Eiti į turinį
Los_Santos

„Cosa Nostra“ mafijos krikštatėvio apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

948917ccb44a5cc110703e6a8d43b747236.png

 

 Kaip jau supratote iš temos pavadinimo - buvo renkamas naujasis „Cosa Nostra“ mafijos krikštatėvis, kadangi senasis Danka_Malibu

buvo nušalintas už nelegalių modifikacijų naudojimą išbuvus nepilnai savaitei direktoriumi. Šiuose rinkimuose pasirodė dar daugiau naujų veidų, bet pildė ir senų žaidėjų. Todėl perskaitė anketas išsirinkome kandidatus. Todėl kviečiu jūs susipažinti su kandidatais na ir žinoma su nauju direktoriumi.

 

Donas_Paulas - Į direktorių pildai jau ne pirmą kartą, vieną kart pavyko patekti tarp kandidatų kai NGPT buvo Kaire_Koja. Užpildei gera anketa, atsakei į visus klausimus išsamiai ir nenukrypęs temos todėl tau dar kartą pavyko atsidurti tarp kandidatų. Žaidime dirbi Grove Street gaujoje, per savaitę esi pražaidęs ~ 13 valandų, tai nėra nei daug nei mažai, bet pildydamas į direktorių galėtum pasistengti labiau. Patikrinus prieš rinkimus žaisdavai taip pat kiek ir per rinkimus. Žaidime buvai /tpdm zonoje lavinai savo šaudymo įgūdžius, dalyvavai klubo veiksme. Vakarais dalyvaudavai gaujos veiksme kai grobėt narkotikus ir ginklus iš policijos ofiso. Tavo šios savaitės žalos vidurkis yra ~ 2'000, manau per tiek minučių kiek pražaisdavai galėtum surinkti ir daugiau. Šį kartą tau koją pakišo aktyvumas ir veikla. Todėl kai kitą kartą pildysi pasistenk labiau, sėkmės kitą kartą.

 

Black_Umo - Į direktorių užpildei pirmą kartą ir dėl savo geros anketos patekai tarp kandidatų. Mafijų ir gaujų patirties turi nedaug ~ 115'000xp, bet kaip ir minėjau dėl savo anketos patekai tarp kandidatų. Į mafijas ir gaujas atėjai neseniai, bet jau spėjai pasirodyti kaip geras darbuotojas bent jau iš senų direktorių esi gavęs pagyrų. Valdžios neesi turėjęs, bet direktoriai tavimi pasitiki atėjęs į mafiją arba į gaują visada gauni įgaliotinio pareigas. Žaidime dirbi Grove Street gaujoje, dalyvavai gaujos veiksme kaip ir kitas kandidatas, lavinai savo šaudymo įgūdžius /tpdm zonoje, dalyvavai klubo veiksme. Šiek tiek veiklą pakito vėliau kai organizavai veiksmą su serverio žaidėjais kai užėmėt San Fierro miestą. Patikrinus tavo aktyvumą prieš rinkimus, jis buvo toks pats geras kaip ir per tavo rinkimus, per šią savaitė pražaidei 2 dienas ir 15 valandų kas yra tikrai pagirtina, nežinau ar tave čia vežiojo ar čia pats tiek laiko pražaidei, bet tai yra tikrai geras aktyvumas. Bet šį kartą direktorių patikėjau daug daugiau patirties turinčiam žaidėjui sudėjus ir tavo patirtį ir kito kandidato. Sėkmės kitą kartą, trūko visai nedaug, nepasiduok ir laukiu kituose rinkimuose.

 

Salvis_Gta - Mafijų ir gaujų veteranas, tai žmogus kuris turėjo tiek mafijų ir gaujų valdžių, kad net negalima būtų suskaičiuoti ant pirštų. Ne veltui šis žmogus yra /top10 tarp mafijų xp. Todėl tau tai nesutrukdė tapti kandidatu bei konkuruoti su kitais kandidatais dėl krikštatėvio. Žaidime dirbi Cosa Nostra mafijoje ir esi jos pavaduotojas, tavimi pasitikėjo kitas NGPT narys ir uždėjo jį tau, kad padarytum veiksmo, kad teisėsaugai nebūtų nuobodu. Kai dar buvo Immortal mafijos valdžia kariavai prieš ją, kad ir būdamas laikinu pavaduotoju, tai tikrai pagirtina iš tavo pusės, dar nebuvai užpildęs į direktorių, bet jau būdamas laikinu pavaduotoju kariavai prieš priešininkų mafiją ir su savo "mafijozais" naikinot teisėsaugą. Kalbant apie tavo veiklą, tai kaip ir minėjau viską darei dėl mafijos, kad ir nėra tikro direktoriaus. Taip pat laisvu laiku bėgiojai nuo teisėsaugos bei dalyvavai klubo veiksme, bei lavinai savo šaudymo įgūdžius /tpdm zonoje kviesdamas kitus serverio žaidėjus prisijungti prie /tpdm zonos. Visada turi idėjų mafijoms ir gaujoms tai galima pamatyti "Pasiūlymai" forumo skiltyje, nors tai ir ne į temą, bet manau suprasdamas viską apie mafijas ir gaujas, turėtum būti geras direktorius. Apibendrinant viską, jeigu ne tavo patirtis direktoriaus nelabai būtum gavęs, šį kartą norėjosi į šias pareigas patyrusio žmogaus kuris nepasiduotų ir neatsisakytų direktoriaus po savaitės. Todėl sveikinu nenuvilk manęs ir kitų komandos narių.


9095a41b18e1b5ad6dc7d0a7cd19b97f577.png

 

  • Patinka 24
  • Ačiū 2
  • Už 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...