Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Sweet_Brother

Interviu su Anti-Cheat nariais

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki. Mano leidinių jau nebuvo labai ilgai, bet vakar sugalvojau jog galiu paimti interviu su anti-cheat nariais ir juos aprašyti savo aštuntame leidinyje. Taigi, sėkmės skaitant!

Lukaz_City

ad2e2c1d08d3034a6836ead6392322ab204.jpg

 

Žaidžiu ilgai, nuo pačių 2012-2013-ųjų. Žinoma buvo daug pertraukų, kadangi šis žaidimas reikalauja daug laiko, jeigu nori turėti ką nors.

Su šia paskyra žaidžiu ganėtinai mažoką laiko tarpą. Ją sukūrė mano draugas Kirilas_Sapranauskas, kadangi tuo metu neturėjau kompiuterio, 
bet reikėjo pasiimti Cosa Nostra pavaduotoją ir jau žinojau, jog grįšiu po kelių dienų su nauju kompiuteriu. Antroji paskyra, per kurią praleidau 
didžiąją laiko dalį buvo - Robertas_City. Kadangi paskyros forumo neturiu buvo nustota žaisti per ją. Tai pat, trečioji paskyra, kuria mažai 
kas žino, kadangi turėjau vieną valdžią (nors ji buvo geriausiai nusisekusi) buvo - White_Jack. Dabar ji užšaldyta už pinigų buginimą.

Žinok, nelabai atsimenu pirmojo darbo su pakvietimu. Gal tai buvo ,,Grove Street'' pas Drasius_Kedyss, arba ,,Cosa Nostra'' pas Edgaras_Zyle.

Pirmasis įgaliotinis kurį gavau buvo pas Fretas_White ,,Cosa Nostra'' mafija. Pavaduotojas buvo Lygis_White.
Esu buvęs visų gaujų ir mafijų pavaduotojas, iš viso turėjau apie 14 pavaduotojų postų, jeigu ne daugiau, neskaitant to buvau ir ,,SWAT'' pavaduotojas. 
Kai kuriuos verta minėti, kitų ne, nes užsibaigdavo jie greitai. Buvau pavaduotojas pas Edga_Sugah,  Giedrius_Gangs, Ainius_White, Afigenas_Mantas, Donatas_Volleee, Linas_Tobako, Frank_Pecora, Robertas_Zuk ir dar kelių paskyrų nebeatsimenu. Žinoma, du kartus direktoriavau ,,The Ballas'' gaujai bei ,,SWAT'' būriui. 

Antičheat pareigas jau buvau gavęs per pačias pirmąsias anketas, kai dar tik jie atsirado. Prabuvau 3 mėnesius ir praradau ,,SWAT'' direktoriaus kėdę, o tada nusprendžiau, kad reikia pailsėti nuo pačio serverio, todėl atsisakiau ir pačio prižiūrėtojo. Tais laikais tik dar kovodavome, dėl to kokias privilegijas turime dabar. Neturėjome nei visokiausių arbotų, nei galėdavome baninti administratorius. Dabar grįžęs į serverį parašiau Vasia_Carter asmeninę žinutę ar yra vietos į jo komandą, kadangi paskutinį kartą nebuvau prisidirbęs ir manau, kad turėjau šansų lengviau patekti, bet pasirodo nebuvo vietų. Po ,,The Ballas'' direktoriavimo atsirado vieta, todėl dar kartą parašiau Vasiai ir po kiek dienų buvau apsvarstytas ir priimtas. Greitai bus antrasis mėnesis kaip jau esu čia, o palikti pareigų dar nežadu. Žinoma, dėkoju ir Matui.

Ką darysiu toliau ir ko sieksiu - nežinau. Pastaruoju metu rašau įdėjas/pasiūlymus bei bandau padėti naujiems žaidėjams įsikurti, kadangi manau, jog serveryje nėra tiek daug žaidėju, kiek būdavo seniau. Žinoma žinau, kad nauji žaidimai tam pakiša koją, bet nereiškia, kad ir mes patys negalime padaryti serverio įdomaus kitiems arba bent jau šiek tiek padėti patiems naujiems žaidėjams įprasti prie tokios aplinkos.

Žiūrint apie kokias pareigas kalbi. Jeigu tai mafijų/gaujų direktorius siūlyčiau pradėti nuo klubų, pavadovauti jiems. Visi geri direktoriai ir pavaduotojai pradėjo nuo klubų. Kad ir tas pats Diesel_Drift ar Velnio_Advokatas. Jeigu kalbame apie Antičheat - filmavimas, tai į ką žiūrime. Žinoma, nereiškia, kad, tiesiog nufilmuoji ir užblokuoji. Reikia, kad ir pačių įrodymų pakaktų. Gerą reputaciją palaikyti irgi gerai būtų, nes dažnai žmones su bloga reputacija sunkiai sukalbami. 

Ai, taip mano vardas - Lukas, malonu susipažinti.

Matas_Ammo
ded5963a158d892eef163f87d1d05464807.png


 

Nu reikėtų pirmiausia prisistatyti. Tai sveiki, mano vardas Matas, projekte labiau žinomas kaip Matas_Ammo. Šiame projekte žaidžiu jau apie apie 6 metus. Ne tai nėra mano pirma mano paskyra.

Mano viena pirma buvo sukurta apie 2013 metų pabaigą ir nebuvo rimta. Rimtas žaidimas prasidėjo apie 2014 galą, kai susikūriau šią paskyrą.

Mano pirmas darbas buvo Ftb, o kas direktorius, tai nick neprisimenu, bet žinau kad Luko_Mukanovo buvo. Prisimenu kai draugeliai suveikė, kad priimtu, o jie ir buvo kurie pasiūlė man čia žaisti.

Įgaliotinis, tai manyčiau mafijų/gaujų, ten jį gauti, tai kaip "2 pirštus apmyžti :1_grinning:". O jei rimčiau, tai Swat įgaliotinis buvo mano rimčiausias pas Giedrius_Gangs ir Lukaz_City.

Pavaduotoju pabūti dar neteko, bet tikiuosi, kad neužilgo, gal ir pasiseks koki pasiimti.

Direktorius buvau ne per seniausiai, net prieš 2 mėn Grove Street gaujos. Direktoriauti pamatai padėti, o ir išlaikiau netoli 2 mėn, tik pakišo koją "savi" kurie pakišo koja su pirmu įsp, o ir prie paskutinio įsp priešininkai prisidėjo.

Anti-cheat gavau gan netikėtai. Žinau, kad komandoje buvo laisva vieta, o nuo rudens naujas pc, tai filmuot jau galiu ir aktyvus buvau cheaterių skilty. Po direktoriavimo nepraėjus net 2 savaitėm parašiau trumpą laiškeli Vasiai_Carter, kad noriu kandidatuot ir po kelių dienų štai aš čia. Išbūti čia ruošiuosi ilgai, o ir su komanda jau puikiai sutariu, tai jaučiuosi lyg savas.

Tolimesni mano veiksmai yra, tai stengtis palaikyti gero serverio kokybę nuo įvairių cheaterių, o kitos aukštumos palauks, yra puikesnių kandidatų į aukštesnes pareigas.

Patarimų puikių neturiu, bet vienas iš patarimų, tai daugiau rodyti iniciatyvą, nes nuo įgaliotinių viskas prasideda, o kai pasirodai puikiai įgaliotinio srityje, tai gali pasitikėt tavim ir skirti pavaduotoją, o paskui jau siekti aukštumų lengviau.

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dėkoju šiems žmonėms už interviu. Taip pat dėkoju @Lukaz_City jog paminėjo senus serverio veteranus. Man tai yra puikus dalykas. Kaip minėjai Edgaras_Zyle, tai manau jog žaidžia netikras žmogus, nes tikrasis Edgaras_Zyle būtų mafijose. 
Taip pat kai minėjai Diesel_Drift, tai darausi išvadą jog taipogi yra netikras Diesel'is, nes tikrasis būtų mafijos ar gaujos valdžioje.
Taip pat gaila jog nežaidžia tokie žmonės kaip: Fretas_White, Lygis_White ir Donatas_Volleee,,,
Dėkoju tau Lukai jog prisiminei senus mafijų/gaujų veteranus ir privertei mane juos prisiminti. Prisimenu ne visus, bet vieną puikiai atsimenu, tai: @Donatas_Donis. Gaila jog šis asmuo nežaidžia serveryje ir apie sklinda įvairūs gandai, bet nieko nepakeisi. Nors Donato visiškai nepažinojau, tik žinau jog direktorius yra buvęs Immortal mafijoje ir atrodo jam gan neblogai sekėsi...

Kalbant apie @Matas_Ammo, tai nelabai ką galiu ir pasakyti, manau per mažai yra sužibėjęs serveryje nei kiti asmenys. Bet jo pavardę gerai atsiminsiu: Ammo. Žinai Matai, man savo pavardę primeni žaidėją: @Silver_Ammo ir aš visą laiką galvoju ar ten nėra tavo kita paskyra. Bet kiek skaičiau tavo anketą, regis, kad ne.

Jeigu turite kokių nors minčių ką galėčiau parašyti kitame leidinyje, susisiekite su manimi forume asmenine žinute ir išdėstykite savo mintis. Taip pat laikraštį galite paremti pinigais, kuriuos aš dalinsiu per įvairiausius event'us. Viskas ką tereikia jums padaryti, tai parašyti žaidime (/sms Sweet_Brother) ir duoti man pinigus. Laikraščio rėmėjus prirašysiu šioje temoje.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 2 minutes(-ių), Matas_Ammo rašė:

@Sweet_Brother Hmm :D, tame esmė, kad jo nuo šito nick atsirado šitas mano mainas, o tas acc yra mano draugelio, kuris ir mane atvedė čia ir jam turiu dėkoti

Aišku:14_relaxed:. Kodėl jis pats nežaidžia? Ir neužpyk Matai, tu man visada būsi Silver_Ammo:1_grinning:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...