Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Jim_Profaci

Flood'o mažinimas

Keletas idėjų.  

34 balsai(-ų)

  1. 1. Dėl /s /v ribojimo 30sec.

  2. 2. Reporteriam /x 10sec ribojimas

  3. 3. /s /v draustu rašyti nesąmones, kaip ir /admin



Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

kaip žinote /d galima skelbti tik kas 30sekundžių, tai siūliau taip pat padaryti, su /v ir /s, kad apmažintų flood, nes būna, kad atsiranda tokių kur flood'ina ir neina susirašinėti ar tiesiog galima praleisti iškvietimą, ko pasekoje darbuotojai būna baudžiami. Tai manau, kad vertėtų padaryti kas 30sekundžių skelbimą. P.s būna tokių kur daro fake eventus priedo ir tie būtų apmažinami.

Sekanti dalykas kas turėtų būti apribojama tai /x komandą, nes atsirandą tokių darbuotojų kurie prieš palikimą pradeda floodinti, siūlyčiau padaryti, kad skelbt į /x būtų galimą kas 10sekundžių, bet jeigu užblokuotu /x komandą kas 10sekundžių, kaip būtų galimą skelbt daugiau skelbimų vienu metu? Tai jeigu protingas žingsnis ant kiekvienos /x 1 2 3 ir t.t apriboti bbž, gal kitaip gal taip kaip manau.

 

Ai dar viena idėja berašant, kad /s /v pildytus prie draudžiamų rašymų arba iškart uždrausti į /s ar /v Sveikinti ir pnš, kaip ir /admin komanda draudžia tokius dalykus idk čia nežinau tik dabar taip sumasčiau gal vertėtų taip padaryti? Kad naujokai nekentėtų nuo adminų mutėm.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...