Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Next_Day

Laikraštis, informacija #1

Rekomenduoti pranešimai

Vaizdo rezultatas pagal užklausÄ âsarg.ltâ

Laba vakarą visi šio serverio žaidėjai. Visiškai esu naujokas šiame serveryje, noriu kažkuo sužibėti, turbūt bus tas, kad bus - laikraščiai/naujienos, taip gal būt būsiu kiek nors įdomesnis ir panašiai. Dabar bus pirmasis leidinys, tad daug nesitikėkite, nesurinkau daug informacijos per pastarąjį laiką kadangi dabar yra vakaras, tai ... Pradėkime. :)

 

 

Pirmoji naujiena: 2019 01 12 dienos versija. Vakar buvo versija kaip ir visados (kiek peržvelgiau versijas) teisėsaugai atnaujinimai .. Šioje versijoje teisėsaugininkai galės išimti tik savo sukurtus spyglius (komanda.: /isimtivs). Pridėta naujų objektų reidų ir treniruotės kūrimams. Radistai gali visiems žaidėjams parašyti su komanda.: /radijas

Spoileris

 

 

 

Antroji naujiena: ,,Kodėl 2018 buvo geriausi metai mano gyvenime?“ Taip rašo @Vasia_Carter. Tokiame konkurse reikia parašyti savo įdomiausius metus - 2018 metus, per tų metų įvykusius įvykius bei šiaip - visokius kitus dalykus bei laimėti serverio valiutos už kurią galima nusipirkti administratorių / verslą. Skubėk pildyti! 

Spoileris

 

 

 

Trečioji naujiena: ,,Palikti televizijos bokštą“ - taip rašo @Andrey_Bronislav ar jūs pritariate šiam pasiūlymui, nes aš tai tikrai taip. Daugelis turit klausimą kokį televizijos bokštą? Kaip žinome sausio 13 dieną yra pagerbiami laisvės gynėjai kurie mirė prie televizijos bokšto, o jis pastatytas SAN fierro mieste prie vyriausybės.: 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...