Eiti į turinį
Edvis_Nero

„Cosa Nostra“ mafijos lyderio rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

872124eac0900da84944e73673ac93e734.png

 

Sveiki visi mieli sarg.lt projekto žaidėjai, lankytojai. Kaip supratote buvo renkamas „Cosa Nostra“ mafijos lyderis, kadangi senasis Lukis_Bagdonas atsisakė lyderio vaidmens. I šias pareigas užpildė ganėtinai nemažai  žmonių. Išrinkome keletą kandidatų kuris yra vertas lyderio posto.

 

Karolis_Explosive  -  Tikrai žinomas veidas tarp mafijozu, ne kartą buvęs valdžioje kuriose gan sekėsi. Liečiant anketą, tai ji nebuvo jau tokia ir gera, anketoje atsakei viską aiškiai ir trumpai neišsiplėsdamas. Žaidime dirbi „The Ballas“ gaujoje kas labai aktualų yra, o ir patirties turi sukaupęs ganėtinai nemažai. Stebėjimo metu teko sutikti tave /tpdm šaudantį su kolegomis, vėliau teko stebėti  kaip gaujų kare žudei savo priešininkus. Apibendrinus truputėli kažko pritrukai todėl užemi trečia vietą, bet nenusimink kitą kartą pasistenk ir laimėsi, sėkmės kitą kartą.

 

 Robertas_Gang  –  Ši asmenybė ne tiek gal žinoma, kiek kiti abu kandidatai, bet nenusileidžia taipogi. Apie anketą galima sakyti kad buvo vieną stipriausiu, joje i pateiktus klausimus atsakei tvarkingai, kaip ir norėjome. Žaidime dirbi „ The Ballas“ gaujoje, bet ir taipogi jos pavaduotojas . Patirties turi sukaupęs taipogi nemažai. Karjera galima sakyti nelabai nusisekus, nes pakliuvai ant stipraus priešininko. Stebėjimo metu teko sutikti šaudantį mieste, bei kariaujanti su „Grove Street“ gauja. Kiek teko matyti laimėjai keletą zonų su savo vadovavimu. Bet truputėli tavo varžovas tave pralenkė aktyvumu, bei veiklą, tad sėkmės kitą kartą.

 

 Jefro_GrandMafijų/gaujų pasaulyje tikrai žinoma asmenybė, turėjęs daugybe valdžių ir to pasakoję prikaupęs pakankamai patirties, todėl tikrai žinai kaip veikia mafiju/gauju pusė. Be to dar buvai šios mafijos pavaduotojas, kur truputėli nusisekė. Anketa tokia skurdoką, bet nereik norėti kažko įspūdingos. Žaidime dirbi taipogi „ The Ballas“ gaujoje, kas džiugu, kad kovoje susitiko visi bendradarbiai. Stebėjimo metu tave teko sutikti tiek mieste bešaudantį, tiek /tpdm kovose, klubų kovose, bei karas prieš kitą gaują.  Tavo didėlis noras gauti „Cosa Nostra“ direktoriaus postą davė vaisių, tad linkime tau stiprių, gerų, bei sąžiningų karų sėkmės!!!

 

Naujasis „Cosa Nostra“ mafijos lyderis – Jefro_Grand

 

 

 

@NGPT

  • Patinka 6
  • Ačiū 1
  • Haha 13
  • Sutrikęs 1
  • Už 5
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...