Eiti į turinį
Edvis_Nero

„The Ballas“ gaujos lyderio rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

0e88eeaa0517.png

 

Turbūt nebuvo įmanoma nežinoti, kad buvo renkamas naujasis „The Ballas“ gaujos direktorius, kadangi rinkimų priešistorė nuskambėjo garsiai, dėl kelių asmenų (kurie pastoviai ragina neverkt forume) verkimo. Verkit, neverkit, sprendimo nieks nepakeis, o juolab jis buvo padarytas tik po to, kai to prašė būtent būvęs „The Ballas“ gaujos vadeiva. O, bet, tačiau - nesigilinkime, kadangi kiek žmonių tiek nuomonių. 

 

Šie rinkimai - skurdoki. Anketų sulaukėme ne daug, o atsirinkę kandidatus ne visada juos sutikdavome žaidime. Vargais ne galais, šiek tiek užtrukę nusprendėme, kas laimėjo šiuos rinkimus, na o kaip seksis naujajam direktoriui, pamatysime su laiku, o dabar kviečiame žvilgelti, kaip klostėsi šie rinkimai. 

 

----------

 

Justas_Justis - Daugkartinis mafijų / gaujų rinkimų kandidatas, kuriam vis kažko pritrūksta. Anketa kaip visada labai stipri, o iš visų pildžiusiųjų patirties turi daugiausia, todėl nesunkiai eilinį kartą patekai į kandidatų sąrašą. Žaidime tave sutikome basišaudant TPDM arenoje, tačiau tik tiek. Vėliau atsijungei ir žaidime daugiau Tavęs nebesutikome. Nusprendėmę šiek tiek užtęsti rinkimus ir stebėjimams skirėm dar vieną dieną, tačiau ir antrąją stebėjimo dieną žaidime tavęs nesutikome. Labai prašome - nepildyk, tik tam, kad gautum kandidatą, kadangi ilgai šie dalykai nesitęs :)

 

----------

 

Endijs_Dzamals - Paskyra mažai kam žinoma, tačiau su savo tikrąją esi lyderiavęs vienai iš serverio gaujų. Pildai taip pat ne pirmą kartą ir visuomet anketos būna stiprios, todėl nusprendėme tau suteikti šansą ir šį kart. Žaidime, kaip ir Justas_Justis šaudeisi TPDM arenoje, o vėliau nuėjai AFK. Stebint kiek vėliau - lakstei po „Immortal“ mafijos bazę kartu su savo bendraminčiai. Antrą stebėjimo diena Tave vėl užtikome TPDM arenoje. Pasirodei geriau, nei prieš tai aprašytas kandidatas, tačiau trūko įvairovės. Šį kartą kitas kandidatas Tave aplenkė viskuo - ir anketa, ir aktyvumu, ir veikla, todėl šį kart likai antras. Sėkmės kitą kartą. 

 

----------

 

Erikas_Talant - Turbūt mažiausiai žinomas veidas iš visų kandidatų, tačiau anketa - geriausia iš visų ir to pasakoje nusprendėme suteikti šansą kandidatuoti šiuose rinkimuose. Vos tik pradėjus stebėti, išvydome Tave klubo veiksme, kuriame ne tik šaudeisi pats, tačiau ir aiškinai mažiau patyrusiems klubiečiams, kur ir ką daryti. Pasibaigus klubo veiksmui, persikelei į TPDM areną, kurioje šaudeisi gana ilgai. Stebint pirmosios dienos vakarą - sutikome Tave keliant chaosą mieste - šaudei vienas, tačiau po kurio laiko prie Tavęs prisijungė dar keli žaidėjai, bet teisėsaugos išprovokuoti nepavyko. Antrąją stebėjimo dieną ir vėl užsiemei klubo veikla - šaudėtės klubų arenoje, dėl ginklų dėžės, vėliau puolėt kitą klubą. Kitus du kandidatus pralenkei viskuo - aktyvumu, veikla ir įrodei, kad šiuose rinkimuose esi nugalėtojas. Sveikiname, bei linkimės sėkmės ir sąžiningų karų. 

 

 

© NGPT

  • Patinka 4
  • Haha 10
  • Už 5
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...