Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Sweet_Brother

Interviu su vienu iš /TOP10 žmonių

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki. Gal ir ilgai teko jums laukti šio 6-ojo mano leidinio, bet sulaukėt. Laukti teko, todėl, nes buvau užsiėmęs ir neturėjau minčių. Bet vieną vakarą iš @Run_Away gavau įdėją, kad galiu paimti interviu iš /TOP10 žmobių pagal xp. Kaip bebūtų gaila, bet tik Run_Away sutiko būti aprašytas, iš kitų žmonių sms nesulaukiau. Taigi jo pasakojimas.

30309288f42c2b8f086bb4514ba35a02441.jpg

Run_Away

 

Sveiki laikraščio skaitytojai, turbūt esu daug kam žinomas kaip Bėgikas/Runas :1_grinning:

Serveryje pradėjau žaist maždaug ~2012, tiksliai nepasakysiu kiek turėjau paskyrų, nes tai tikrai buvo daug, pirmoji paskyra buvo vardinė, laikui bėgant sugalvojau leavinti sarg`a, grįžau kažkur 2015 žiemą, kadangi senos paskyros slaptažodžio neprisimenu susikūriau naują, Just_For, gal kas iš senų žaidėjų prisimena, tas acc buvo skirtas tik reporterių darbui kadangi, bendras xp buvo 600k, o reporterių 500k su viršum, laikui bėgant sugalvojau trumpam leavinti, buviau leavines gal 5mėn tiksliai nepamenu, kadangi brolis pasakė jog sargo nebežais, tai mielai pasiėmiau jo paskyrą, ir žaidžiu vien su šia paskyra gan jau ilgą laiką, jei dabar jau leavinčiau tai po leavo grįsčiau vėl prie pagrindinės paskyros Runo. Pakalbėsiu apie pačią pradžią kai tik pradėjau žaist, buvau žalias kai agurkas, nieko nemokėjau, pasikėlęs biškuti xp nuėjau į sėklius, visai patikdavo važinėtis su darbinę mašiną :1_grinning: laikui bėgant atsibodo dirbt ištisai tapati darbą, vėlyvu vakarą pamačiau jog skelbia atranką į taxi 2 firmą, kodėl gi nepabandžius? Aišku nervinausi, nes tai buvo mano pirmoji atranka, dabar tiksliai kas toks direktorius buvo nepasakysiu, bet pamenu jog mane apklausinėjo pats direktorius, nebuvo taip sunku kaip maniau :1_grinning: patekau ir laimingai dirbau gan neilgai pora savaičių ir kaip minėjau leavinau serverį, grįžęs su kita paskyra nuėjau į rep ir gan ilgai dirbau 5mėn gal, tada direktorius buvo Deiviux_Zipp geriausias reporterių direktorius turbūt pas kokius teko dirbt. Laikui bėgant leavinau serverį vėl ir grįžau su brolio paskyra kuri iki šiol yra mano ir bus mano visada! Laikui bėgant su Run pasiėmiau savo pirmąjį įgaliotinį pas Vilius_Nitro tai buvo gp įgl :1_grinning: pasikvietė į ts pakalbėjom kodėl aš noriu to įgl:1_grinning: maždaug įgl išlaikiau 1mėn, po gp gal nuėjau į medikus pas Arnas_Anatomys nu aka išsigimeliz, pas jį igaliotinį gavau gan greit gal 2sav, bet įgl praradau del anti esc :1_grinning: išbuvau gal 3d, apskritai kalbant esu buvęs daug kartu įgl, (gp, medikai,taxi 3x,repai 4x), kalbant apie aukštesne valdžia esu buvęs tik pavaduotoju.

Pakalbėkim apie top10, kadangi brolis buvo užkėlęs apie 3m xp tai aš užkėliau visus likusius tai beveik 3mln, top10 pasiekiau maždaug prieš 5mėn kažkur, labai norėjau būt šitam sąraše, į dieną pražaisdavau apie 600min, kad kuo greičiau patekti čia, laikui bėgant pagaliau atsidūriau šitam sąrašę ir turbūt ilgai būsiu čia :12_slight_smile:

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dėkoju šiam žmogui už interviu. Kaip ir teko man spėlioti ar čia žaidžia tikras Run_Away ar ne, dabar sužinojau, kad ne. Nes kiek pažįstu tikrąjį Run_Away, būtų daug kalbėjęs apie mechanikus, kai valdžioje buvo kartu su @Redas_Fuur. Ir jis nebūtų taip dažnai chat'ines per VIP chat. :12_slight_smile:. Taigi, ilgai svarstęs nusprendžiau jog čia bus mano paskutinis - 6-asis laikraščio leidinys, nes pastaruoju metu neturiu daug laiko ir nevisi žmones nori duoti interviu, todėl tokių atveju tenka galvoti kitą idėją. Kas norit, galite šią mano interviu idėją perimti kas nors kitas ir kurti patys laikraščius. Jei kils kokių neaiškumų, visada kreipkites į /sms ir padėsiu. Laikraštį kaip visada galite paremti pinigais (/sms Sweet_Brother).

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 3 valandas(-ų), Obuoli_Baranka rašė:

Kiti atsisakė, nes ten netikri acc savininkai kimarina, ką jie ten priburs :D

Dėkui už info :12_slight_smile:

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 1 valandą, Just_Runing rašė:

:D kad netikras runas jau nuo 2015 metų 

Tai ir sakau, kad netikras. Tikras taip nesielgtų serveryje :12_slight_smile:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 1 minutę, Just_Runing rašė:

Nu tai jo, bet jis sako tipo, kad iš brolio gavo, nors jis pirktas iš tikrojo Run 

:50_open_mouth:Eina sau. Čia tai naujiena:50_open_mouth:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...