Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Sweet_Brother

Interviu su taksi 2 firmos įgaliotiniais

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki 7-ojo laikraščio leidinio skaitytojai. Kaip skaitėte paskutiniame mano laikraštyje, tai daugiau neketinau kurti laikraščių. Bet vakar su manimi susisiekė taksi 2 firmos įgaliotinis  @Tonny_Exotic ir sakė jog kiti mano leidiniai patiko ir panoro būti pats aprašytas. Todėl nusprendžiau parašyti šį leidinį. Sėkmės skaitant.

37b3b453dea6525013544128f3998f59892.png


 

Visa mano karjera prasidėjo 2016 metais, kai pirmą kartą mane pakvietė žaisti į šį projektą draugai. Susiradęs serverio forumą tiesiu taikiniu pažiūrėjau žaidėjų skaičių serveryje. Mane tas labai nustebino. Pabandęs pažaisti 2016 metais, nustebau kadangi žaidėjų kiekis siekė 300+ žmonių. Aš buvai labai nustebęs po šio įvykio ir taip pradėjau žaisti Sargą. Kai užsiregistravau su pirmu Vartotoju buvo paskelbta atranka į S.W.A.T būrį. Nedvejodamas užpildžiau ir spėkit ką?! Aš patekau į S.W.A.T. Nuėjęs į antrą etapą mane apklausė  @Rokas_Ziper. Įsidarbinęs į S.W.A.T būrį, labai bijojau kažką bausti, ar baudas rinkti tiesiog važinėjau pagal K-E-T. Po 4 dienų, mane išmetė iš SWAT už neaktyvumą kadangi bijojau kažką daryti, leavinau sargą 2 metam... :/ Po 2 metų pertraukos grįžęs su nauju vartotoju. Buvo Atranka į Apsaugą. Direktorius tuo metu buvo  @Karka_Sane. Kadangi buvau arti namo, bijodamas įėjau ir stojau prie sienos. Nuėjęs į TS patekau į apsauga. Kadangi tai buvo mano antrasis darbas ten irgi nelabai daug ką pasiekiau. Išdirbau 7 darbo dienas. Po apsaugos prasidėjo ir mano @Dušman karjera pas  @Tomukas_Juodupe. Direktorius nebuvo aktyvus, bet užtat jo pavaduotojas gelbėjo visą komandą tai yra:  @The_Bass. Buvau labai aktyvus taksistuose, nes supratau, kad šis darbas skirtas man, kadangi manimi pasitikėjo  @The_Bass suteikė būti šansą " Speed Taksi " būryje. Tas mane labai nudžiugino bet po 10 darbo dienų aš nuėjau į Policijos Departamentą pas  @Dawson_Barron  @Martynas_Quintanilla!! Iš pirmo karto Policijos Departamente nieko nepasiekiau, tas labai liūdna, bet man šis darbas irgi buvo labai prie širdies. Bėglių gaudymas ir taip toliau. Antras kartas buvo laimingas, ir ponas  @Denisas_Vileiskas suteikė šansą būti SPD būryje!, išbuvau 10 dienų, ir tai labai liūdna, kadangi turėjau interneto problemų... Kadangi turėjau palikti SPD būrį.. Ir patį policijos departamentą, leavinau keliem mėnėsiam. Grįžęs vėl su tuo pačiu vartotoju, pamačiau kad @Denisas_Vileiskas Perleido direktorių @Dawson_Barron. Nedvejodamas nuėjau į atranką! po 6 darbo dienų gavau vėl " SPD būrį " :1_grinning:, tai praktiškai neįmanoma, bet su savo aktyvumu nugalėjau visus bendradarbius. Kadangi dabartinis direktorius @Dawson_Barron vakar perleido direktorių @Jamal_Nigger Sveikinu jam! :), Kadangi buvau SPD būryje, bet galėjau važinėti tik " Sultan " Mašina, buvo labai nuobodu tingėjau laukti kažkaip... Ir man parašęs @Linas_Telia Pakvietė dirbti mane taksistu, ateiti į atranką.. Aišku patekau be klaidų, išlaikiau kvalifikaciją be klaidų. po 10 sunkių darbo dienų, gavau įgaliotini. Pirmajį įgaliotinį! Taip ir tęsiasi mano karjera, tikiuos ją tesiu dar ilgai.

0c8fc12aeea6b39136267bb676a4b027605.png
Pirmiausia truputį apie save, mano tikrasis vardas yra Benas, daugelis galvoja, kad Saulius ar dar kažkas :1_grinning: Esu iš Šiaulių miesto. Man yra 18 metų mokaus profkei . Sampą pradėjau žaisti 2011 metais pas ryžinius serveryje... 2012 metais atradau SARGĄ ir pradėjau žaisti, žaisdavau mėnesį arba mažiau su dideliomis pertraukomis . Saulens_Ltu taip tai tikrai mano pirmoji paskyra, kodėl būtent Saulens, todėl, kad tais laikais buvo labai žinomas Saulėnas :1_grinning: Daugelis jau žino, kad mano paskyra buvo pavoge... Po dviejų dienų susigrąžinau šitą paskyrą ir sėkmingai žaidžiu toliau. Pirmas darbas su pakvietimų buvo jei gerai pamenu S.W.A.T pas direktorių Edviinas_Drift o pavaduotojo neatsiminų, šiame darbe ilgai nedirbau, nes man buvo 13 metų ir nelabai mokėjau aš ten gaudyti nusikaltėlius ir buvau sėkmingai išmestas iš darbo. Taksi įgaliotinis esu nuo 2019-02-25 kitaip tik 13 dienų. Aukštesnių pareigų norėčiau siekti, bet tam reikia įdėti labai daug darbo, manau,  jei ir taip toliau gerai sektųsi gal ir būtų įmanomą siekti kažko daugiau. Pirmą kartą tiek daug pasiekiau, aišku kitiem įgaliotinis gal ir ne stebuklas, bet man tai tikras stebuklas, netikėjau, kad kada nors galėčiau būti įgaliotiniu, kai gavo iš buvusio direktoriaus The_Bass kvalifikatorių jau maniau to ir užteks. Pas poną Bass'ą įsidarbinau 2019-01-23, dirbau stengiausi labai, kad kažko pasiekti. Gavus įgaliotinį pradėjau tarpininkauti žvejyboje, žmonės pradėjo labiau pasitikėti manimi, aišku atsiranda ir tokių kuriems nepatinku ir siekia sugadint mano reputaciją. Tolimesni veiksmai net nežinau, nemanau, kad man įmanomą pasiekti moderatoriaus posto. Taksi įgaliotinių planuoju būti iki tiek kol išmes mane, neturiu prasmės palikti, smagus kolektyvas, Linas Telia puikus direktorius, būna bėda pasakai jam ir jis visada be problemų padeda kuom tik gali, kiek mažiau man žinomas mūsų pavaduotojas Mister Bebr, bet nieko blogo neturiu ką apie jį pasakyti linkiu ir toliau būti tokiam pavaduotojui ir siekti galbūt kažko daugiau.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dėkoju šiems žmonėms už interviu. Tikriausiai daugeliui kyla klausimas, kodėl neaprašiau trečiojo įgaliotinio: @Ignas_Bounty? Todėl, nes jis nepanoro atskleisti apie save informacijos.  Man skaitant anketą:  @Saulens_Ltu sužinojau jog įgaliotinių tapo 25 dieną. Kažkaip galvojau jog jau virš 1 mėn ar biški mažiau. Esmė tame, kad aš tą pačią dieną patekau į taksi 2-ąją firmą. Taigi, laikraštį taip pat galite paremti pinigais (/sms Sweet_Brother) ir rėmėjus prirašysiu čia.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 11 minutes(-ių), Saulens_Ltu rašė:

Ble kiek klaidų pridariau rašydamas bet dėkui , kad mane aprašiai , jaučiuosi pamalonintas ;D

Kiek įmanoma, ištaisiau klaidas. Jeigu radai dar, pranešk į až:14_relaxed:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...