Eiti į turinį
Mccarei_Tfozzi

„Cosa Nostra“ mafijos lyderio rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

6843df0b45154ffe4d7f3fdef005ab3b655.png&

Sveiki!

Jau turbūt daugelis žino jog būvo renkamas naujasis Cosa Nostra mafijos direktorius. Senasis direktorius, Jefro_Grand atisakė savo posto dėl neaiškios priežasties. Anketų skaičius nebūvo stebinantis bet atsirinkom 3 kandidatus kurių anketos bei įdėjos mūms patiko. Pačia apžvalga stengiuosi padaryti kažkiek įdomesnę. Netempiant gumos štai ir mūsų kandidatai:

 

vf5GiQ9.png&key=6db2f21f28d5b4ce819e3990

 

Rauna_Stoga

 

 Nesi labai žinomas tarp mafijų ir gaujų ir patirties neturi tiek kiek tavo kandidatai bet tavo anketą labai sudomino. Esu ne viena karta sutikęs tavę kariaujant ir matosi jog tarp mafijų ir gaujų esi ne naujokas. Skiriant tau kandidata tikėjaus pasirodysi gerai tačiau tu mus nuvyliai. Pirma stebėjimo vakara tavęs žaidime visiškai nesutikau, jei neklystu būvai pražaidęs ~40min. Antra diena tavęs vėl nesutikau.

 

Njwjb18.png&key=3edf4af3951c3fff93e5e1be

 

Gvidas_Rava

 

Anketa tavo būvo visai gera, išdėstei viska aiškiai ir parodėi kodel turėtumėm imti į kandidatus. Patirties turi nemažai, esi senbuvis ir tikrai gaudaisi tarp mafijų ir gaujų. Pildai į direktoriaus postą jau nepirma karta tai į kandidatus įmdavas nesudvėjojau. Pirma stebėjimo vakara būvai labai aktyvus, pražaidei ~400min bet su veiklą nenustebinai. Būvau sutikęs tavę /tpdm 1 kartą ir pagavau žvejojanti ne viena karta. Poto pastebėjau jog tavo klubas būvo užimtas, bet tu nieko į tai nereguodamas toliau žvejojant. Nepatiko į tai žiūrėti kandagi pildai į mafijos direktorių ir nesutikau tavęs kažko darant įdomesnio. Antra stebėjimo diena dalyvavai Grove Street veikloje, vėl būvai nuėjęs į /tpdm bet tavo veikla būvo labai panaši į vakar dienos stebėjima. Būvai pražaidęs ~120min kas pagirtina bet kita kartą reikėtu įvairesnios veiklos. Sekantis kandidatas tavę lenkė ties veikla. Neteko išgirsti iš tavęs nei žodžio per gaujos karus ir nelabai mačiau tavę teamspeak'ę.

 

TIE81J3.png&key=c59a3e51bc127d50e4a9c5cf

 

Danka_Malibu

 

Senas projekto žaidėjas, labai gerai žinomas tarp mafijų ir gaujų ir ne viena karta turėjęs valdžia. Rašinys tavo patiko, į viska būvo atsakyta trumpai ir aiškiai. Pastarasios tavo valdžios būvo sėkmingos tai to ir užteko jog patektum tarp kandidatų. Veikla žaidimę būvo įdomi, dirbai Grove Street gaujoj bei būvai klubo pavaduotojas. Didžiaja dienos dalį kariavai su klubais, kai nebūvo ko užimti šaudėi miestę ir nervinai teisėsaugininkus. Tavę teko sutikti /tpdm ir nemaža laiko tarpa prasišaudėm. Raginai visus kitus serverio žaidėjus ateiti pasišaudyti. Dienos aktyvumas siekė ~300min. Antra stebėjimo diena veikla būvo panaši, kariavai vėl su klubais bei dalyvavai gaujos veikloje. Sėdadami tam pačiam teamspeak'ę teko išgirsti kaip vadovauji savo klubui ir gaujai. Nebijai kalbėt bei vadovauti komandai kas yra svarbu šiame poste. Trumpai tariant, mačiau viska ką ir norėjau matyti iš būsimo mafijos direktoriaus. Linkime sąžinigu karų bei sėkmės valdant mafija.

 

Naujasis Naujas „Cosa Nostra“ mafijos krikštatėvis - Danka_Malibu!

Redaguota , redagavo Mccarei_Tfozzi
  • Patinka 16
  • Ačiū 2
  • Haha 11
  • Sutrikęs 1
  • Už 3
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...