Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Lukas_Upsider

/varzybos darbams

Jūsų nuomonė  

118 balsai(-ų)

  1. 1. Už/Prieš



Rekomenduoti pranešimai

Idėja gan paprasta, padaryt atskiras varžybas kiekviename darbe. Kiekvienas darbas turi galima sakyt pagrindine savo veikla reporteriai ima iškvietimus, skelbia skelbimus, mechanikai ima iškvietimus ir suteikia žmonėm paslaugas, medikai ima iškvietimus gydo, išblaivo žmones, radistai veda eterius, o mafijos/gaujos daro žalą, ir tt, esmė  ta, kad visi darbai ima iškvietimus ir suteikia paslauga, o visos teisėsaugos sritys užsiima skirtingom veiklom bet visi bendrai renka baudas. Tai esme tokia, kad kiekviena diena daugiausiai iškvietimu, baudų, eterio minučių ir žalos padaręs darbuotoja laimėtų varžybas ir gautų  5k darbo xp, nes dabar mano galva tie 5k xp kuriuos duoda už laimėtas varžybas ir dar priskaito prie darbo xp visiškai nelogiškai, pagrinde  laimi  tie kas susiranda geriausia vedžiotoja ir ji išvežioja per naktį, o diena +- gali pats susirinkt tas likusias min, ar kilometrus jei pats vežiojo ir kėlė rida per naktį iki 1,2 ar 3 vietos, apie žvejyba išvis nešneku, ji niekaip nesusijus su jokiu darbu ir vistiek duoda darbo xp, o su šituo dalyku tuos 5k xp gaus tas žmogus kuris tikrai dirba, teikia paslaugas žaidėjams ir atlieka jo darbui skirta veikla. Plius manau atsirastu motyvacijos žmonėms kurie max range, bandyt paimt pirma vieta ir gaut tuos 5k xp  nes praktiškai yra keli darbai kur žmonės max range vis dar užsiima darbo veikla.

 

@Just_Runing @Opce_Anonymous @Mister_Bebr @Jovaras_Rad

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

tikrai pritariu sitam geram pasiulymui, kadangi butu paskatinimas darbuotojams varzytis tarpusavyje, nedirbtu kaip nigeriai vien del to kad pliusu pasirinkt, o tam kad dar ir gaut xp. Dabartines varzybas tai cia tik zmones kuriu akys raudonesnes uz mitkaus motinos veida nuo smugiu gali laimet. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Na, idėja skamba patraukiai, kadangi pasiekiant paskutinį rangą motyvacija dirbti nekyla, už tai begaunant pinigus, gal kokiam np tikrai kyla, nes ten sukasi dideli skaičiai :D, o kitur su mano didele darbų patirtimi pasidaro nuobodu, nes tu tiesiog važinėsi ir nieko neveiksi ar dirbsi, vistiek už tai kaip ir nieko negausi papildomo, o ši idėja net mane priverstų atisėsti į eterį ir bandyti nurungtyniauti radistus ir parodyti kaip reikia po 10h sėdėti eteryje :D. Na ir aplamai pakiltų pats visų darbų darbingumas, visi pradėtų konkuruoti dėl gan patraukliai skambančio prizo, nes pastebėjau, kad dauguma darbų tampa tinginiai, o tai duotų motyvacijos dirbti už papildomą xp kiekį. Prieš. Juokauju, juokauju, už.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pilnai pritariu šiam pasiulymui. Manau būtų tikrai gera motyvacija dirbti tiems kurie yra max range ,nes kaip žinome tokie darbuotojai dirba dabar tik dėl minimumo arba visai pasima neaktyvumą ,nes nebeturi ką tame darbe veikti. Manau tai būtų tikrai geras atnaujinimas iš pagrindinės administracijos pusės.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 1 minutę, Vaidas_Killer rašė:

Kazka tu cia nusisneki bet anyway ispirksi ir bus tas atnaujinimas ar uz ar pries bus xD tik kazka nepagavau ar cia visi bendrai gaus po 5k xp ar vienas zmogus ar bendrai

gi rašok, kad gaus kas bus aktyviausias, su savo paslaugomis, kaip eteris, baudos, nuvežimai, pagydymai kroviniai 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...