Eiti į turinį
Airidas_Krc

,,Cosa Nostra" direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

JJtBCR3.jpg

Sveiki, buvo renkamas naujasis ,,Cosa Nostra" mafijos vadeiva, nes buvusysis, Salvis_Gta atsisakė savo pareigų išbuvęs vieną mėnesį. Anketų nesulaukėme per daugiausiai ir išsirinkome 2 kandidatus, nes vieni buvo neaktyvus, o kiti tiesiog nelabai patyrę.

 

 

Max_Twin - Anketa paprasta, bet per daugiausiai neprirašyta. Praktiškai mažai aprašyta, bet šį kartą, tau tai nepakišo kojos, nes galimų kandidatu buvo labai mažai. Mafijų/gaujų patirties taškų turi apie ~120'000. Serveryje iš pradžiu dirbai apsaugoje, bet tau tai nesutrugdė, nes vistiek rodiai veiklą ir ryštą. Pirmą kartą tave pavyko sutikti, kaip ir tavo konkurenta, kai šaudeisi /tpdm zonoje. Gana ilga laiką, prabuvai joje ir nepaleidai ginklo iš rankų. Teko pamatyti tave ir teaminant su draugais, laikant tam tikrą "spotą" Tada jau būvai pražaidęs apie ~130 minučių. Daugelis žmonių prieš kuriuos šaudeisi dm zonoje, tave vadino "aimu" tiesiog žybėjai dm zonoje ir ne vienas krito tau po kojomis. Kalbant apie tavo valdžių istorija, nusikalstamų grupuočių pasaulyje, esi pasiekęs tik įgaliotinio pareigas. Vartojimo, kaip ir šaudymo įgudžiai nebuvo prasti, sugebi išlikti su labai mažai givybių ir spėti atsivartoti. Teko tave pamatyti ir šaudant į mašinas, bet tai vyko trumpai, nes nelabai pavykdavo kažką nušauti. Po kelių valandu išdirbimo, perėjai į ,,Cosa Nostra" mafija ir nuėjai kariauti prieš klubus. Gaila, bet užimti klubo nepavyko, nes nebuvo 5 klubo narių. Neradęs veiklos klubuose, toliau nuėjai į dm zoną lavinti savo šaudymo įgudžius. Tada jau būvai pražaidęs apie ~250 minučių. Tavo veiklą, kaip ir tavo konkurento buvo panaši, bet jis tave apleknkė patirtimi. Nenuleisk rankų ir galbūt vieną dieną, pasieksi direktoriaus kėdę.

 

Vince_Escabo - Turbūt nesuklyščiau pasakęs, kad serverį žaidi jau nuo senai ir turi gana ne daugiausiai mafijų/gaujų xp iš kandidatu. Serveryje dirbai ,,Immortal" mafijoje ir pirmą kartą tave pavyko sukti dm zonoje. Trumpą laiką pasišaudęs įšėjai iš dm zonos ir pradėjai važinėtis po miesta. Po kuriuo laiko kėliai ridą. Baigus kelti ridą, dažnai nueidavai į esc ir ten būdavai apie 3-10 minučių. Grįžęs iš esc, nuėjai vėl į dm zoną ir kurį laiką šaudeisi. Tavo šaudymo įgudžiai nėra patys geriausi, bet nėra ir labai prasti. Po dm pažiūrėjus tavo aktyvumą, jis buvo apie ~100 minučių. Padarius kara tarp mafijų, nepasirodei prastai. Prasidėjus mafijų karui visada būdavai ant stogo ir beveik visada mirdavai paskutinis, o ir mafijų veiksme šaudymo, bei vartojimo įgudžiai pagerėjo. Teko tave pamatyti ir afk, bet tai nebuvo ilgai. Po karo būvai pražaidęs apie ~300 minučių. Pasibaigus karui, tiesiog važinėjai po tpbull ir šaudei ką tik pamatiai. ugniagesiui nepraleidus tavęs, tiesiog ji sušaudei. Po to nuėjai į dm ir šaudeisi kartu su savo konkurentu ir tiesiog nepasidavėt bei įrodynėjot, kas yra geresnis. Dm zonoje prabūvai nei mažai, nei daug. Tavo veikla buvo paprasta, kuri sukosi beveik tarp dm zonos. Neskaitant zonos, teko su tavim bendrai pašaudyti sf mieste ir praeivius, kurie trugdė mums. Vėliau pažiūrėjus tavo aktyvumą, būvai pražaidęs apie ~350 minučių. Tikimes, kad pražaistos minutės, nebuvo vien dėl to, kad gauti direktoriaus posta. Linkime išbūti direktoriumi bent vieną mėnesį, bei sėkmės prieš ,,Immortal" mafija.

 

 

c4d7b1cdb1d348dd7fa0be3d74d9b70e387.png

 

* DPKT/NGPT

  • Patinka 11
  • Haha 16
  • Sutrikęs 1
  • Už 7
  • Prieš 5
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...