Eiti į turinį
Los_Santos

„Grove Street“ gaujos lyderio rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

AXMJdQ1.jpg&key=34f917c2b93833b483976526

 

Kaip žinote buvo renkamas naujasis „Grove Street“ gaujos lyderis, senasis Lukis_Bagdonas atsisakė savų pareigų išbuvęs vos 2 savaitės. Kalbant apie rinkimus į direktorių užpildė labai daug naujų žmonių, patyrusių valdžioje neužpildė visiškai, todėl šiek tiek nusiminiau. Bet ilgai rinkimų laikyti negalime, kadangi priešininkai taip pat laukia karo. Taigi perskaitę visas anketas išsirinkome kandidatus, kuriems leisime kovoti dėl gaujos lyderio vardo ir nieko nelaukę persikėlėme į žaidimą, kur šiuos žaidėjus stebėjome, tad kviečiame susipažinti su kandidatais ir žinoma direktoriumi.

 

 

John_Crons - Negirdėta asmenybė mafijose ir gaujose, bet tarp kandidatų patekai dėl savo gerai užpildytos anketos. Žaidime dirbi "The Ballas" gaujoje, bet dirbdamas joje nieko gero nenuveikei, aktyvumas buvo geras nieko negaliu sakyti į dieną vidutiniškai pražaisdavai po 400 minučių tikrai pagirtina, bet kaip pastebėjau visa laiką važinėji su savo NRG-500 arba žvejoji ir darai event'us tai visiškai nesusiję kai pildai į gaujos direktorių. Į dieną surinkdavai ~ 500 žalos tai tikrai mažas skaičius, todėl kitą kart pasistenk labiau, nes kitas kandidatas pasirodė daug geriau todėl ir gavo direktorių, sėkmės kitą kartą.


Max_Twin - Esi geras darbuotojas tarp mafijų ir gaujų taip pat užpildei ir gera anketa dėl kurios patekai tarp kandidatų. Pradėjus tave stebėti žaidime, tu dirbai Kareiviu, kažkaip nelabai logiška pildydamas į gaujos direktorių dirbi teisėsaugoje tai yra visiškai dvi atskiros pusės, tai pridėjo tau šiokį tokį minusą. Kalbant apie tavo aktyvumą apskritai sudėjus per praeitą savaitė pražaidei 2 dienas ir 5 valandas, tai tikrai geras aktyvumas, dirbdavai Immortal mafijoje, žalos nesurinkdavai labai daug. Veikla nebuvo kažkuo išskirtinė, todėl labai daug apie tave neišsiplėsiu ir pasakysiu tik tiek, kad sėkmės kitą kartą.


Aurimas_Mostvila - Labiau girdėta asmenybė mafijose ir gaujose, turėjęs labai daug įgaliotinių postų iš senų laikų. Pasirinkau tave tarp kandidatų kadangi užpildei gera anketa ir turi šiek tiek patirties mafijose ir gaujose. Uždėjau tau "Grove Street" gaujos pavaduotoją nežinodamas, kad pildysi į direktorių, turbūt patiko pirmoji valdžia, kad ir laikina. Sekėsi tau neblogai, sugebėjai prieš rimtus varžovus pasiimti šiek tiek procentų, būdavau TeamSpeake kai jus kariaudavot ir tikrai galiu pasakyti, kad tu TeamSpeake šneki ir turi balsą. O kalbant apie tavo aktyvumą ir veiklą tai viskas ir pasako, pražaisdavai į dieną vidutiniškai ~ 600 minučių, surinkdavai 5'000 žalos tai yra daugiau sudėjus abejų kandidatų žalas. Žaidime šaudydavaisi /tpdm zonoje, kažkada buvau užmatęs, kad gini klubą, na ir kaip pavaduotojas priimi žmonės į gaują. Kalbant apie tavo aktyvumą bei veiklą turbūt būtum laimėjęs bet kurių mafijų ir gaujų direktoriaus rinkimus. Tai lieka tave pasveikinti ir palinkėti sėkmės prieš rimtus varžovus. Nenuvilk manęs ir kitų komandos narių.

 

 

b52955ca9f894c69244864848326fda8153.png

 

DPKT / NGPT

  • Patinka 6
  • Ačiū 3
  • Haha 13
  • Už 5
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...