Eiti į turinį
Kaire_Koja

„Immortal“ mafijos krikštatėvio rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Ccdcqi5.png

 

 

Sveiki. Turbūt jau teko matyti, buvo renkamas naujasis „Immortal“ mafijos bosas,

kadangi ankstesnysis Miroslav_Mirka buvo nušalintas nuo pareigų, dėl apgavysčių ir naudojimosi direktoriaus pareigomis siekiant asmeninės naudos.

Gaila, kadangi pirmos pora dienų jo direktoriavimo parodė, kad galima tikėtis pakankamai įdomių karų, tačiau yra kaip yra. 

 

Šį kartą sulaukėme ~ 10 anketų iš kurių atsirinkome 3 kandidatus.

Šį kartą labiau atsižvelgemę į patirtį ir stengemės imti labiau patyrusius žmonės, kurie galės pasipriešinti, o gal ir įveikti kovingą „Cosa Nostra“.

Kandidatus, bei jų rezultatus rinkimuose rasite šiek tie žemiau: 

 

 

IORkTOb.png

 

Chosen_Dovis - Kaip ir kiti kandidatai, į mafijų / gaujų direktoriaus pareigas pildai ne pirmą kartą. Anketa buvo blogiausia iš visų, tačiau pakankamai ne maža sukaupta patirtis leido tau patekti tarp šių tryjų kandidatų. Pradėjus Tave stebėti, dirbai ginklų prekeiviu ir pardavinėjai ginklus. Atlikęs savo darbą, stovėjai AFK. Stebint kitą sykį, jau buvai bedarbiu, o patikrinus tavo darbo istorija pamatėme, kad iš ginklų prekeivių buvai išmestas, tačiau įtakos rinkimams tai neturėjo. Tikėjomės, kad neturint darbo išvysime Tave keliant chaosą mieste, tačiau šiek tiek nuvylei. Buvai turbūt vienas aktyviausių kandidatų šiuose rinkimuose, tačiau veikla - prasčiausia. Tiesiog bėgiojai su draugais namuose, vėliau sėdai į mašiną ir važinėjai po miestus. Šiuose rinkimuose pasirodei prasčiausiai ir užemei trečią vietą rinkimuose. Sėkmės kitą kartą. 

 

IORkTOb.png

 

Gishaz_Chess - Kad moki pildyti anketas, parodei jau ne pirmą kartą. Ši paskyra yra mažiau žinoma paprastiems serverio žaidėjams, tačiau ne paslaptis, kad didžiąją laiko dalį esi žaidęs su kita paskyra. Pildei ir į prieš tai vykusių direktorių rinkimus, tačiau praeituose rinkimuose žaidime Tavęs nesutikome, tad nusprendėme suteikti šansą šį kartą. Žaidime dirbai „Grove Street“ gaujoje ir taip pat buvai vieno iš klubų pavaduotojas, o pradėjus Tave stebėti, šaudei į FTB narį, kuris tuo metu mėgino Tave pagauti. Nušovęs teisėsaugininką nusikėlei į savo klubo bazę, kurioje ruošeisi veiksmui, tačiau į jį taip ir neišvykai. Stovėjai bazėje AFK. Stebint vėliau, šaudeisi DM arenoje gana ilgą laiką. Rinkimuose pasirodei tikrai labai gerai, tiesiog tave aplankęs kandidatas parodė įvairesnę veiklą, todėl šiuose rinkimuose laimi jis. Nepasiduok ir greitu metu turėsi valdžią savo rankose. Ačiū už dalyvavimą rinkimuose ir sėkmės kitą kartą. 

 

IORkTOb.png

 

Andrius_Savickis - Anketa išsami ir aiški, o joje ne tik papasakoji apie savo mafijų / gaujų praeitį, tačiau ir aprašai tikslus, kuriuose sieks įgyvendinti tapęs direktoriumi. Mafijų ir gauju patirties turi virš 1 mln. XP, anketa, kaip ir minėjau taip pat stipri, todėl ne sunkiai patekai į kandidatų sąrašą. Žaidime dirbai „Grove Street“ gaujoje, o pradėjus Tave stebėti, dalyvavai kare prieš amžinus priešus iš kitapus gatvės. Pasibaigus gaujų veiksmui ir toliau šaudeisi, bet dabar jau su klubais. Stebint kiek vėliau, šaudeisi su kitais klubais arenoje, dėl ginklų dėžės, o šiame susišaudyme buvai vienas iš lyderių - praktiškai kiekvieną kartą likdavai paskutinis. Pasibaigus karui klubų arenoje persikelei šaudyti į miestą, ko pasakoje turėjai šiek tiek palakstyti nuo teisėsaugos, kuri dėl neaiškių priežasčių gaudyti tave nustojo, o tu ir toliau nepaleidai ginklo iš rankos ir šaudeisi DM arenoje. Didelė patirtis, stipri anketa ir puiki veikla žaidime leido tau laimėti šiuose rinkimuose. Linkiu sėkmės ir sąžiningų karų. 

 

IORkTOb.png

 

Naujasis „Immortal“ mafijos krikštatėvis - @Andrius_Savickis

 

 

 

© NGPT

 

  • Patinka 8
  • Ačiū 3
  • Haha 9
  • Liūdnas 1
  • Už 8
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...