Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

  • 0
Martin_Russell

Ką daryti dėl apgavysčių .. ?

Klausimas

Sveiki, šiandienos istorija : likau apgautas nuo @Gabriele_Cool kitaip Dede_Pau. Iš pat pradžių - Gabrielė sako ar einame iš 5 milijonų, aš sutikau bei mes užmetėme. Ji pralaimėjo bei atsijungė. Po to prisijungė Dede_Pau ir iškart parašė man ar einame žvejybą iš 5 milijonų, aš vėl sutikau. Užmetėme bei tik po to pamačiau, kad jis su 0 eurų. Aš ištraukiau 690 gramus bei jis pasakė ,,opa“ ir paraše ,,duosi ar skem“ - aš nieko neparašiau bei ištraukė 590 gramus. Sako duok ar jail tipo ir pan. Vienu žodžiu, pinigų - nepraradau, bet noriu jums pasakyti, kad šiuo aferistu - transfestitu geriau nepasitikėti. Geros dienos.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

4 atsakymai(-ų) į šį klausimą

Rekomenduoti pranešimai

Suprask tai, vieną kartą mano draugą apscamino ant 100m ir jis kreipėsi į administracija dėl to kad jį apgavo ir iš jo pavogė tuos pinigus. Aišku tuo metu męs buvome naujokai ir nieko realiai nežinojom ir buvom visiškai žali šitame serveryje.
Administracija pasakė taip, 

-Męs neatsakome už tavo pinigus, tavo pinigai, tavo atsakomybė.(Aišku tuo metu dar nebuvo tokio dalyko kaip ryba)
 

Tai ką galiu tau patarti kaip sęnbūvis tai jog einant rybą, statant turtą, mainant į kitą turtą tai imti TTT, gali pasitikėti, žmonės kurie yra TTT jie turi vieną iš didžiausių serverio patikimumą. 
Sėkmės tau ir žiūrėk neapsigauk su fake paskyrom, tai irgi gali būti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...