Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Alanas_Blagadariu

Naujienos, laikraštis #1

Rekomenduoti pranešimai

Visi kuria laikraščius, aprašo naujienas, kodėl gi nepabandžius man?

Taigi kursiu visokias naujienas, laikraščius ir pan. apie šį serverį. Kursiu kiekvieną leidiny kas 3-4 dienas arba ankščiau (nepasirašau), bet sakau, kad maksimaliai gali būti neišleista - 3 arba 4 dienas. Pradėkime skaityti mūsų naujienas, jų daug dabar nebus kaip pirmame leidinyje, paremti mane galite uždėję + reputacijos arba pinigais žaidime (susisiekti forume asmenine žinute).

 

d5d7aef9ce9b1cb8da6f4b94c85545a5869.png

Kaip ir kiekvienais metais - būna nominacijos dėl geriausių teisėsaugininkų, direktorių, pavaduotojų, donorų ir pan. Taigi, 2018 metais nedaryta, bet 2019 metais daroma nominacijų rinkimai kurie vyksta direktorių skiltyje > pavadinimas susijęs su nominacijomis. Skubėkite užpildyti jūsų manymu geriausius žaidėjus kurie kažkam geriausiai priklauso. (donorai, direktoriai, pavaduotojai ir pan.)

 

SusijÄs vaizdas

Kaip žinome, sausio tryliktąją (13) dieną būna gerbiami visi Lietuvos žmonės, kurie gynė laisvę. Prieš 28 metus visi Lietuvos žmonės, gynė - laisvę Lietuvai, ir šią dieną t.y 2019 metų sausio 13 dieną gerbiami visi mirę laisvės gynėjai. Be to, yra idėja pasiūlyta, palikti televizijos bokštą, o idėją pasiūlė - @Andrey_Bronislav, nepamiršk balsuoti už!

 

Tiek naujienų šiandien, kaip ir minėjau - jų nedaug kadangi pirmas leidinys. Norintys paremti mane pinigais / reputacija susisiekite forume asmenine žinute (dėl pinigų), o reputacija - uždėkite + reputaciją ant mano postų forume - bus jums didelis dėkui, būsite rėmėjai. Rėmėjus, kurie remia pinigais - surašysiu čia. Dar norėčiau priminti, jog visi paremti pinigai bus dedami į mano banką - taupomąją sąskaitą ir tie pinigai bus išdalinti / daromi visokie įvykiai. Sėkmės :)

 

Visi mano rėmėjai (pinigais žaidime).: 

1. Vardas_Pavardė [paremta pinigų suma]

2. Vardas_Pavardė [paremta pinigų suma]

3. Vardas_Pavardė [paremta pinigų suma].

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 15 minutes(-ių), Auris_Verossa rašė:

Gražus laikraštukas, pilna informacijos nesustok ir daryk tai kas tau patinka. GL

Dėkui, stengiuosi kiek įgalėdamas, bandau nedaryti rašybos klaidų (kurių ir nedarau) ir šiaip, miniu įdomesnius faktus, o ne seniausiai visiems žinomus. Kitas leidinys gal būt bus rytoj, rinksiu informaciją iš žaidimo bei šiaip visokių naujienų iš forumo. Dėkui, kad skaitote! 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

2019-01-13 at 17:32, Vasia_Carter rašė:

Ne kiekvienais metais, o 3 metus is eiles. Buvo daromi 2016 mano, 2017 rolandos ir dabar daro 2018 beliunas. 

Ačiū už pastabą.

prieš 4 valandas(-ų), Paulius_Malinauskas rašė:

Idomiai susiskaite saunu sekmes kuriant

Ačiū, stengsiuosi kiek galėdamas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...