Eiti į turinį
Kornelijus_Kornis

Kariuomenės generolo rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

6cd5529f4c6db7f21bf951299215ea52742.png

Sveiki,

 

buvo renkamas naujasis Kariuomenės generolas. Anketas laikėme net 3 dienas (kadangi tuo pat metu reikėjo rinkti ir TRV direktorių), tačiau nuo to niekas nenukentėjo (na nebent mes, nes sulaukėme daugiau anketų negu būtume sulaukę po 1 ar 2 dienų). Šį kartą prašėme pildyti ne standartinę anketą, o neskubant ir apgalvojant rašyti rašinį. 33 žmonės pasinaudojo šia galimybe ir net 5 iš jų pateko į kandidatų sąrašą. Kaip ir visada stengėmės paimti tiek senų, žinomų teisėsaugos vilkų, tiek integruoti į projektą naujų ir galbūt mažai kam žinomų veidų. Džiaugiamės, kad vėl neprašovėme su kandidatais, nes visus pavyko sutikti ir netgi buvo kartų, kai visi penki buvo prisijungę ir buvo įdomu stebėti, kaip kai kurie varžovai (nežinodami kad tiek jie, tiek jų kolegos yra kandidatai), treniruodamiesi kovojo petys į petį. Taigi, kandidatai:

 

@Dwayne_Black - žmogus, labai ilgą laiką dirbantis teisėsaugos sferoje. Graži anketa ir nuosekliai dėstomos mintys. Taip pat per tiek metų vis dar švari forumo įspėjimų istorija. Turi sukaupęs didelę patirtį ir nemažą žinių bagažą. Žaidime dirbi SWAT, esi pasiekęs „Kapralo“ rangą. Per penkias dienas pražaidei praktiškai 26 valandas, kas yra per akis. Teko dažnai tave sutikti prisijungusį. Kartą užtikau stovintį AFK /tpvip, vėliau išėjai iš AFK, nubėgai pora metrų ir vėl užspaudei ESC. Ir tai tęsėsi net porą kartų, tai nežinau ką tu ten darei, bet buvo nuobodu žiūrėti. Tiesiog lakstei ir nieko neveikei. Apart dalyvavimo treniruotėje kartu su Gangs daugiau nieko gero nematėme. Per 3 valandas neturėjai nei vienos baudos. Na vakar per 5 valandas šiaip ne taip vieną pasiūlei, tai jau šis tas. Veikla apart dalyvavimo treniruotėje daugiau nepasižymėjai, nes ji nebuvo nei konkreti, nei aiški. Negalim sakyti, kad dirbai. Dar matėme su Giedriumi išlikimo event'e. Daugiau nebeturime ką pasakyti. Nenusimink ir sėkmės kitą kartą.

 

@Karis_Baltrusaitig - žiūrėdamas į forumo paskyrą prieinu prie išvados, kad esi tyli, bet draugiška persona. Daug kam turbūt nežinomas veidas. Kadangi ieškojom ir naujų veidų, tai tavo rašinys iš jų buvo vienas geriausių. Gan ilgą laiką dirbi teisėsaugoje, pusė visos tavo patirties yra būtent teisėsaugos, ko pilnai pakanka ir kas sako, kad supranti teisėsaugos darbą ir gali priimti moki pats sprendimus tam tikrose sunkesnėse situacijose. Žaidime dirbi Policijos Departamente, dirbi ten gan ilgą laiką ir užemi aukštas pareigas - esi įgaliotinis (ir ne šiaip įgaliotinis, o Vyr. Įgaliotinis). Aktyvumas buvo pakankamas, nes ne „nolaif'inime“, bet tas valandas, kurias pražaidei, tai nieko labai naudingo nenuveikei. Dalyvavai Policininkų susirinkime, sėdėjai pačiame centre ant sofutės, vėliau pasiėmei motociklą NRG-500 ir važinėjai ratais kvadratais kažkur iš miesto neturėdamas konkretaus tikslo. Galbūt laukei bėglių, nežinau, bet tą laiką galėtum išnaudoti prasmingiau, pavyzdžiui, jeigu tingi stabdyti ir tikrinti žmones, tai bent jau sgalėjai stebėti darbuotojus. Daugiau nieko ypatingesnio nepastebėjome, galbūt prasilenkėme, kartais tavęs nerasdavome. Kiti kandidatai pasirodė geriau, bet nenusimink ir sėkmės kitą kartą!

 

@Original_Badboy - perskaitęs anketą galiu pasakyti „vo“ ir padaryti taip :91_thumbsup::91_thumbsup:. Patinka man tokie realistai, kurie nefantazuoja ir nekuria pasakų kaip viskas bus tobula ir kaip visi norės dirbti. Turi dar daug gerų savybių, kurias pats asmeniškai žinau, nes seniai seniai teko ne kartą susidurti dar pačiam būnant paprastu darbuotoju. Moki planuoti laiką ir dėl to džiaugiuosi. Turi švarią įspėjimų istoriją, kas yra pagirtina ir duoda didelį pliusą pildant į tokias pareigas. Serveryje esi SWAT narys, pasiekęs aukštą rangą ir šiaip žmogus užsitarnavęs pagarbą. Trečiadienį tavęs visiškai nesutikome, galbūt prasilenkėme. Kitomis dienomis radome vedantį bendrą teisėsaugos treniruotę, kuri nebuvo labai išskirtinė, tačiau treniruotės vedimas vis tiek lieka labai geras dalykas veikti. Kita vertus, įtarėme, kad naudoji CamHack, na čia įtarimai, tai labai į tai nelįsime, nes be įrodymų neverta. Ką matėme vėliau, tai kaip /tpbull statei treniruočių zoną, tačiau visiškai neprisidėjai prie bėglių gaudymo. Na taip, kai statai, tai reikia susikaupti ir negali sekti visų įvykių, aš tą suprantu. Vėliau teko užtikti, kaip būtent toje zonoje vyko teisėsaugos treniruotė. Minusas tas, kad aktyvumu ir įsitraukimu į teisėsaugos kasdienį darbą nepasižymėjai taip, kaip kiti. Visgi, nederėtų nusiminti, o mes norime palinkėti tau sėkmės kitą kartą!

 

@Tadelis_Litai - anketą užpildei vienas iš pirmųjų. Turi sukaupęs daug patirties ir žinių. Esi visiems gerai žinomas teisėsaugininkas. Daug mėgsti reikštis forume. Žaidime Arno buvai priimtas į Kariuomenę parodyti ką sugebi. Nežinau kur dirbai prieš tai ir aš, įtariu, kad grįžai tik dėl rinkimų. Žodžiu, aktyvumas didelis, per tas penkias dienas pražaidei net 45 valandas. Visą laiką rinkai baudas, laukei /tpkalnas, bėglių taip pat nemačiau, kad gaudytum. Per bendrą teisėsaugos treniruotę su „cargobobu“ pjaustei teisėsaugininkus, kurie lipo kliūtimis, o pats joje nedalyvavai tik pilotavai. Teko pastebėti ir patruliuojantį SF, važinėjantį ratais. Vežiojai ir žmogų. Būtent tada susidarė toks įspūdis, kad keli darbinei ridą, o jis dar labiau pasitvirtino, kai karinėje bazėje važiavai ratus. Teko pagauti ir pilotuojantį hunterį, kai numušei bėglį. Taip pat šaudeisi /tpdm, kas teisėsaugai, kuri dalyvauja gelbėjimuose taip pat yra reikalinga. Per tas dienas gavai skundą, kurį atsakęs parodei, jog žaidi senomis teisėsaugos taisyklėmis ir neskaitei arba nenori laikytis naujų. Overall, visumoj pasirodei neblogai, bet kitas kandidatas buvo pranašesnis. Sėkmės kitą kartą!

 

@Giedrius_Gangs - pirmiausiai galime pagirti už anketos tvarkingumą. Viskas gražiai išdėstyta ir labai malonu akiai. Turi daug patirties teisėsaugoje, o taip pat jos ir nestinga valdžioje. Turi daugiausiai idėjų iš kitų kandidatų, kurias aprašei ir kurios mums atrodė priimtinos. Tikimės, kad jas įgyvendinsi. Taip pat sudarei tiksliai žinančio ko nori ir to siekiančio žmogaus įvaizdį. Forumo įspėjimų istorija taip pat blizga, kas reiškia, kad niekur nesiveli ir laikaisi elementarių taisyklių. Žaidime, kaip ir dauguma kitų kandidatų, dirbi SWAT. Pradėsiu nuo aktyvumo, kuris per 5 dienas siekė kiek daugiau, nei 52 valandas. Per tą laiką sutikome tave beveik visada ir matėme visur dalyvaujantį. Sutikome su kitu kandidatų Dwayne žaidžiančius bilijardą. Taip pat ne kartą matėme aktyviai dalyvaujantį treniruotėse, iš kurių vieną netgi pavyko laimėti. Aktyvumas labai geras, daug dirbai, gaudei bėglius, rinkai baudas. Galima sakyti dominavai visus rinkimus. Kažkurį vakarą dalyvavai išlikimo event'e, o vėliau ir pats darei eventus, susijusius su žvejyba arba „pirmas pasiekęs“. Šaudeisi /tpdm ir netgi važinėjai kartingais. Panašu, kad žaidimas tau didelis malonumas, stengiesi daryti viską, ką tik gali. Nebeturime ko pridurti, pasirodei geriausiai iš visų kandidatų ir nusipelnei direktoriaus posto, su kuo tave ir sveikiname bei linkime sėkmės ir drausmės tavo darbe!

 

d0c1e29f0e2fa46dea1e5ecfd12d048a236.png

 

DPKT

 

  • Patinka 16
  • Ačiū 2
  • Haha 11
  • Liūdnas 2
  • Už 17
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...