Eiti į turinį
Arnas_Max

„Taksi I firmos“ direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

5k6YH1o.png&key=4919d0f32e138c6e833972f7

 

Labas vakaras. Dauguma žinote, kad buvo renkamas „Taksi I firmos“ direktorius. Rinkimai truko beveik savaitę, tačiau stebėti tik pradėjome nuo trečiadienio. Realiai tai truko vos dvi dienas, kadangi vasario 14 dieną nei aš, nei Kornelijus nevykdė stebėjimų. Anketų sulaukėme tikrai labai daug, net 53. Tokio pildančiųjų skaičiaus seniai neteko matyti. Kandidatus išsirinkti tikrai nebuvo lengva. Daug pildė žaidėjų turinčių didelį skaičių taksi firmų patirties. Anketos taip pat nenuvylė. Jos stiprios, motyvuotos, tačiau tobulėti yra kur. Paskelbus atranką akcentavau, kad pildykite konkrečiau. Ilgiems tekstams skaityti sugaištame daug laiko ir dažniausiai nerandame to ko tikimės. Daug kas vėlgi nuklydo į šoną nuo klausimų. Visada maloniau yra skaityti konkretų, apgalvotą atsakymą, o ne tiesiog minčių kratinį. Perskaitę anketas atsirinkome net 10 kandidatų, tačiau gale stebėjimui pasilikome tik 5. Persižiūrėjome kandidatų paskyras forumuose, taip pat atsižvelgėme ir į paskyrų praeitį. Bendrai tikėjausi įdomesnių rinkimų. Pagal anketas atrodė, kad šie žmonės turėtų atkakliai žaidime kovoti vardan šių pareigų. To nebuvo. Nuo pirmos dienos ryškiausiai žvilgėjo vienas kandidatas, kuriam ir atiteko šios pareigos, todėl tęsti tolimesnių stebėjimų kaip ir nebuvo prasmės.

 

Freddy_Orton

Kas liečia anketą tai ji buvo tikrai gera. Sakiniai aiškūs, tvarkingi, logiški, tokie, kokie ir turėtų būti kandidato į šio darbo direktorius. Patirtis sukaupta dirbant taksi firmose sakyčiau vidutinė, 450k, tiek tikrai pilnai užtenka norint vadovauti šiam darbui ir pilnai jį suprasti. Patiko idėja dėl darbo principo keitimo, pabandyti tikrai būtų galima, galbūt tai ir pasiteisintų. Iš kart ir užsikabinau už šios minties, nes to dar kiek atsimenu nebuvo taksi firmose. Bet visgi, taip ir nepavyko mums tavęs sutikti prisijungusio. Galbūt turėjai kažkokių problemų ar pnš. Kitą kartą stenkis informuot jei jau nebūsi, nesvarbu, kad nežinai jog esi kandidatas, nes užėmei galbūt kito potencialaus asmens vietą į šias pareigas.


Mister_Taksi

Pirmiausiai norėčiau tau parašyti lengvos kritikos. Taip, anketa gera, moki parašyti gražius sakinius, kuriuos lengvai perskaitytume ir suprastume ką nori pasakyti. Tačiau šiek tiek reikėtų viską konkretizuoti, stengtis rašyti trumpiau. Anketoje daug radau gražių minčių, sakinių. Nors pati paskyrą žaidime nėra seniai registruota, turi bendros 500 tūkst. patirties, tačiau tavo gyvenimas verda vien taksi firmose. Esi buvęs tiek direktorius, tiek pavaduotojas, tiek ir įgaliotinis. Tai duoda bonusų. Daugiau nei pusę patirties sudaro taksi. Patikėjau tavo anketa ir štai tu čia. Įdomu būtų pamatyti kiek patobulintą rangų sistemą, kurią minėjai padarytai jei taptai direktoriumi. Paskyra forume tvarkinga, įspėjimų neturi, pagal tai supratau, kad nesi konfliktiškas žmogus. Žaidime pastebėtas buvai trečiadienį jau link vakaro. Darbavaisi, gydei žmones, reagavai į iškvietimus. Dirbi mediko darbą. Aktyvumas buvo kiek didesnis nei 2 valandos. Tiek priimtų iškvietimų, tiek pagydymų skaičius viršijo 20. Gan ilgai darbavaisi, veikla nesikeitė, tad tuo metu daugiau tavęs nestebėjau. Vakare nepavyko man tavęs sutikti, turbūt pasilenkėme. Penktadienį vakare aktyvumas buvo šiek tiek virš 100 min, dalyvavai kažkokiame žvejybos evente. Vėliau dar tikėjausi tave surasti, tačiau neradau. Reziume, atkreipk dėmesį į mano pirmuose sakiniuose pasakytą pastabą ir daugiau skirk laiko žaidimui.


Dark_Boy

Anketa išsiskyrė šiek tiek nuo kitų. Taip, atsakei į klausimus taip pat, tačiau visur pabrėžei tavo nuomone svarbiausius aspektus, tuos „key words“. Vien pagal juos galima suprasti kokia tema linkstame. Į anketą, kaip ir turbūt dauguma, tikrai įdėjai daug darbo. Iš kandidatų turi mažiausią taksi patirties kiekį, tačiau niekaip netrukdė jis tau patekti tarp penkių geriausių. Paskyra forume švari, retai esi sutinkamas ką nors komentuodamas forume, susidarėme nuomonę, kad esi ramus, nesiveliantis į konfliktus žmogus. Paskutiniame klausime minėjai, kad pasiruošęs kovoti vardan šių pareigų. To iš tavo pusės mums nepavyko pastebėti. Iki šių rinkimų laimėtojo tau trūko dar nemažai. Žaidime pirmą kartą tave sutikome trečiadienį, dienos metu. Buvai tik neseniai prisijungę, tad serveryje tą dieną buvau praleidęs laiko nedaug. Esi vienas iš mechanikų. Prisijungęs iš karto kibai į darbą. Teko matyti kaip vykai į iškvietimus, bendrai su klientais. Nuomonę susidariau neblogą, elgiesi mandagiai. Priimtų iškvietimų skaičius gan sparčiai kilo. Vakare jau aktyvumas išaugo iki kelerių valandų, tačiau atgabenimų/iškvietimų skaičius buvo ~20. Apart darbo vienu metu teko matyti kaip kažkur po Los Santos miestą važinėji motociklu. Kažkokia kitokia veikla neišsiskyrei. Penktadienį dieną bandžiau tavęs ieškoti - neradau, vakare taip pat nemačiau prisijungusio. Po to forume pasižiūrėjau informacijos lentelę, joje radau vos 5 minutes žaidimo laiko. Tai tiek. Šiaip anketa tikrai gera, tačiau pritrūko įdėti daugiau darbo jei tikrai taip nori šių pareigų, kaip minėjai anketoje.


Gytis_Junior

Anketą rašei rašinio stiliaus. Į ją įdėjai tikrai labai daug darbo. Tai turbūt plačiausia anketa iš visų čia esančių kandidatų. Na su rašiniu visada gaunasi daugiau, jei norime normaliai atsakyti į pateiktus klausimus. Aš suradau, ką norėjau anketose surasti, ne taip kaip kartais būna, kad kažko neparašo. Taip pat, kaip ir aukščiau kandidatui norėčiau patarti, kad viską labiau reikėtų konkretizuoti. Skaitant anketą dar ir dar kartą tikrai galima vienus ar kitus dalykus parašyti trumpiau. Patiko 3, labai suprantamai aprašytos idėjos. Manau visos jos yra logiškos ir tikrai įgyvendinamos. Taip pat užkibo mintis, kad pavaduotoją rinktaisi iš kandidatų. Iš tai leidžia suprasti, kad esi neutralus žmogus, ieškantis kaip padaryti valdžią profesionalią, o ne tiesiog draugų suburtą ratą. Paskyra forume, kaip ir aukščiau minėtų kandidatų, visiškai tvarkinga. Kas liečia žaidimą tai trečiadienį dienos metu nesutikau tavęs žaidime, tačiau pavyko surasti vakare. Buvai tik prisijungęs. Iš karto kibai į darbą ir vežei krovinį, kadangi dirbi tolimųjų reisų vairuotoju. Kažkokios daugiau kitokios veiklos veikiant nepastebėjau. Tiesiog darbavaisi. Penktadienį teko matyti pardavinėjant ledus prie medikų. Po to netrukus nuėjai dirbti. Vakare vėlgi vežei krovinius. Aktyvumas buvo šiek tiek virš 100 minučių, pristatei apie 20 krovinių. Bendrai anketa sakyčiau parašyta profesionaliai, įdėta daug tam laiko, tačiau ji neatnešė eilinį kartą direktoriaus posto.


Vasia_Carter

Sunku būtų apibūdinti kas tu esi šiame serveryje. Jei paėmus per visą paskyros egzistavimo istoriją turbūt esi vienas iš nedaugelio, kuris ragavęs tiesiogine ta žodžio prasme visko. Jei reikėtų parašyti rašinį, apie tai kiek tu visko esi čia nuveikęs, jis būtų ilgas. Šiek tiek gal nukrypau. Kalbant apie anketą tai iš visų šių kandidatų ji buvo tiesiausiai į dešimtuką. Ji tikrai nebuvo kažkokia labai ilgą kaip kad kitų pildžiusiųjų. Nežinau ar ir anksčiau taip pildydavai, ar perskaitei mano parašytą prologą, bet ką ir kiek anketoje parašyti supratai. Į klausimus atsakyta taip, kad nekiltų man daugiau kažkokių papildomų klausimų. Labai patiko idėjas, tikiuosi, kad jas įgyvendinsi ir atneši naujų vėjų į darbą. Atrankose į panašias pareigas dalyvauji retai. Jeigu nesuklysiu tai turbūt tavo pildytos anketose net gi nesu niekad matęs, šis buvo pirmas kartas. Kad retai dalyvauji atrankose yra geras ženklas. Pagal tai mes galime suprasti, kiek žmogus motyvuotas užimti šias pareigas. Žaidime galima sakyti dominavai. Nelabai turėjai su kuo konkuruoti. Trečiadienį gan ilgai teko matyti kaip dirbi mechaniko darbą. Reagavai į iškvietimus, stebėjimo metu jų turėjai jau kiek daugiau nei 30. Nutempimų skaičius taip pat jau buvo apie 20. Jau dienos metus, apie 15 valandą aktyvumas siekė 3 valanda. Patiko labai poelgis kai nutempęs konfiskuotą automobilį į Los Santos konfiskuotų automobilių aikštelę ją sutvarkei. Dažnas mechanikas apsisukęs nuvažiuoja ir neima į galvą. Po kurio laiko surengei eventą, kurio metu reikėjo tave pasiekti. Vakare aktyvumas šoktelėjo iki 400 min, taip pat pakilo ir iškvietimų/atgabenimų skaičius. Pradėjus stebėti stovėjai AFK prie kartingų vietos, tačiau netrukus grįžęs pradėjote su kolega lenktynes. Penktadienį dieną teko matyti dirbant, kaip tik tempei mašiną į KMA. Vakare aktyvumas siekė apie 300 minučių, darbo rezultatai taip pat pagal informacijos lentelę buvo nemaži. Leidai laiką važinėdamas su Sandking'u. Puiki anketa, geras pasirodymas žaidime tau atnešė šias pareigas. Tikiuosi kaip ir pirmąjį kartą gavęs taksi darbo direktorių, taip ir dabar būsi ilgai ir mūsų nenuvilsi. Sveikiname ir linkime sėkmės!

 

5c76a37bf6b3d9c7836bbe9553385fdf220.png

 

 

  • Patinka 14
  • Ačiū 3
  • Haha 9
  • Sutrikęs 2
  • Už 15
  • Prieš 50
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...