėjau skolų teko vasaros pirmą mėnesį ištisai eiti ir taisytis skolas... Buvo totalus košmaras, kas mokysitės geriau pasirūpinkit išsitaisyt skolas iki vasaros - draugiškas patarimas. Tačiau kaip bebūtų likusi vasaros dalis buvo labai šviesi, kas dieną važiavome su draugu iki ežero, žinoma žmonių būdavo masė, bet vis dėl to kitoks efektas būti prie ežero, nei sėdėti namuose prie kompiuterio. Ankščiau ir aš pats galvojau - kas gi gali būti geriau, nei sėdėti ir sau ramiai žaisti, tačiau ši vasara viską apvertė aukštyn kojom. Taip pat vasara susipažinau su viena labai faina mergina kuri taip pat neleido ramiai gyventi ir kasdien mane priversdavo ją prisiminti bent kartą per valandą :D Nesakau, kad nepatiko, bet erzino ta mintis, kad vistiek su ja nieko nebūtų išėję. Anyway tą vasaros dalį buvau pagavęs kažkokį "hype".

 

Labai greitai prabėgo vasara ir atėjo ruduo, bei laikas grįžti studijuoti, kadangi esu šiek tiek dėjęs ant mokslų, tai nelankiau pirmus 2 mėnesius iki kol nepradėjo skambinėti kur dingau, todėl pasiėmiau akademines atostogas, o tą laiką išnaudojau su draugu keliauti po visokius apleistus Lietuvos objektus. Pirmoji kelionė buvo į Elektrėnų apleistą atrakcionų parką, tai buvo vėlgi kažkas neįprasto. Atvykę ė Elektrėnus gale miesto radome apžvalgos ratą ir supratome, kad tai tas atrakcionų parkas, bet šalia jo stovėjo policijos skyrius ir šovė mintis ar legalu bus brautis į apleistą objektą :D privažiavę arčiau, pamatėme, kad ten visiškai atidaryti vartai ir daug įvairaus amžiaus žmonių ten lankosi, o policija dėl to nieko nesako. Parkas labai fainas, patariu ten nuvykti jei patinka aukštis ir visokios pavojingos surūdiję konstrukcijos :D. Taip pat aplankėme "raganos namą" "apleistą kino teatrą" "apleistą viešbutį" "apleistą gamyklą" ir daug kitų smulkesnių vietų.

 

Šie metai taip pat atnešė naujų pažinčių ir galimybių sarg'e, tačiau visai nesenai gavau darbą labai geroje vietoje, todėl laiko visiškai nelieka pašaliniams užsiėmimams, tikriausiai tas ir paskatino beveik visiškai dingti iš žaidimo. Vis gi nebuvo labai išsiskiriantys metai, bet labai norėjau pasidalinti praėjusių metų prisiminimais. Ačiū tiems kurie buvote kartu žaidime ir tiems kurie suteikė šansą, nors ir nuvyliau. Linksmų naujų metų!

  • Patinka 3
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Po 2017 metų įvykimų, tikėjausi, kad 2018 atneš visišką priešingybę, kadangi sakoma, jeigu praeiti metai buvo visiškas mėšlas - kiti bus kaip tik geresni, tikriausiai, kad per daug tikėjausi arba tikėjausi visiško netikėtinumo.
2018  - naujieji - prasidėjo su skambučiu buvusiai, nes kaip visuomet, nauji metai, prisigeri - nori parašyt tiems, kurių nebėra šalia. Nors ir visuomet gailimės rašydami tiems, kurių nesusigrąžinsim, bet aš į tą skambutį ir bendravimą žiūrėjau kiek kitaip - manau kaip tik tas skambutis davė tą pastūmėjimą judėti į priekį stipriau, užuot skambinti prisigėrusiam ir tikėtis tų gerųjų žodžių - žodžių kurie sugrąžintų ją atgal.

Būnant savimi - poetišku asmeniu kažkaip bandžiau atrast save, kadangi po išskyrimo, manau labai sunku ir vėl tikėti tiek savimi, tiek kitais. Prabėgus tam tikram laikotarpiui, ir vėl pradėjau bendrauti, pažinti kitus žmones ir galbūt... suradau ir vėl tą - dėl kurios norėjosi gyventi ir tobulėti.
Bet tikriausiai toks mano gyvenimas, kad kai atsiranda kažkas pozityvaus, šilto ir jaukaus mano gyvenime - turi kažkas užgriūti ir turiu su tuo kovoti. 
Vieną dieną pabudęs, sulaukiau daugybę skambučių, žinučių, jog vienas asmuo pranešė, kad dingau iš šio gyvenimo. Viskas taip davė susimąstyt, kad tiesiog pasikviečiau draugą išgert alaus, prisėdom ir paklausiau :
- Jeigu Tave visi laikytų mirusiu, kaip pasielgtum? Ar pažiūrėtum kam iš tiesų yra svarbu, kam rūpėtų ir lyg pasijaustum iš tiesų miręs vienai dienai ar imtum ir pasakytum, kad vis dar esi čia, egzistuoji ir kvėpuoji?
Ilgai negalvojau, nes nelabai mėgstu meluoti ir aplamai, tokioj situacijoj tiesiog norėjau sužinot kas per asmuo pasakė tokį dalyką apie mane, kuris nemeluosiu... tikrai davė susimąstyt, pagalvot ir pamatyt kam rūpėjo, o kas tiesiog... pažiūrėjo ir nuėjo.
Visa tai ir vėl suvedė mane su tais, kuriais nebendravau jau kelis metus, kadangi man, kaip užsidariusiam asmeniui, nusprendžiau tiesiog atsiribot nuo visų ir gyvent gyvenimą vienas, kovot su depresija ir kitais š. - vienam. Bet būtent tas skandalas, žinia, privertė ir vėl visiems suprast, ko galėjo netekt ir galbūt atvėriau savo pačio akis suprantant, koks mažas iš tiesų tas gyvenimas ir reikėtų jį vertint.
Susitikau su savo vaikystės draugu, ir pasidarė taip gera... tiesiog pamirštant visą gyvenimą ir prisimint būtent tą vaikystę, kai būdavom maži pipliukai ir niekas nerūpėdavo tik išdarinėt visokias nesąmones, kurios teikė tą džiaugsmą ir laimę tiek man tiek jam. 
Nusprendžiau po to laiko grįžt į vieną vietą, kurioje visuomet būdavau laukiamas, tiesiog niekada neužeidavau, nes jausdavausi, kad nesu vertas kitų draugystės ir laimės. 
Jausdamasis ir vėl tą kylančią laimę, džiaugsmą ir supratimą, kad galbūt grįžau į savo vietą, vienas iš draugų paskambino ir pasakė, kad pas mano " draugę " atvažiavo vaikinas atšvęst gimtadienio ir žinoma... kas vyko ten? bučiavosi & etc..
Tuomet gavau iš jos pačios žinutę, kad tiesiog rado žmogų, kuris sušildo ją labiau nei aš - ir tuomet pradėjau galvot... kuo aš toks prastas? Drovus, poetiškas, kuklus vaikinukas, kuris galbūt ir yra tam tikromis vietomis psichiškai nesveikas, kai pradeda galbūt giliai žiūrėt į gyvenimą, bet rodos viską atiduodi dėl jos, būni romantiškas, atiduodi visiškai visą save ir jai vis tiek kažko trūksta. Būtent tada supratau, kad tas " atstumas " - yra tikrai... didelė bėda santykiuose ir, kad aplamai... nebežinojau kur yra mano vieta ir kur turėčiau dėtis.  
Pradėjau rašyt ant balto lapo, lietis ir tiesiog suvokt... dėl ko aplamai kiekvienas esame būtent čia. Kad iš visų tų milijonų, kiekvienas turi skirtingą mąstymą, kitokį suvokimą į gyvenimą, turi skirtingų sugebėjimų o ir svarbiausia, kad... kiekvienas atrodo kitaip. 


Vaikščiodamas gatvėmis, kažkaip pastebėdavau, kad kiekvienas į mane žiūri kitokiu kampu, lyg kažkuo būčiau kitoks ar neįtikčiau jiems, bet... leido susivokt, kad nepaisant visko kas nutinka, reikia išlikt savim ir nesikeist dėl kitų žmonių, kuriems neįtikai, nepatikai ir neįtiks dėl įvairiausių dalykų, nuomonių nesutapimų ir t.t.
Tikriausiai būtent tie 2018 metai ir leido suprast, kas būtų jeigu nebūčiau čia, ir būtent dėl to pradėjau žiūrėti į gyvenimą ir į žmones visiškai kitaip, nei įprastai. Rodos, kad kiekvieni metai vis ir atneša kažko naujo, nepamirštamo į mūsų gyvenimą, tik tie patys atnešimai gali būt vieną kartą nepastebimi, o kiti.. labai atverti akis, gyvenimą į kitus - kas yra labai svarbu.
Todėl po visko, būtent gruodžio mėnesį, pailsėjęs ir pradėjęs žiūrėt į viską daug rimčiau, bet paprastesniu būdu nusprendžiau, būtent per šitas išskirtinai išskirtines šventes, kad visai norėčiau grįžti į šį projektą, kurį žaidžiau kai buvau dar vaikis bet niekada galbūt neatvėriau savęs ir neleidau galimybės jį įvertinti, nes dažniausiai esu tas žmogus, kuris mėgsta ateiti, prisijungti ir ne tik žaisti dėl smagumo, bet atrasti galbūt išskirtinių žmonių, kitaip mąstančių arba tiesiog... atrasti dalį savęs būtent čia, todėl ir esu čia šviežiai naujas ir išbandau senus, bet ir tuo pačiu naujus dalykus įsileisdamas galbūt kažką paprastai paprasto į savo gyvenimą su naujomis patirtimis.

Redaguota , redagavo Marko_Costello
Sakinių paredagavimas.
  • Už 1
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Mano - 2018 metų apsakymas.

Sveiki, kaip ir iš temos pamačiau jog reikia aprašyti savo 2018 metus bent jau 250 - 300 žodžių, tad pasistengsime ir pažiūrėsime - ar tiek įvykių turiu, kad tiek žodžių parašyti. Pradėkime nuo to, kad atėjo pavasaris. Pavasaryje daug žaidime laiko nepraleisdavau, dauguma - lauke ir/ar su draugais kažkur nueidavau, lauke tekdavo daryti ne kažką kitką, o dirbti. Tai pjauti žolę, tai vėl kažką daryti, nesėdėdavau ramiai namie ir nežaisdavau šito serverio kaip dykaduonis, labai daug darbų būdavo, tad - SARG serveriui nebuvo daugybės laiko. Atėjo vasara, dar daugiau darbų, darbų būdavo labai daug, o vasarą - kaip žinome būna labai karšta, tad sunku kažką dirbti, nes prakaitas eina kaip ką žinau ... Visa vasara taip ir prabėgo vėl su visokiais darbais. Atėjo pagaliau ruduo, grėbti lapus ir panašiai - vėl užknisa, bet bent jau galėdavau prisėsti prie kompiuterio ir truputį pažaisti šiame serveryje, aišku, rudenį - prasideda mokslai ir vėl atkrisdavo tas mano žaidimas. Mokslai, darbai ir vėl... Prie kompiuterio prisėsdavau nuo dviejų iki keturių valandų ir tekdavo eiti ruoštis visokiems atsiskaitymams mokykloje ir galų gale - eiti miegoti, nes kaip žinome reikia anksti keltis, ar ne taip? Pagaliau, pagaliau atėjo žiema. Pagaliau galėjau prisėsti prie kompiuterio bent jau kokioms 6 valandoms į dieną, bet vistiek - nukasti sniegą reikdavo nuo laiptų, nuo kiemo ir pan., bet visgi - jau ilgiau galėdavau prisėsti prie kompiuterio. 2018 metais, šiame serveryje nuveikti teko labai daug, nes čia ne pirma paskyra iš mano visų paskyrų. Teko ir dirbti teisėsaugos srityse, teko lošti ŽVEJYBĄ, o taip .. žvejyba. Žvejyboje viską pralošdavau kaip visados, tada ieškodavausi pinigėlių, kad nusipirkti kokią mašiną, kad galėčiau dirbti su /taksi ženklu (nes dirbau taksistuose dar) tai išeidavo kokia Regina ar kokia nors pigi mašina. Dirbdamas surinkdavau minimaliai 50 iškvietimų į dieną, keldavausi rangą taip beveik buvau pasiekęs įgaliotinio pareigas, bet ne ... Nežinau kodėl, sugundė eiti mane į teisėsaugos srity Policijos departamentą ir palikęs darbą nuėjau ten. Taip ten irgi dirbau savo darbą (policijos darbą), bet buvau išmestas už savąsias klaidas. Turbūt ir direktoriaus čia buvo kaltė truputį, nes iškart nesakė žodžiu įspėjimų, o iškart įspėjo žaidime ir taip likau išmestas iš darbo, tai tas mane truputį nuliūdino. O taip - atėjo kalėdos, teko pasipuošti namus, viską, po to atėjo ir naujieji metai, o taip - pagaliau naujieji metai. Laukiau labiausiai naujųjų metų ir tikrai - atšvenčiau su draugais visai neblogai, bet tikrai ne SARG serveryje, nes neesu kaip koks @Shelby_Cobra, kad švęsčiau naujuosius metus SARG žaisdamas, ne - taip nebuvo. Daugelis turbūt šventė naujuosius metus SARG serveryje, bet ne visi, normalūs - šventė realybėje, o ne žaidime (normalūs aišku). Atėjo naujieji metai, dabar užpildęs emigraciją gavau 50'000+ patirties taškų ir dabar iš kažkur reikia gauti valiutos, nusipirkti administratoriaus privilegijas ir bandyti tarpininkauti, padėti žaidėjams nebūti apgautiems ir sėkmingai laimėti daug pinigėlių, o gal ir ne. Tai tiek iš mano 2018 metų, dėkoju, kas skaitėte ir tariu sudie!:)

  • Patinka 1
  • Haha 3
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

2018

 

Sveiki, gal mano pasakojimas šiek tiek skirsis nuo kitų, kadangi žaidimas nebuvo pirmoje vietoje, dėl ko gali būti geriausi metai. Taigi 2018 buvo geriausi metai dėl daugelio priežasčių. Turbūt pagridinė priežastis buvo, kad šiais metais sukako man 18, kaip žiniai nuo mažesns visi laukia šio gimtadienio, nes tada tampi suaugęs. Bet, kai sulauki, nieko įspūdingo neįvyksta, niekas nepasikeičia, neskaitant to, jog gauni teisęs vairuoti. Taip pat 2018 metais baigiau mokyklą. Ir tai buvo labai liūdna. Tuo pačiu atrodo lauktas dalykas, bet taip nenorimas sulaukti... Taip pat įvykdžiau savo tikslą, kurį buvau išsikėlęs nuo 14 metų, tuo metu naujai atradau save senoje srityje - matematikoje. Nuo 14 metų svajojau įstoti į matematikos studijas. Ir man tai pavyko, šiuo metu studijuoju Taikomąją Matematiką. Gal reiktų pradėti, kaip pasiekiau šį tikslą? Pagrindinis mano rodiklis buvo matematikos egzaminas, 12 klasė buvo užimti metai, visokiausi renginiai, šimtadienis, taip pat buvo daug pašalinės veiklos, dėl ko susikoncentruoti į matematiką nepavyko. Įdomu tai, jog buvau "moksliukų klasėje", pas mus visi gerai suprato matematiką, nu bent jie taip manė, tačiau jie rasdavo laiko kiekvieną ketvirtadienį per 8 pamoką ateiti ir spręsti egzamino užduotis, aš ten buvau atėjęs 4 kartus iš kokių 40. Taip supratau, jog nieko gero nebus, prieš pat egzamino išsprendžiau 2 egzamino pavyzdžius, taigi buvau sprendęs tik 2 egzaminus, kai kiti tuo tarpu buvo sprendę apie 40. Supratau, kad nieko gero nebus. Tačiau rezultatai nustebino buvau trečias iš geriausiai išlaikiusių mokykloje. Taip pat gavau vieną šimtuką, o iš pačios matematikos gavau 86%. Taip pat 2018 metų pabaigoje sugalvojau grįžti į šį serverį. Tik grįžęs pastebėjau, kad žaidžia ne tiek daug žaidėjų, kiek tikėjausi. Tuo metu dieną/vakare žaidė apie 250 žaidėjų, labai nuliūdau, tačiau atrodo, jog reikalai taisosi. Įsidarbinau mechaniku, po 4 dienų perėjau į TRV, kur esu iki šiol. Apibendrinus, galiu pasakyti, kad 2018 metai buvo vieni geriausių, pilni įspūdžių, naujų patirčių, naujų baimių ir siekių išpildymo. Tikiuosi 2019 pavyks dar daugiau!

Redaguota , redagavo Karolis_Kent
  • Patinka 9
  • Ačiū 1
  • Haha 2
  • Už 3
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...