Eiti į turinį
Mccarei_Tfozzi

„Immortal“ mafijos krikštatėvio rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

VBSvmxb.png

 

Sveiki, kaip jau daugelis žinote buvo renkamas naujasis "Immortal" mafijos krikštatėvis, nes senasis Gvidas_Rava buvo nušalintas už savo pavaduotojo klaidas. Į direktorių užpildė labai mažai žmonių, bet nieko nepakeisi, vistiek reikia iš kažko rinktis. Todėl netempsiu gumos ir kviečiu jus susipažinti su kandidatais kurie konkuravo dėl direktoriaus pareigų.

 

Aurimas_Winstone - Patirties mafijose ir gaujose turintis žaidėjas, esi sukaupęs 1'500'000xp vien tik dirbdamas mafijose ir gaujose. Esi buvęs valdžioje, užpildei gera anketa todėl tave ir paėmėm tarp kandidatų. Tiesa sakant labai tavęs pastebėti nepavyko, kadangi buvai užblokuotas ir neatsiblokavai todėl šį kartą apie tave tiek.

 

Edvinas_Jaskevicius - Užpildei paprasta ir aiškia anketa, perskaičius matėsi, kad nebandai išsiplėsti ir prirašyti labai daug, kad patektum tarp kandidatų. Vien dėl paprastos anketos patekai tarp kandidatų. Į direktorių jau pildai ne pirmą kartą, bet šį kart tau pavyko atsidurti tarp kandidatų. Žinoma paėmė tave į kandidatus nenusivylėm, nes pasirodei tikrai neblogai. Žaidime dirbi "The Ballas" gaujoje su gaują kariaujat prieš priešininkus, baigiant veiksmui, kiek stebėjau dalyvavai klubo veiksmuose ir lavinai šaudymo įgūdžius /tpdm zonoje. Į dieną žaidime praleisdavai vidutiniškai apie ~ 2-3val, per jas beveik niekada nepaleisdavai ginklo iš rankos. Bet kitas kandidatas pasirodė geriau ir šį kartą tau nepavyko, bet nenusivilk ir lauk kitų rinkimų. Sėkmės.

Donas_Paulas - Jau nebe pirmą ir nebe antrą kartą pildai į direktorių, porą kart buvai gavęs kandidatą, bet šis kartas tau sėkmingas pagaliau pasiekei savo. Užpildei kaip ir įprastai gera anketa todėl patekai tarp kandidatų. Žaidime dirbi "Grove Street" gaujoje kaip ir Edvinas, kariauji prieš priešininkus. Laisvu laiku kai jau nebėra veiksmo, esi klubo "Družokai" lyderis ir darai veiksmą savo klubiečiams. Taip pat keli ridą, žvejoji. Lavini šaudymo įgūdžius /tpdm zonoje ir kvieti kitus prisijungti prie /tpdm zonos. Tavo veikla buvo įvairi, ne taip kaip pas Edviną. Esi buvęs "Cosa Nostra" mafijos direktorius per kitą paskyrą, ji tau nenusisekė bei neišbuvai vieno mėnesio, bet išsipirkai neseniai direktorių juodąjį sąrašą, todėl atsižvelgiant kad tai buvo seniai, duodam tau antrą šansą. Tikiuosi šis kartas bus sėkmingesnis ir direktorių išlaikysi bent jau reikalingą laikotarpį t,y 1 mėnesį, bus sunku, bet tikiuosi mūsų pasirinkimas yra geras. Sėkmės nenuvilk manęs ir kitų komandos narių.

 

@NGPT

 

 

  • Patinka 5
  • Ačiū 1
  • Haha 17
  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...