Eiti į turinį
Kaire_Koja

„Grove Street“ ir „The Ballas“ lyderių rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

jr6ueZS.png

 

Sveiki. Kaip turbūt žinojote, o kas nežinojote, tai iš temos pavadinimo supratote, kad buvo renkami abiejų gaujų vadeivos, kadangi buvęs „Grove Street“ gaujos vadeiva Matas_Ammo iš pareigų buvo nušalintas, o „The Ballas“ buvęs lyderis Edvis_Nero pareigų atsisakė, jose išbuvęs mėnesį. Šiuose rinkimuose iš viso sulaukėme 27 anketų, o didesnė dalis pildžiusiųjų pageidavo „Grove Street“ gaujos vadeivos pareigų. Pasitarę, priėmėme sprendimą rinkimus apjungti ir darytį bendrą kandidatų sąrašą, kurį sudarė keli daugiau patyrę žaidėjai ir keli mažiau žinomi žmonės. Pirmąją vietą užėmęs kandidatas užėmė „Grove Street“ lyderio postą, o antrąją vietą rinkimuose užėmęs žmogus – „The Ballas“.  Tad nieko nalaukiant kviečiame susipažinti su kandidatais, bei jų rezultatais rinkimuose:

 

 

IORkTOb.png

 

Gishaz_Chess - Mažiau, nei kiti kandidatai, žinoma persona mafijose bei gaujose, tačiau anketa aiški, patirties turi, todėl nusprendėme suteikti šansą kandidatuoti šiuose rinkimuose. Gaila, tačiau žaidime greičiausiai prasilenkėme ir stebėjimo dieną ten tavęs neišvydome. 

 

IORkTOb.png

 

Endijs_Dzamals - Kaip ir virš tavęs esantis kandidatas esi mažiau žinomas, nei likę trys kandidatai, tačiau su kita paskyra esu buvęs vienos iš gaujų lyderių ir pasirodei pakankamai ne blogai. Iš tiesų atkreipėme dėmesį į Tavo anketą, kuri buvo labai tvarkinga ir konkreti. Patirties per kitas paskyras taip pat turi pakankamai, todėl suteikėme galimybę išmėginti savo jėgas šiuose rinkimuose. Pradėjus stebėti, bazėje stovėjai AFK ir po kiek laiko atsijungei. Kiek vėliau šaudeisi prieš teisėsaugą per grobimą, po kurio vėl nuėjai AFK. Per paskutinį stebėjimą tiesiog lakstei bazėje. Šiek tiek pritrūko veiklos, tačiau eini teisingu keliu. Sėkmės kitą kartą. 

 

IORkTOb.png

 

Kristis_Lada - Daugybe valdžių ir šiaip aukštų pareigų mafijų/gaujų pasaulyje užėmęs žmogus. Anketą rašei rašinio forma ir ten nepersistengei - aprašei savo nuopelnus bei tikslus. Susumavus patirtį ir anketos tikslumą, lengvai patekai tarp kandidatų, todėl netepmdami gumos persikelėme į žaidimą, kur pradėjom stebėt Tavo veiklą. Serveryje dirbai „Cosa Nostra“ mafijoje, o pradėjus stebėti Tave žaidime, padėjai savo mafijos bendražygiams bėgti nuo teisėsaugos, o vėliau nusipirkęs visas reikiamas priemonęs (taisymo raktą ir t.t.) pats pradėjai bėgioti nuo teisėsaugos. Sėkmingai bėgiojęs ~ 36 minutes buvai sugautas ir pasodintas į kalėjimą. Kalėjime didžiąją laiko dalį praleidai AFK, trumpai buvau nuėjęs į DM areną. Visumoj, pasirodei labai neblogai, tačiau tuomet išvydome, kad naudojai neleistinas modifikacijas ir būsi patalpintas į mafijų / gaujų juodąjį sąrašą. Šioje vietoje tavo kandidatavimas pasibaigė. 

 

IORkTOb.png

 

Lukaz_City - Visiems mafijų ir gaujų pasaulio astovams, bei senesniems žaidėjams puikiai pažįstamas žmogus į serverį sugrįžęs po ne trumpos pertraukos. Ne paslaptis, kad prisidėjai ne tik prie skambiausių serverio istorijoje karų, bet ir tavo inciatyva buvo įdėtos naujos zonos, bei kitų pasiūlymų, susijusiu su gaujomis - apie tai rašei ir anketoje, kuri buvo trumpa, tačiau labai konkreti ir aiški. Didelė patirtis leido tau atsirasti šiame kandidatų sąraše, tad nedelsiant persikelėm į žaidimą, kur stebėjome Tavo veiklą. Pradėjus stebėti, sėdėjai kalėjime, ir dažnokai užsukdavai į DM areną pasišaudyti. Kitą dieną vos tik prisijungęs, nusipirkai ginklų ir važinėdamas su savo NRG-500 vis susirasdavai aukų, kurias tiesiog bausdavai. Negavęs pasipriešininmo, važiavai į DM areną. Vėliau visą dieną karts nuo karto užmesdavom akį į tavo veiklą ir ji džiugino - šaudeisi, bėgiojai nuo teisėsaugos, kartu su bičiuliais kėlėt chaosą mieste. Tavo konkurentas buvo aktyvesnis ir to pasakoje galėjo parodyti įvairesnės veiklos, todėl likai antras ir užimsi „The Ballas“ gaujos lyderio postą. Linkime sėkmės!

 

IORkTOb.png
 

Velnio_Advokatas - Taip pat visiems mafijų ir gaujų atstovams pažįstama persona, turinti patirties ir valdžioje. Kaip ir tavo būsimas oponentas, į serverį grįžai po šiokios tokios pertraukos. Anketoje nedaugžodžiavai, trumpai ir aiškiai išaiškinai, kodėl norėtum užimti gaujos vadeivos postą, o didelė patirtis tiek mafijose/gaujose, tiek valdžioje nesunkiai tau leido atsidurti tarp šių penkių asmenų. Pradėjus stebėti Tave žaidime, organizavai klubo veiksmą ir kartu su klubiečiais puolėte kitą klubą. Teko girdėti ir kaip vadovauji savo klubiečiams „Teamspeak“ programelėje ir palikai gana ne blogą įspūdį, kadangi visi klausėsi ir veiksmas buvo organizuotas kokybiškai. Po klubo veiksmo keliavai į miestą, kuriame šaudei į pravažiuojančias mašinas, į naujokus ir į teisėsaugą. Nesulaukęs didesnio pasipriešinimo ir vėl pradėjai organizuoti klubo veiksmą - sėkmigai užėmėt vieną iš klubų ir po kurio laiko paemėt išpirką. Stebint vėliau, padėjai savo draugams bėgioti nuo teisėsaugos ir po ilgų gaudynių palydėjai draugus į kalėjimą, pats apsiėjęs bauda. Po visko, vėl grįžai į savo klubo bazę ir rinkai komandą. Parinkęs komandą, darei klubo veiksmą iki tol, kol pradėjot grobimus su mafija. Trumpai apibendrinant tavo rezultatus šiuose rinkimuose - buvai stipriausias kandidatas visom prasmėm - puikiai parodei, kaip vadovauji ir valdai komanda, kaip pats dalyvauja veiksmuose, bei padedi kitiems kariauti su teisėsauga. Tikimės, kad valdyti gaują seksis taip pat gerai, kaip sekėsi šiuose rinkimuose. Sveikiname ir linkime sėkmės! 

 

IORkTOb.png

 

Senesni žaidėjai pukiai pamena, kokia kova tarp šių dviejų asmenų vyko 2015 metais. Buvo visko - ir kokybiškų karų, ir repo dvikovų. Vieni įdomesnių karų kurie kažkada yra vykę tarp gaujų. Tikimės, kad šių dviejų lyderių eroje išvysime seniai matytą kokybišką ir stiprią akistatą Los-Santos mieste. Abiem direktoriams linkime didžiausios sėkmės ir svarbiausia - sąžiningos kovos! 

 

IORkTOb.png

cJWLMRg.png

ny0iKLT.png

 

 

© NGPT

 

  • Patinka 22
  • Ačiū 8
  • Haha 4
  • Sutrikęs 1
  • Už 12
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...