Eiti į turinį
Edvis_Nero

„Grove Street“ gaujos lyderio rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

2a03352a56b1a1f726e26e970accb55f566.png

 

Kaip jau turbūt supratote iš šios temos pavadinimo - buvo renkamas naujasis „Grove Street gaujos vadeiva, kadangi senasis Velnio_Advokatas atsisakė šių pareigų juose išbuvęs mėnesį. Šį kartą anketų sulaukėme tikrai nemažai, bei labai stipriu. Išsirinkome keletą kandidatų kurie varžėsi tarpusavyje, kuris iškovos valdyti žaliųjų garbę.

 

 

 

Afigenas_Mantas - Tikrai gerai žinomą asmenybė mafijų/gaujų pasaulyje. Anketa nebuvo iš stipriausiu, bet tau šansą patekti davė tavo sukaupta mafijos/gaujos patirtis kuri yra 1,9m, bei tavo pasiekimai. Žaidime dirbi Cosa Nostra mafijoje, kas išduoda, kad netik kariauji žaidime, bet ir varžaisi dėl direktoriaus. Stebėjimo metu neaptikau tavęs žaidime, kas labai nuliūdino, bet buvai pražaidęs ~100min. Tavo varžovai buvo pajėgesni už tave, tad sėkmės kitą kartą.

 

Salvis_Gta – Taipogi gerai žinoma asmenybė mafijų/gaujų pasaulyje. Anketa paprasta, bet neprasta, į klausimus visus atsakei trumpai ir aiškiai. Žaidime dirbi Immortal mafijoje, kas labai džiugina. Patirties turi daugiausiai už savo visus varžovus, net 2m vien dėlto tu esi kandidatas. Stebėjimo metu sutikau tave savo mafijos bazėje, manau jau buvo pasibaigęs karas su priešininkais. Patikrinęs tave tu buvai pražaidęs virš 200minučiu, kaip ir akcentavai anketoje. Bet tavo bendradarbis buvo stipresnis, tad sėkmės kitą kartą.

 

Mantuxx_Downhiller - Kitiems manau gal ir nematytas veidas yra, bet mafijų/gaujų pasaulyje šis asmuo tikrai yra labai gerai žinomas. Mafijų/gaujų patirties sukaupęs esi ganėtinai daug, kuri siekia ~1,8m su kuria nenusileidi savo priešininkams. Anketa buvo tokia lengva, kuria malonu buvo skaityti. Žaidime taipogi dirbi Immortal mafijoje. Stebėjimo metu sutikau tave kelianti chaosą mieste, vėliau perėjai į mafijos karus, kuriuose greit apsiginėt, bei šovėte greita „kontra“ kuri buvo sėkminga. O ten valgei priešininkus kaip riešutus, kas labai patiko, o tavo aktyvumas siekė ~300min. Tad didelė patirtis, puiki veikla, bei geras aktyvumas leido tau laimėti šiuose rinkimuose. Tad linkime sąžiningų karų, bei didžiausios sėkmės valdant „Grove Street“ gauja!!!

 

 

Naujasis Grove Street“ gaujos vadeiva - Mantuxx_Downhiller

 

NGPT

  • Patinka 4
  • Ačiū 1
  • Haha 17
  • Sutrikęs 1
  • Už 16
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...