Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Diamond_Domas

Pasiūlymas pokeriui

Ar to reikia?  

30 balsai(-ų)

  1. 1. Kad turnyras prasidėtų atitinkamomis dienomis.

  2. 2. Kad galėtų turnyro pradžią paskelbti Moderatoriai/Prižiūrėtojai



Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

 

Kaip žinome serveryje atsirado žaidimas /pokeris. Jis nebus padarytas kaip žvejyba, kad galima būtų lošti iš pinigų, buy-in'inti prie stalo su kiek nori pinigų ir lošti 1x1 ar pan., tačiau norėčiau pasiūlyti kitą alternatyvą.

Manau daugumai patiko turnyras iš valiutos, kuris manau nebus labai dažnas, o šiaip sau žaisti /pokeris neįdomu, nes nėra azarto.

 

Taigi mano pasiūlymas būtų, kad kas keletą dienų,savaičių arba gal net ir kiekvieną dieną būtų pokerio turnyras kurį remti galėtų patys žaidėjai. Būtų /pokeriofondas, į kurį būtų galima įdėti pinigų ar net savo turimų (kreditų/daiktų), o 3 daugiausiai taškų surinkę žaidėjai pasiimtu atitinkamus prizus. Jis prasidėtų tada (jei būtų automatizuotas), kai pasiektų nustatytą fondo sumą.

 

Taip pat galima ir kita alternatyva, kad serverio Moderatoriai/Prižiūrėtojai galėtų padaryti balsavimą ir daugumos sprendimu pradėti pokerio turnyrą atitinkamą dieną jei turnyro suma kauptusi lėtai arba būtų pakankamai didelė. Pvz.: Pirmadienį yra pakankamai didelis prizinis fondas, o turnyras turėtų prasidėti sekmadienį, mod/priž pradeda balsavimą ir jei iki 00:00 balsavimas surenka 50,1%> tai turnyras prasidėtų kitą dieną.

 

Taip pat, galėtų ir turėtų būti buy-in(dalyvio) mokestis, kurį manau galėtų padaryti visada tokį patį arba procentalinį, nuo fondo sumos @Admin_Bumeris

Ši formulė ne tik padėtų sudeginti pinigus ir gerinti ekonomiką, bet ir 3-ims ,geriausius įgūdžius turintiems, žaidėjams praturtėti!

 

Žaidimas būtų Low/High risk  - High reward, priklausomai nuo fondo sumos.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Už! Tačiau ar nebus problemų su tais moderatorių/prižiūrėtojų aktyvumais :35_thinking:
P.s. +rep už trečią tagą :4_joy:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 50 minutes(-ių), Eimas_Mazda rašė:

Už! Tačiau ar nebus problemų su tais moderatorių/prižiūrėtojų aktyvumais :35_thinking:
P.s. +rep už trečią tagą :4_joy:

Ne, nes mūsų yra pakankamai nemažai ir padorus aktyvumas. Gi čia jokio didelio aktyvumo šitas dalykas nereikalauja. Vakare pasižiūrėt ar fonde daug pinigų :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Tikrai geras pasiulymas, manau, kad jau su situo pasiulymu butu end line tiem fondam, daugiau nei 3 fondu tikrai nereikia. Bet gal butu gerai, jog zaidime padarytu kokia tai nors lenta, tokia kaip reporteriai turi ir ten realiu laiku butu surasyta, kas daugiausiai paaukojo, o po kiekvieno turnyro ta lenta resetintusi. Taip zmones butu paskatinti aukoti. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...