Eiti į turinį
Kornelijus_Kornis

Tolimųjų Reisų Vairuotojų direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

793b9d49cf199983a22d8198cd7bfddc461.png

Sveiki visi,

 

Jeigu dar pamenate, tai prieš kiek mažiau nei savaitę buvo nušalintas senasis TRV direktorius ir renkamas naujas. Man pačiam šie rinkimai buvo netikėti ir visiškai neplanuoti, tačiau įvyko kaip įvyko. Kalbant apie pačius rinkimus, tai anketas laikėme maždaug tris dienas, per kurias sulaukėme 28 norinčių šio direktoriaus. Iš tikro anketų buvo visokių, buvo sunku atsirinkti, tačiau pasirinkome 5 kandidatus ir manau neprašovėme, nes visus sutikome ir visi buvo labai aktyvūs per šiuos rinkimus. Seniai buvo taip sunku nuspręsti kuris gi verčiausias to direktoriaus. Galėčiau, tai duočiau direktorių visiems, nes visi jo verti. Taigi, jūsų dėmesiui, kandidatai:

 

@Deividas_Bayern - graži anketa, per daug neišplėsta ir atidirbta. Idėjų nėra daug, bet jos geros ir bent tokių turi (nerašai tos nuvalkiotos frazės apie dviratį arba kaip ateis idėjos direktoriaujant). Graži ir forumo paskyra, neturi daug įspėjimų ir nesiveli į sarg politiką ar konfliktus, kas yra didelis pliusas tau. Žaidime dirbi ginklų prekeiviu. Esi gan aukšto rango, todėl dirbai su /to komanda. Per praeitą savaitę pražaidei tikrai daug - 26 valandas. Stebint važiavai į vykai į iškvietimus, maloniai bendravai. Labai dažnai padaręs /pzu rasdavau dave stovintį AFK, čia gal koks prakeiksmas? Aš nežinau kaip taip užtaikydavau. Nemažai ir kėlei ridos savo Voodoo automobiliui, važinėdavai tai LS, tai LV ratu. Žodžiu, pasirodei visai gerai, tačiau kiti kandidatai geriau, o ir "fūristo" patirties norėtųsi šiek tiek daugiau. Nenusimink, nes patekti į kandidatus jau yra pirmas žingsnis link direktoriaus. Sėkmės tau kitą kartą!

 

@Rian_Garcia - geras idėjos, ypač kovai su teisėsauga. Tvirti tikslai, žinai ko nori iš direktoriaus. Forume turi šiek tiek įspėjimų, rašai kur negalima, tačiau jų nėra daug ir tai kliūties kandidatuoti į direktorių nesudaro. Žaidime esi mechanikas, irgi gan aukšto rango. TRV patirties neturi daug, tačiau pakankamai, kad suprastum kaip kas vyksta ir galėtum užimti direktoriaus postą. Kalbant apie žaidimą, tai anketoje nieko neprimelavai. Aktyvumas atitiko (ir netgi buvo aukštesnis), o veikla buvo būtent tokia, kokią aprašei: „budėti, ieškoti netvarkingai pastatytų tr. priemonių, greitai reaguoti į iškvietimus - tvarkingai, greit ir svarbiausia maloniai aptarnauti klientą ir išpręsti jo bėdas“. Atvykimų surinkau daug, dirbai aktyviai, pražaistas laikas praeitą savaitę siekė net 46 valandas, kas yra labai daug ir per akis. All in all, pasirodei tikrai labai gerai ir parodei gerus rezultatus, tačiau kaip ir kiekvienuose rinkimuose nugali geriausias, o šiuo atveju - buvo geresnių. Nenusimink ir sėkmės kitą kartą!

 

@Eimas_Mazda - pasirinkai pildyti anketą rašinio stiliumi. Drąsus ir pagirtinis žingnis. Mano galva susitvarkei su šiuo tikslu ir parašei rišlų, konkretų ir gražų rašinį apie save ir savo tikslus. Gražiai dėstomos mintys padėjo prasiskinti kelią į šį TOP penkiatuką. Kas liečia forumą, tai jis švarus ir kaip ir pas prieš tai buvusius kandidatus nieko blogo jame neaptikau. Pereinant prie žaidimo, tai iškart norėčiau paminėti tavo aktyvumą, kuris per savaitę buvo kiek daugiau, nei 2 paros! Man sunkiai suvokiamas skaičius. Žaidime dirbai priešingame darbe TRV darbui - SWAT'u. Kas dar labiau ironiška, tai kad priklausei "Muitinės" būriui, kuris tikrina Tolimųjų Reisų Vairuotojus ar jie neveža ko nors nelegalaus. Tą ir veikei, pagrinde važinėjai su Buffalo tr. priemone ir vaikeisi fūras. Ne kartą mačiau lakstantį bazėje arba stovintį AFK, tačiau tai didelės įtakos nesudarė ir bendro vaizdo negadino. Nors ir dirbai TRV veiklai priešišką darbą, bet net neabejoju, kad mokėtum dirbi ir TRV, nes patirties kaip rašei anketoje turi net 300'000 (nepatikrinau, bet pasitikiu). Visgi, kaip ir praeitiems žmonėms, taip ir tau koją pakišo geriau pasirodę kandidatai. Nenukabink nosies ir sėkmės kitą kartą!

 

@Bob_Marli - anketoje minėjai, kad tau priklauso(-ė) TRV rekordas (360 krovinių ir 1386 minutės), tačiau nepatingėjau patikrinti ir atradau, kad senokai netikrinai temos, kadangi dar 2018 metų rugpjūčio mėnesį rekordas buvo pagerintas kito žmogaus į 750 krovinių. Tai šiokie tokie netikslumai anketoje. Kad ir kaip ten būtų, bet 360 krovinių vis tiek įspūdingas skaičius, nes bandžiau vežti ir aš ir po 20 krovinių jau pavargau (baigėsi kantrybė). Visgi, anketoje radau ir kitų gerų minčių kurioms pritariu, tarkim viena iš tų frazių "daug reikalausi - mažai gausi". Forumo paskyra tvarkinga, nėra jokių nusižengimų, be to jau esi buvęs valdžioje ir visi šie aspektai tik prideda tau pliusų. Žaidime dirbi Tolimųjų Reisų Vairuotoju kas yra dar vienas didelis pliusas. Nemelavai dėl aktyvumo, kuris siekė 38 valandas praeitą savaitę. Beveik visą laiką kiek mačiau, tai dirbai fūristo darbą - vežei mašinas ir nelegalias prekes. Kartą užtikau sėdintį kalėjime, tačiau laiko veltui neleidai ir AFK nestovėjai, o pasirinkai geresnį laiko praleidimo būdą - kalėjimo šratasvydį. Vežant krovinius ir sustabdžius teisėsaugai mandagiai su jais bendravai, nors ir stabdydavo labai dažnai, tačiau parodei, kad turi geležinę kantrybę. Pabaigai pasakyčiau, kad kaip ir visi kiti kandidatai - direktoriaus esi vertas ir tikrai jį gautum jeigu ne aukščiau tavęs esantis žmogus. Tiek šiam kartui. Sėkmės!

 

@Karolis_Kent - tvarkinga anketa, gražiai suskirstyta, o tai iškart sukūrė apie tave tvarkingo žmogaus įvaizdį. Antras dalykas patikęs anketoje, tai daug gerų ir logiškų pasiūlymų ir idėjų pačiam darbui, kuriuos būdamas direktoriumi labai tikiuosi, kad nepamirši ir įgyvendinsi. Ką dar pastebėjau, tai kad gerai supranti TRV darbą ir ko jame labiausiai reikia, puikiai reiški savo nuomonę ir mintis. Žinai tikslus ir turi užsibrėžęs siekius. Esi senas žaidėjas, o forumo paskyroje daug ir gautų ir nuimtų įspėjimų, tačiau jie labai seni, todėl įtakos neturi. Pereinant prie žaidimo, tai per praeitą savaitę pražaidei 51 valandą, o kiekvieną dieną nuveždavai daugiau nei po 100 krovinių! Daugiausiai iš visų, tačiau direktorių gavai ne dėl minučių ar krovinių. Pirmiausia, tai patikrinau aktyvumą prieš rinkimus ir prieš nušalinant direktorių ir jis skyrėsi, tačiau ne per daugiausiai, nes vis tiek pristatydavai po 100 krovinių ir pražaisdavai po kelias valandas, ko tikrai užtenka. Antra, tai tikiuosi, kad kovosi su teisėsauga taip, kaip žadėjai anketoje - be pykčių (ko DPKT norėtų, nes atsibodo mums, „auklėtojoms“, tuos mažų vaikų ginčus spręsti). Trečia, tai pats turi laaaaaabaaaaaai daug teisėsaugos patirties, o tai reiškia, kad supranti kaip ten kas vyksta, turi pažinčių, moki jų gudrybes ir galbūt sutvarkysi tą reikalą dėl TRV nelegalių krovinių apėjimo aplink teisėsaugą, ko tau ir linkiu būnant direktoriumi. Ketvirta, tai moki planuotis laiką ir per rinkimus spėjai ne tik dirbti ir daug nuveikti, bet taip pat ir atsipalaiduoti ir pažvejoti ir netgi 4 dienas iš eilės laimėti varžybas! Taigi, pasitarę su Arnu nusprendėme, kad būtent TU turėtum laimėti šiuos rinkimus ir užimti direktoriaus kėdę. Su tuo ir sveikiname ir dėkojame už gerą pasirodymą ir pastangas. Per rinkimus tikrai nenuvylei, o kaip bus direktoriaujant - pamtysime. Didžiausios sėkmės!

 

DPKT komanda dėkoja visiems kandidatams. Visi puikiai pasirodė, dažnai pavykdavo sutikti visus prisijungusius vienu metu. Visų aktyvumas labai geras ir visi ėjo koja kojon. Rinkimai buvo įdomūs ir privertė pasukti galvą. Tikimės, kad ir ateities rinkimuose bus tas pats! 

 

968e00781cf02b9d6cc4d15983bca581467.png

 

 

 

 

 

  • Patinka 17
  • Ačiū 5
  • Haha 5
  • Liūdnas 1
  • Už 20
  • Prieš 4
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...