Eiti į turinį
Afigenas_Mantas

"Immortal" mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

9e4142ce5a36dee48f00283a32fc992e375.jpg

Sveiki.

Kaip jau daugelis žinote, buvo renkamas naujasis "Immortal" mafijos direktorius. Senasis Molotov_Cocktail buvo nušalintas už nelegalių modifikacijų naudojimą būnant direktoriumi. Rinkimai šiek tiek užtruko, nemeluosiu, anketų sulaukėme tikrai labai mažai per 4 dienas, todėl ir kandidatus buvo atsirinkti labai sunku, nes praktiškai nebuvo iš ko rinktis. Stengiausi išrinkti kuo greičiau, kad mafijos ir vėl gi galėtu pradėti savo veiklą. Norėjau skelbti vakar, bet visiškai neturėjau laiko stebėti kandidatus, buvau užsivertęs darbais o dar plius penktadienis. Atsirinkau tris man labiausiai patikusius kandidatus su savo anketomis ir įdėjomis, nieko nedelsiam ir paskaitome:

 

Eitvydas_Bmw

Mafijų/gaujų patirties turi, tačiau valdžioje dar neteko būti. Kandidatas esi jau ne pirmą kartą, todėl ir šį kartą paimiau tave į kandidatus, kad parodytum ką sugebi ir ar tikrai nori šio posto. Kalbi kad darytum daug veiklos savo darbuotojams/mafijozams, kad jie būtų aktyvus. Dirbi "Taxi II" firmoje, važinėji su darbine uniforma ir darbiniu transportu, nieko neišsiskiri nuo kitų taxistu. Veikla tikrai nestebino, nes susikaupęs esi ties savo darbu, vežioti žmones, jiem padėti. Aktyvumas irgi nestebina, manau prieš pildydamas pagalvok, nes tik gaišti kitų žmonių laiką.

 

Justas_Justis

Žaidėjas turintis tikrai daug patirties ties direktoriavimo ir vadovavimo sferomis. Patyręs mafijose/gaujose ir turėjęs ne vieną sostą. Atrinkau tave į kandidatus, nes visai dar neseniai buvom kalbėje kad norėtum gryžti į šį projektą ir pradėti žaisti vėl reguleriai. Tave pavyko sutikti ketvirtadienio išvakarėse, bet tu iš karto atsijungei. Neslėpsiu, penktadieni visiškai nieko nestebėjau, nes laiko pats neturėjau. Bet pažiūrėjus parašus, pamačiau tik liūdna vaizdą, kad ir kaip bebūtų gaila.
Tikiuosi kitą kartą pasirodysi geriau, nenusimink.

 

Miroslav_Mirka

Štai ir naujasis "Immortal" mafijos bosas. 

Pildai jeigu neklystu antrą kartą, antrą karta patenki į kandidatus. Patirties daug neturi, tačiau man patinka tavo anketa. Anketa galėčiau įvertinti 8/10, o ir veikla per visą tą laiką nebuvo jau tokia bloga. Stengiesi padaryti kuo daugiau žalos. Penktadienio vakara pasižiūrėjau parašus, buvai pražaidęs 600min, skaičiai tikrai stebina, matosi kad tikrai stengiesi gauti šias pareigas, ir tai rodai jau ne pirmą kartą. Prisijungus šiandien, pamačiau tave online ir tu jau buvai pražaidęs 400min. Šaudaisi /tpdm zonoje, su klubu važiavot su "Journey" užimti kito klubo. Visa laiką kiek man teko stebėti tave, darai kažkokia tai veiklą. Nesvarbu ar su klubu, ar vienas šaudaisi kažkokiame teleporte, bet tu vis bandai pakenkti civiliams žaisti, kelti rida, ramiai važinėti gatvėmis, o ir teisėsaugai darbo duodi, kas man tikrai labai patiko. Manau kad nugalėtojas aiškus vienareikšmiškai šiuose rinkimuose. Linkiu sėkmės karuose, nepasiduok ir parodyk kad esi vertas šios "kėdės". Sėkmės!

 

 

Kita kartą prieš pildydami, gerai pagalvokit ar jūs tikrai turėsite laiko pražaisti, nes tik užimate kito kandidato vietą.

 

Pagarbiai, 

NGPT ©Mantas

  • Patinka 9
  • Haha 5
  • Už 8
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...