Eiti į turinį
Afigenas_Mantas

"Cosa Nostra" mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

6843df0b45154ffe4d7f3fdef005ab3b655.png

Sveiki!

Daugelis jau turbūt žino, bet kas nežino ar jau sugebėjo pamiršti priminsiu Jums mieloji publika. Buvo renkamas naujasis Cosa Nostra mafijos direktorius. Senasis Lil_Tracy buvo nušalintas už neleistinų modifikacijų naudojimą per kitą paskyrą. Anketų laukėme 3 dienas ir jų sulaukėme tikrai ganėtinai nemažai. Atsirinkau keturis kandidatus, kurių anketos bei įdėjos man labiausiai patiko.  Kandidatai jau įpusėjus antrai dienai pradėjo atkritinėti dėl savo veiklų arba tiesiog nieko nedarymo, plačiau pamatysite aprašyme apie pačius kandidatus. Na štai ir jie:

 

Miroslav_Mirka

Pirmą stebėjimo dieną tavęs sutikti nepavyko, kaip bebūtų gaila. Prisijungus kitą dieną tu sėdi kalėjimo zonoje ir sėdi tiesiog AFK, nes kaip matau turi tikrai nemažai laiko ten praleisti, todėl nusprendei palikti AFK. Veikla nekito, visą laiką prastovėjai AFK, manęs tavo veikla nestebino, linkiu nenusiminti ir sėkmės kitą kartą.

 

Jacka_Quatro

Mafijų/gaujų atstovas turintis tikrai nemažai patirties. Sakai kad mafijose šiek tiek trūksta "aistrų" ir, kad jeigu gausi šį postą visos bėdos išnyks. Sutinku su tavimi, veiklos atžvilgiu mafijos šiek tiek atsilieka nuo gaujų, bet dabar ne apie tai. Dirbi reporteriuose, esi pražaidęs 200 su viršum minučių. Pirmąjį stebėjimo vakarą sutikau tave kelianti rida savo nuosavam Mountain Bike Las Venturas ridos kėlimo rate. Vėliau važinėjai /tpkalnas, veikla kaip ir nekito. Dar šiek tiek pavažinėjęs atsijungei. Kiek vėliau prisijungęs tu stovėjai AFK prie savo nuosavo Mountai Bike /tpkalnas, kiek pastovėjęs AFK tu tiesiog atsijungei. Tikėjausi kad kitą dieną pasirodysi geriau, bet vaizdas kitoks. Ties čia ir baigiau tavo stebėjimą.

 

Edgaras_Grimali

Žaidėjas turintis mafijų/gaujų patirties, žaidėjai iš senesnių laikų tave tikrai žino puikiai. Kaip ir pats anketoje kalbi, esi labiau "Taxi" tipo žmogus, bet pasakoji apie senus laikus, kaip buvai mafijų/gaujų valdžioje pas tikrus karo vilkus. Dirbi Policijos Departamente, A51 zonoje šaudaisi su bendradarbiais bei kitais teisėsaugos nariais, esi pražaidęs 200min. Nepanašu kad tai būtų treniruotė ar kažkas panašaus, turbūt savo noru treniravotės savo šaudymo įgudžius. Kitą dieną man prisijungus, tu esi pražaidęs 500min, nors tai buvo tik 16 valanda, na tai mane tikrai nustebino. Bet kas manęs nestebina ir nelabai patiko, tai tavo daroma veikla. Atlieki teisėsaugos nario, kitaip sakant doro piliečio pareigas. Gaudai nusikaltelius, stabdai žaidėjus mieste, ieškai žmonių bandančių apeitį sistemą (važinėti be teisių). Man trūksta tos intrigos, kabliuko tavyje. Labiau norėtusi matyti kažkokį užsidegimą iš tavo pusės, o ne tik bėglių gaudymą. Turbūt iš pradžių nepastebėjai kad aš esu online, bet kai parašiau į "/vip Sveiki", tu pradėjai kažką mastyti. Surinkęs kelius bendradarbius /tpd, jūs važiavote atlikti reido. Vėliau pradėjus tave stebėti, tu kėlei rida savo Sultan'ui bei ieškojai /tpvip teleporte su kuo pažvėjoti. Veiklos didelis stygius, bet nenusimink, gal būt kitą kartą žinosi savo klaidas ir jas ištaisysi. 

 

Karko_Grand

Štai ir naujasis "Cosa Nostra" mafijos direktorius. Skolų išmušinėtojas, galvų medžiotojas, teisėsaugos siaubas, smogikas bei dar begalė apibūdinimų galėčiau vardinti apie šį asmenį. Nusikalstamam pasaulį pasižymėjęs žmogus, valdžios trokštantis jau ne pirmą kartą ir ją gaunantis. Žmogus nebijantis konkurencijos bei akies kontakto, išmanantis savo darbą bei atliekantis jį nepriekaištingai. Pasirinkau tave į kandidatus nes esi patyręs šiame reikale, žinai kaip kas kur kada. Dar visai neseniai buvęs The Ballas (Lapinų) gaujos smogiko kairiają ranka, tu nusprendei pereitį į ten kur verda gyvenimas, liejasi kraujo klanai, vyksta kasdieniniai karai bei krenta žmonės po kojom. Taip, jūs supratote teisingai - Mafijas. Užsibrėžęs savo tikslą pasiimti Italų (Cosa Nostra) krikštatėvio postą, tu rodai man savo galimybęs ir norą. Tave sutikau /tpdm zonoje rodant savo šaudymo bei vartojimo įgudžius, matosi kad nesnaudi ir neleidi snausti kitiems serverio žaidėjams. Pasipriešinimo gavai mažai, o ir kaip tik klubuose karai prasidėjo, todėl su savo klubu nieko nelaukę šokot ant stunt'o ir judėjot užimti klubą. Stebėjimo metu kluba laikėt sėkmingai, neleidot atsikovot klubo zonos. Kiek pabodus laikyti klubą, nes nesulaukei jokio pasipriešinimo, griebei stunt'a ir treniravai savo skraidymo įgudžius. Galvojai taktikas kaip geriau nusileisti ant Immortal mafijos bazės. Kiekvieną kartą stunt'a nuleisdavai vis unikaliau ir kruopščiau, tai ant vilos, tai ant juodo stogo, tai ant angaro. Antra stebėjimo dieną man vos prisijungus, tu jau darei nusikalstamą veiklą. Trugdei ridos kėlėjams užsikalti pinigų, kėlei chaosą mieste. Sveikinu Tave asmeniškai pelnytai užsitarnus šias pareigas. Linkiu didžiausios sėkmės karuose žaidime, bet ne forume. Sėkmės.

 

 

0e1c4b9066a52dab2e2a29cf9780f33d239.png

 

Pagarbiai,

NGPT ©Mantas
 

  • Patinka 16
  • Haha 9
  • Sutrikęs 1
  • Už 11
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...