Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Andrey_Bronislav

Lengvint begima is kaleimo

pritari sitam pasiulymui?  

135 balsai(-ų)

  1. 1. Uz ar pries

    • uz,tikrai gera ideja
    • pries,mano balsas negalios jei neparasysiu argumento.


Rekomenduoti pranešimai

24c6bbabe5d42d43ed4f5b1dfa895e42356.jpg




Dabar situacija yra tokia,kad vaikas atsisesdamas i kaleima ir noredamas is jo pabegt, jam tampa praktiskai neimanoma,nekalbu apie naujokus.Pavyksta pabegt keliem zmonem per visa diena ir tai kurie kaip pavyzdis dirba mafijoje ir jam padeda labai daug zmoniu, bet senbuviem darydami idomesni zaidima nepritrauksim naujoku.

Pasiulymas mano butu toks, kad sistemiskai reikia padaryt aplink kaleimo sala saugia zona, arba ne kad saugia zona, o kad neeitu saudyt,zudyt.

 

Antras variantas butu toks,kad bent bumeris pazymetu aplink sala kazkokia tai spalva minimapa,kaip buna pvz gauju zonos, ir tose zonose dpkt suderintu kazkokias taisykles kada,kokiu atveju galima naudot/nenaudot ginklu siekiant pagaut vaika beganti is kaleimo.
 

Trecias variantas butu toks,kad viskas islieka taip pat,bet teisesaugoj toje zonoje neeina healintis bei but pahealintam,o kaliniai begantis is kaleimo is kazkokios saugyklos gauna/pasiema random ginklu,bei armor su kuriais gali tikrai idomiai atsisaudyt pries teisesaugininkus ir gal pabegt.
 

O situacija yra tokia,kad tik isoke per tvora,vaikai gauna begas ir juos is kart nusauna teisesauga, net nesuprakaitave ir nepasistenge.Nes tikrai begliu skaicius palyginus su online teisesaugininku yra juokingas, ir tai kad begliai neturi kaip atsisaudyt.
ZONA:

 

ec2329aa710d622fc9fb4aeb46759a0d462.png

 


ir teisesaugininkai,turekit vyriskumo neverkt ir rasyt kad nedaryto sito, nes patys suprantat viska.

@Admin_Bumeris

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Arba kai begi is jailo iskarto minimape parodytu random taska kur reik prisistatyti ir automatiskai pradingtu bega, bet tos vietos teisesaugai nerodytu o rodytu mazdaug kur ir tarkim bega 10-20 zmoniu tai visiems ismestu random taskus kur begti. Manau jeigu tai imanoma butu smagiau ir begliams ir teisesaugai

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Už, jau peršokus ta tvora iškart būni nušautas, arba nuima bent puse HP, nes naujokai ir nenaujokai rašinėja į /vip chat'a kada būna pabėgimas ir musarai jau būna jaile 5-3min prieš pabėgima, arba tiesiog teisėsaugininkam iškaziolina pabėgimo laika, ir dar galėtų sutrumpint bėgimo laika, t.y. vietoj 10min, kad reikėtų išbėgt 5min, nes 10 minučių išbėgt kai visa teisėsauga gaudo tai yra max sunku, be gunų ir be transporto, nes kalėjimo bėglius gaudo visos teisėsaugos sritys, sakyčiau, kad ten paskirtų 1 ar 2 sritis gaudyt tai 10min logiška būtų, bet kai visi gaudo tai tikrai sunku yra, ir dar kai turi bullet'us, buffal'o ir sraigtasparnius ir t.t. @Andrey_Bronislav pridėk šita 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pritariu, serveryje esu naujokas ir ne kartą yra tekę bandyti pabėgti iš kalėjimo, tai yra sunku, bet įmanoma, tai manau galėtų bent per porą procentų palengvinti pabėgimo procesą, tai manau taptų naudingiau tiek serveriui, bei tiems kurie mėgsta pažeidinėti taisykles.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pritariu bet čia pabėkt nėra per sunku paspaudi sifta dešny sulendi į žeme ir ramus pasėdi 10min nėra ko čia sunkaus 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...