Eiti į turinį
Los_Santos

„Grove Street“ ir „The Ballas“ lyderių rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki. Kaip turbūt žinojote, o kas nežinojote, tai iš temos pavadinimo supratote, kad buvo renkami abiejų gaujų direktoriai, kadangi buvęs „Grove Street“ gaujos vadeiva Mantuxx_Downhiller pareigų atsisakė išbuvęs šiek tiek daugiau nei mėnesį, o „The Ballas“ buvęs lyderis Jeff_Capo iš pareigų buvo nušalintas. Šį kartą šiek tiek reikėjo apsvarstyti kas turėtų konkuruoti dėl direktoriaus pareigų, kadangi užpildė bendrai ~ 30 žmonių. Į „Grove Street“ gaujos direktorių pildė labiau patyrę serverio žaidėjai kurie jau yra turėję ne vieną valdžia, o į „The Ballas“ pildė neseniai atėję žmonės į mafijas ir gaujas. Netempsiu gumos ir pakviesiu jūs susipažinti su kandidatais kurie konkuravo dėl direktoriaus pareigų. 

 

AXMJdQ1.jpg&key=34f917c2b93833b483976526

 

Arnas_Fruktas - Mažiau, nei kiti kandidatai, žinoma persona mafijose bei gaujose, tačiau anketa aiški, patirties turi, todėl nusprendėme suteikti šansą kandidatuoti šiuose rinkimuose. Kalbant apie stebėjimą žaidime, nieko gero nenuveikei, vieną dieną buvai pražaidęs maždaug 1 valandą, kitą dieną tave sutikau žaidime, bet kaip ir minėjau nieko gero neveikei, tiesiog važinėjai su savo NRG-500. Kitą kartą pildydamas bent jau prisijunk ant rinkimų ir negaišk mūsų laiko.

 

Robertas_Gang - Mafijų ir gaujų senbuvis, ne mažą laiką praleidęs mafijose ir gaujose ir surinkęs tikrai didelį patirties taškų mafijose ir gaujose. Tarp kandidatų patekai ne vien dėl savo patirties, bet ir užpildei tikrai gera ir išsamia anketa, kuria tikrai perskaičiau. Anketoje prirašei viską nuo taško A iki taško Ž, kur dirbai, ką esi pasiekęs ir kt. Kaip ir kitas kandidatas žaidime nebuvai aktyvus, prisijungdavai į vakaro pusę. Šiek tiek pašaudydavai į kitus bei lavinai savo įgūdžius /tpdm zonoje, tai tiek. Šį kartą tau koją pakišo aktyvumas ir veikla, kitą kart pildydamas pasistenk ir direktorius bus tavo, sėkmės.

 

Lukis_Bagdonas - Dar vienas patyręs žmogus mafijose ir gaujose, ne vieną kartą turėjai valdžia. O taip pat ir neseniai buvai "Cosa Nostra" mafijos bosas, su kuriuo tau nusisekė ir jį išlaikei mėnesį, tai yra tikrai pagirtina. Mafijose ir gaujose dirbi jau ilgą laiką ir supranti, kad direktoriaus pareigos yra atsakomybė. Kalbant apie tavo anketa, ji buvo paprasta į klausimus atsakei porą sakinių neprirašei visokių nesąmonių kaip bando kiti žmonės pildydami į direktorių, kuo daugiau prirašai tuo daugiau šansų, nors taip nėra. Žaidime esi bedarbis, bet nors ir būdamas bedarbiu šiaip sau laiko neleidi. Dalyvauji klubo veiksmuose, lavini šaudymo įgūdžius /tpdm zonoje, vakar vakarop sutikau tave su "Sandking" važinėjantį ir šaudantį į bet ką papuolusi tai ginklo iš rankos nepaleidai, kas yra tikrai pagirtina. Prieš 00:00 patikrinus tavo aktyvumą buvai pražaidęs apie ~ 120 minučių, kad ir su tokiu aktyvumu, vis tiek gavai direktoriaus pareigas, nes kiti kandidatai pasirodė silpniau už tave. Nenuvilk manęs ir kitų komandos narių.

 


aLQyEg5.jpg&key=61135d6432fd6e22eb533244

 

 

The_Bass - Turbūt visiems žinomas serverio žaidėjas ne kartą turėjęs paprasto darbo valdžia, net keista matyti, kad paprastų darbų veteranas pildo į gaujos direktorių. Tarp kandidatų sąrašo pakliuvai dėl savo labai geros anketos. Gaila, tačiau žaidime greičiausiai prasilenkėme ir stebėjimo dieną ten tavęs neišvydome. 

 

Redaz_Nissan - Nelabai žinoma asmenybė mafijose ir gaujose, bet mes su kitu NGPT žinome, kad esi geras ir pareigingas darbuotojas mafijose ir gaujose. Užpildei gera anketą, todėl ir patekai tarp kandidatų, realiai ir nesuklydom, kad tave pasirinkom konkuruoti su kitais kandidatais dėl direktoriaus. Žaidime dirbi "Cosa Nostra" mafijoje, visas stebėjimo dienas jus su mafiją šaudėtės prieš teisėsaugą, dalyvavai kiekvienam veiksme tiek kaip grobdavot žmogų, ne kartą mane grobėt ir pats iš šono mačiau kaip šaudai į teisėsauga. Po veiksmo, vis tiek ginklo iš rankų nepaleidai ir eidavai lavinti savo šaudymo įgūdžius /tpdm zonoje kaip ir daugumą kandidatų. Dalyvavai klubo veiksmuose tai gindavot savo bazę tai būdavot užėmė kitą klubą. Kalbant apie tavo aktyvumą vakar patikrinus buvai jau pražaidęs ~ 400 minučių, patikrinus tavo aktyvumą prieš rinkimus jis buvo šiek tiek mažesnis, bet vis tiek dėl aktyvumo galiu tave drąsiai pagirti. Bet kitas kandidatas šiek tiek tave aplenkė, realiai buvo sunku pasirinkti tarp tavęs ir kito kandidato kuris ir tapo direktoriumi. Bet nenusivilk ir lauk kitų rinkimų, kadangi buvai tikrai stiprus kandidatas. Sėkmės.

Black_Umo - Štai ir naujasis direktorius. Kaip ir kitas kandidatas neesi labai žinoma asmenybė tarp mafijų ir gaujų. Ne kartą pildai į direktorių, vieną kart pavyko tapti kandidatu ir iki direktoriaus pareigų truko visai nedaug, todėl šį kart pasistengei dar labiau ir tau pavyko. Į kandidatus tave vėl gi paėmiau dėl geros užpildytos anketos. Nenusivylėm, kad tave parinkome tarp kandidatų, manau su tokiu aktyvumu ir veikla būtum laimėjęs bet kuriuose mafijų ir gaujų direktoriaus rinkimuose. Žaidime dirbai "Cosa Nostra" mafijoje esi jos įgaliotinis matosi, kad tavimi pasitiki valdžia ir esi svarbus šiai mafijai. Kaip ir kitas kandidatas dalyvavai grobimuose, grobėt žmonės, narkotikus ir ginklus. Taip pat esi "Princai" klubo pavaduotojas, darai veiksmą savo klube, šiandien dieną prisijungęs mačiau, kad esat užėmę "Sandking Squad" klubą. Laisvu laiku, taip pat mieste kėlei chaosą šaudei į teisėsaugą ir į bet ką papuolusi tau prieš akys, kaip ir dauguma kandidatų lavinai savo šaudymo įgūdžius /tpdm zonoje. Prieš rinkimus į savaitę pražaisdavai apie 30 valandų, per šiuos rinkimus įsibėgėjant savaitei jau esi pražaidęs 18 valandų, tai tikrai geras aktyvumas. Manau nesuklysim pasirinkę tave ir linkiu sąžiningų karų su priešininkai. Sėkmės, nenuvilk manęs ir kitų komandos narių.
 

 

c1c1fb9dcf2e4d47700b4ef32ed1d9e4458.png
e036972dfcc461fc1a1144e63ff90034743.png

 

@NGPT

 

  • Patinka 16
  • Ačiū 3
  • Haha 6
  • Už 6
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...