Eiti į turinį
Los_Santos

„The Ballas“ gaujos lyderio rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

3c6115a2cd37de00f79b11f7d3a0a067322.jpg

 

 Kaip jau turbūt supratote iš šios temos pavadinimo - buvo renkamas naujasis „The Ballas“ gaujos lyderis, kadangi senasis  Endijs_Dzamals atsisakė pareigų išbuvęs lygiai mėnesį. Atsiprašome, kad užtrukome dėl tokių ilgų rinkimų, nes buvo kebli situacija. Buvo renkamas tuo pačiu direktorius ir NGPT narys. Sulaukėme 10 anketų, kurias perskaitė pasirinkome trys kandidatus, kurios ir stebėjome žaidime. 

 

Franklin_Haze - Tikrai žinoma asmenybė mafijų ir gaujų pasaulyje, turi sukaupęs tikrai didelį patirties taškų dirbdamas vien tik mafijose ir gaujose. Kalbant apie tavo anketą, ji paprasta per daug neišsiplėsta, atsakyta į visus klausimus trumpai ir aiškiai. Kas tikrai leido suprasti, kad tu privalai būti tarp kandidatų ir konkuruoti su kitais kandidatais dėl lyderio pareigų. Žaidime nieko ypatingai gero nenuveikei, dirbai "Immortal" mafijoje ir kartu su ją kariavote prieš priešininkus, bet daugiau nieko ir neveikei aktyvumas nebuvo tobulas. Tau koją pakišo tavo aktyvumas ir veikla. Kitą kartą pildydamas pasistenk prisijungti ir palaikyti aktyvumą.

 

Gvidas_Rava - Senas žaidėjas kuris turi surinkęs tikrai nebloga patirties taškų mafijose ir gaujose, 560'000 patirties taškų ir vien tik mafijų ir gaujų yra tikrai neblogas skaičius, valdžioje tavęs neesu matęs, bet mafijose ir gaujose esi pasižymėjęs kaip geras darbuotojas. Kalbant apie anketa, matosi, kad buvo pasistengta ir padirbėta prie jos. Į viską atsakei tikrai išsamiai, perskaitęs supratau, kad kandidatu turi būti ir turiu stebėti tave žaidime. Visų pirmą ką pastebėjau, kad ir prieš rinkimus tu buvai aktyvus ir žaisdavai prieš rinkimus. Sekmadienio vakarą buvai pražaidęs apie 9 valandas per parą, bei surinkęs 8'000 žalos, tai tikrai pagirtina iš mano pusės. Prisijungus pirmadienio vakarą į žaidimą, pastebėjau tave dalyvaujantį narkotikų grobime su "Immortal" mafija taip pat ir žmonių grobimuose. Pražaidei apie 100 minučių surinkęs 3'000 žalos, šiek tiek silpniau nei diena prieš tai, bet tai irgi pagirtina. Labai apilygiai kovojai dėl lyderio pareigų su kitu kandidatu kuris ir tapo direktoriumi, realiai buvo sunkus pasirinkimas, bet šis kartas tau nesėkmingas, bet truko visai nedaug. Nepasiduok ir laukiu tavęs kituose rinkimuose!

 

Jeff_Capo - Šiek tiek mažiau mafijų ir gaujų patirties taškų turintis žaidėjas nei praeiti kandidatai, bet jam tai nesutrukdė tapti kandidatu. Užpildei tikrai gera ir stipria anketa, į kuria iškart atkreipiau dėmesį parašei aiškiai ir suprantamai, todėl ir tapai kandidatu. Žaidime dirbai "Immortal" mafijoje kaip ir visi kandidatai, dar kai buvau pavaduotojas dirbai pas mane žinau koks esi geras ir atsakingas darbuotojas, toks iki šiol ir likai. Dalyvavai klubo veiksmuose, kada tik nepradedu stebėti tavęs tu visada klubo veiksme, o ateinant vakarui kai Immortal mafijos valdžia darė veiksmą tu jame dalyvavai ir jus kartu šaudėt į teisėsaugą, bei jums pavyko pavogti narkotikų iš policijos ofiso. Kai jau nebesišaudei klubo veiksme bei mafijos. Lavinai savo šaudymo įgūdžius /tpdm zonoje. Patikrinus tavo aktyvumą prieš rinkimus į dieną pražaisdavai vidutiniškai apie 7-9 valandas, bei visas dienas dirbai mafijoje arba gaujoje bei surinkdavai į dieną vidutiniškai 5'000 žalos. Realiai pasirodei šiek tiek geriau nei Gvidas_Rava, bet kaip ir minėjau aprašydamas Gvidą, kad buvo sunku pasirinkti ar tave ar Gvidą, bet priėmiau sprendimą ir vadovauti "The Ballas" gaujai pasirinkau tave. Sėkmės nenuvilk manęs ir DPKT narių.

a3ee4e50498aafa9de8631948f30faa6835.png

 

© DPKT/NGPT

  • Patinka 8
  • Ačiū 2
  • Haha 14
  • Sutrikęs 1
  • Už 5
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...