Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Edviinas_Drift

Nuosavas transportas bei būstas

Ar reikalingas šis pasiūlymas?  

92 balsai(-ų)

  1. 1. Ar reikalingas šis pasiūlymas?



Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, taigi iškart eisiu prie reikalo, įdėja būtų tokia, kad už tam tikrą sumą žaidimo pinigų [€] arba kreditų / valiutos, būtų galima įsigyti papildomą vietą automobiliui, t.y. trečia vietą, arba antrą vietą namui.  Vietų skaičius būtų ribojamas arba nusipirkus vieną transporto priemonę, už kitą reikėtų mokėti 2x brangiau.

 

Kaip tai viskas vyktų?

Pastate, kur galima pirkti namo interierus, spintų papildymus, būtų padaryta atskira icona ant kurios užėjus išmestų lentutę ir butų galima pasirinkti ką norite nusipirkti už tam tikrą pinigų sumą, kreditus, valiutą.

 

Kokia iš tai nauda?

Žaidime, daug kas užsiema tarpininkavimu, taip pat ir aš. Tokiam kaip man kai reikia tarpininkauti ir statyme būna namas, reikia persikelti namus į kitus acc ir pnš. Tad sutaupytų laiko kiekvienam žaidėjui. Daugelis žaidėjų susikuria atskiras paskiras tam, kad galėtų saugoti turtą juose, t.y. namus, automobilius. Kaip ir visi žino, žaidime yra per daug milijonų, tad šiuo budu būdų galima ju daug pradanginti.

 

Manau šis pasiūlymas padėtų sumažinti žaidimo ekonomiką bei žaidėjai galėtų mėgautis papildomu namu ar transporto priemone.

@Admin_Bumeris

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Super, už!!! Visad norėdavos turėti trečią transporto priemonę ir antrą būstą, nes dabar taip ar taip žmonės tą patį daro, tik į kitus acc susikelia, tad tikrai tik už!

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...