Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Sweet_Brother

Interviu su DPKT nariais

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki.  Štai mano ir ketvirtasis leidinys. Prieš rašydamas interviu noriu padėkoti @Bond_Tunex už minčių pasidalinimą ir patarimus šiam laikraščiui.
Sėkmės skaitantiems

Arnas_Max
6af4f441049af0eec5f01963f05a0136855.jpg


Sveiki. Esu Arnas. Man yra 20 metų. Karjera serveryje prasidėjo nuo 2010 metų vasaros. Mėnesio tiksliai neatsimenu, bet žinau, kad tai buvo keli mėnesiai po serverio atidarymo. Ką gi, jau bėga 9-ieji metai. Nesunku paskaičiuoti kiek man tada buvo metų, 11. Visą paauglystę praleidau kartu su sarg.lt serveriu. Iš pradžių sekėsi sunkiai, dirbau tai vienam, tai kitam darbe be pakvietimo. Na turbūt visa pradžia kaip ir pas daugumą. Po kurio laiko kažkokiais būdais patekau į Mechaniko darbą. Jeigu nesumeluosiu, tai direktorius tada buvo San_Andreas, sunku prisiminti, bet berods toks buvo nickname. Dirbau gal kokias 2 savaites ir buvau už kažką išmestas, neatsimenu  jau. Taigi, nuo to prasidėjo visa karjera po darbus su direktoriaus pakvietimu. Jų aplankiau tikrai nedaug. Netgi dabar pavyzdžiui Radijo, Narkotikų prekeivių, Policijos,  SWAT, TB gaujos, IMM mafijos darbų nesu dirbęs. Ten užeinu tik darbo reikalais, jeigu reikia kažką pasižiūrėti. Tiesiog nepasitaikė progos pas kažkurį iš šių darbų patekti atrankos būdu. Metai bėgo ir vis linkau tarp GP ir Mechanikų. Todėl šių darbų ir turiu daugiausia patirties. Pirmas direktorius buvo GP. Jau dabar net neatsismenu tiksliai nuo kurio aš jį gavau, bet gerai  atsimenu nuo Nerijus_Alksninis. Prabuvau ne taip trumpai ir atsisakiau. Grįžau į pavaduotojo post. Bet tai truko gal tik 2 savaitės. Na žodžiu, tais pačiais metais buvau ir Mechanikų direktoriumi, vėliau GP valdžioje, po to vėl Mechanikų. Su šiais dviem darbais ėjau visą kelią. Na o pats lūžis prasidėjo į svarbesnes pareigas, kai Artūras_Puzakinas pasiūlė unbanerio pareigas 2015 metais. Tuo pačiu metu tapau ir nemokamu III lygio administratoriumi žaidime. Vertinu šias pareigas, todėl dar ir šiuo metu esu šiose pareigose. Šį mėnesį sukako lygiai 4 metai kai dirbu toje srityje. Po kurio laiko sugalvojau sudalyvauti moderatorių atrankoje. Pasisekė! Neslėpsiu, sėkmingo kelio link moderatoriaus pareigų padėjo siekti tuometiniai moderatoriai. Dauguma už mane subalsavo, kadangi kiekvieną iš jų pažinojau puikiai. Aišku padėjo ir tai, kad jau kurį laiką buvau forumo prižiūrėtojas (unbaneris) ir puikiai užpildyta anketa. Na štai, aš jau moderatorius. O toliau laikas bėgo, darbavomės ir puiki kolegė Rolanda_Cherry pasitraukus vienam žmogui iš DPKT pareigų pasiūlė jas man. Aš dvejojau šiek tiek, nes nelabai buvau tam pasiruošęs, bet galiausiai sutikau. Tuo pačiu komplekte gavau ir globalų moderatorių. Taip ir esu šiose pareigose, bėga jau antri metai ir bent kol kas dar neplanuoju atsistatydinti.


Papildau Arno žodžius: Arnas taip pat yra dirbęs pas @Run_Away ir @Redas_Fuur.  Dar kiek atsimenu buvo tokie darbuotojai: @Korne_Minis, @Justas_Kountas  ir @Marko_Steponko. Kitų neatsimenu.

Kornelijus_Kornis
b9504fc651fc86de15b86f4d11779733662.jpg


Sveiki,

apie serverį sužinojau 2013 metų pavasarį. Tuo metu man buvo 13 metų. Klasiokai pakvietė žaist, padėjo apsiprasti, o vėliau visi leavino, likau žaisti vienas. Taip jau būna. Turėjau kelias pertraukas, bet jos nebuvo labai ilgos. Šią dieną susilaukiu daug klausimų „ar čia tas pats Kornis“, tai taip, jūsų liūdesiui čia vis dar tas pats Kornis. Su šia paskyra pradėjau savo žaidimą, su ja ir užbaigsiu. 

Pirmasis mano darbas buvo dar Grove Street gaujoje. Pamenu, kaip buvau surinkęs 56'000 xp ir jau galėjau įsidarbinti į bet kurį darbą (dabar gaujoms/mafijoms reikia 70'000 xp). Nuvažiavau į Grove Street atranką iki STOP ir kadangi buvau vaikas, tai labai bijojau, todėl daviau savo paskyrą draugui, kuris ir pradėjo atranką (oi vaikučiai kokios atrankos tada buvo, liepdavo ir vartoti, ir taisyklių klausinėjo, ir pasišaudyt tekdavo). Žodžiu, per pirmą veiksmą nuvažiavom užimti zoną, nieko nesupratau ten, mane pradėjo šaudyt visi, nesupratau kas ten vyksta, buvau su coltu, labai išsigandau ir atsijungiau. Puiki patirtis. Prisijungęs sužinojau, kad mano direktorius nušalintis (atrodo dirbau pas Sarunas_Jakus). Tada porą dienų padirbau, tuomet vyko atranka į The Ballas, perėjau ten pas Lygis_White ir Run_Away. Šį kartą pats perėjau apklausą, nors ir buvo baisu, bet draugai pamokė. Nuo tada tapau gaujinis ir kokius 2 metus dirbau tik mafijose ir gaujose. Kas dieną keisdavau darbą, nes buvau "savas", daugelis kviesdavo pas save padėti. Dar tokį dalyką paminėsiu, tai jeigu klaustumėte, kuris direktorius man labiausiai patiko, tai atsakyčiau, kad Mikas_Dziaka a.k.a. Derek_Milborrow. Šis žmogus visada man darė įspūdį savo idėjomis ir gebėjimu į viską žiūrėti su juoku. Jo vadovavimas man visada labai patiko ir įstrigo. Per veiksmus visada būdavo linksma ir jeigu net pralaimėdavom karus, tai prisijuokdavau iki ašarų.

Pirmąjį įgaliotinį gavau gaujose pas Gang_Pukiss, tačiau čia nesiskaito, nes jį galima gauti tik paprašius. Dabar gerai neprisimenu, bet turbūt radistuose. Tiesą sakant, tai įgaliotinių jau nebelaikau dideliu pasiekimu... :D Net nuo parašo nusiėmiau. Manau suprantat kodėl. 

Kai mafijose/gaujose prasidėjo masinis čytinimas ir ddosinimas, kai per beveik kiekvieną veiksmą sėdėdavau be neto, tai nusprendžiau pabandyti kažką kitą. Tuo metu (galbūt 2015 metais?) atėjau į Policiją pas Lenny_Mob ir Gintaras_Mickus, kur buvau visiškai perauklėtas. Man patiko čia esanti tvarka ir veikla. Neilgai trukus valdžią perėmė mafijozas kaip ir aš Rolandas_Jax. Policija tiek pas Lenny, tiek pas Jax buvo klestėjimo viršūnėje, kokioje turbūt nėra buvusi. Visos tos idėjos ką darėme ir t.t. davė naudos netgi pačiam serveriui. Būdamas Policijoje gavau pirmąjį pavaduotoją. Dar vienas dalykas, ką davė Policija, tai pažintis, pastebėjimą ir pripažinimą, dėl ko vėliau pakliuvau ir į moderatorių komandą ir dėl ko dabar esu DPKT narys.

Turbūt daug kam pasirodys keista, bet dar nesu buvęs direktoriumi (na neskaitant tų, kuriuos pats užsidedu). Bet taip, niekas man direktoriaus neperleido ir jo niekad negavau. Kandidatu pats buvau gal 2 kartus.

Pereinant prie ne tokių tolimų įvykių (nors ką čia šneku, praėjo beveik 3 metai), tai moderatoriumi tapau likus 3 dienoms iki mano 16 gimtadienio. Gera dovana, ar ne? Tai tiksli data yra ant mano parašo 2016-03-20. Tada buvo siurprizas, nes iš tikrųjų nesitikėjau, pamenu vienas iš moderatorių pasikvietė į TS ir pranešė naujienas. Iš tikro labai džiaugiausi. Ir taip, kadangi moderatorius jau esu 3 metus, tai atsakymas į klausimą „ar man šios pareigos patinka?“ yra aiškus. Taip, kartais tai vargina, žmonės pila tave klausimais, prašymais, įžeidimais, neapykanta ir t.t. Bet man patinka jums dėti įspėjimus.

Daugelis turbūt nebeprisimena, bet pirmą kartą DPKT tapau praėjus 6 mėnesiams nuo moderatoriaus gavimo. Atsimenu tuometiniai Rolanda_Cherry ir Domas_Vilkin atsisakė pareigų vakare, visi laukė kas dabar bus ir t.t. Aš šiek tiek tikėjausi, bet jau nebelaukiau, nuėjau miegot. Kitą rytą prisijungęs radau savo V_P tamsiai žalios spalvos, o prie "Mūsų komanda" buvau vienintelis prirašytas prie DPKT. Taip ir nesupratau kaip juo tapau :D Tiesiog taip sakanat „Pareiga pašaukė“. 

Jeigu paklaustumėte, kiek dar būsiu DPKT ar moderatorius, tai atsakymo nežinau. Kartais šios pareigos užknisa, patikėkit manim, nes jautiesi kaip „vaikų darželio policininkas“ (Lenny_Mob citata). Bet dabar žaidimas irgi įdomus, eini kur nori, atsibosta, tai pakeiti aplinką ir t.t. Žinoma, turi nepamiršti pareigos, bet čia ir yra įdomumas, nes visada kažkas kita vyksta, kažką kitą darai ir t.t. Žodžiu, nors ir būna minčių atsisakyti, bet žinau, kad jeigu atsisakysiu, tai nebebus įdomu žaisti, kadangi viską pasiekus nebėra kur tobulėti.

Tai tiek apie mane. Žinoma, praleidau daug detalių, kažką pamiršau, dar daug ką galėčiau papasakoti, bet manau šiam kartui apie mane užteks. 



_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dėkoju šiems DPKT nariams, kad nepatingėjo ir skyrė man savo laiko, kad ir koks jis būtų užimtas.  Taip pat laikraštį galite paremti serverio pinigais, kuriuos aš dėsiu į taupomąją sąskaitą, kad neišleisčiau. Jie bus saugomi 90 dienų ir toliau vėl pratęsiu ir kai turėsiu VIP statusą, iš jų darysiu event'us. Norint paremti laikraštį pinigais, turite susisiekti su manimi žaidime (/sms Sweet_Brother) ir būsite įrašyti čia.
 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...