Eiti į turinį
Airidas_Krc

,,The Ballas" ir ,,Grove Street" gaujų rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, buvo renkami naujieji ,,Grove Street"  ir ,,The Ballas" gaujų vadeivos. Anketų buvo sulaukta pakankamai, kad būtų galima rinkti naujiuosius gaujų veteranus. Pasitaikė ir kopijuotų anketų, bei žmonių kurie pildė į abu direktoriaus postus su vienoda anketa. Tokie žmonės iškarto krito iš rinkimų. Išsirinkome po 3 kandidatus, bet kaikurie iškrito, vos pradėjus stebėti, nes vieni pildė vien dėl to, kad gauti kandidata. Dauguma jūsų mano, kad užpilde ir nieko neveikia, gaus kandidata ir pildo vien dėl jo. Dėja, bet tokie žmonės tiesiog iškarto krenta iš kandidatų. Jūsu dėmėsiui, kandidatai.

 

AXMJdQ1.jpg

Jeff_Capo - Žmogus bandantis ištaisyti savo klaidą, kuri buvo su praeita valdžia, t.y ,,The Ballas" direktoriumi. Anketa paprasta ir aiški. Puikiai išdėstytos mintys, neprirašyta neirekalingų dalykų. Serveryje dirbi ,,Cosa Nostra" mafijoje ir primą kartą tave pavyko sukti tik per pirmą stebėjimo diena. Pradėjus tave stebėti, tu su savo mafija, gynei baze nuo ,,Immortal" mafijos. Iš pradžių tau sekėsi gan sunkokai. Nesišaudė, nesigalvojo taktikos. Po kiek laiko pavyko pamatyti tavį užsidėgimą apgynti mafijos baze ir jau po poros minučių, tavo šaudymo, bei vartojimo įgūdžiai žymiai pagerėjo. Kurį laiką gynėi mafijos baze, iki kol apsigynėt. Gindamas baze, rušindamas išlikdavai ko ne paskutinis gyvas, bei kuris padarydavo minusą. Apgynus mafijos baze, perėjai į dm zona ir ten lavinai savo šaudymo, bei vartojimo įgūdžius toliau. Tada jau būvai pražaidęs apie ~200 minučių. Be bazės ginimo ir dm zonos, teko tave pamatyti ir važinėjantis su transporto priemonę. Po kurio laiko, vėl pradėjus tave stebėti, tu vis dar būvai dm zonoje ir rodiai, kam čia vieta. Tada būvai pražaidęs apie ~250 minučių. Atėjus kitai dienai, antrai stebėjimo dienai, tave pavyko sutikti vakare, kai būvai dm zonoje ir klubo veikloje. Ten laiko veltui neleidai ir afk nestovėjai. Čiupai ginklą ir toliau šaudei į viską, kas juda. Stebėjimo dienos klostėsi gan neblogai, bet kitas kandidatas į šias pareigas parodė didesnį nora juo tapti.

 

Black_Rider - Serverį žaidi jau gan nuo senai ir esi žinomas kitu slapyvardžių, bet niekada nesi pildęs į jokį direktorių, tarp nusikalstamo pasaulio. Serveryje dirbai ,,Grove Street" gaujoje, bei esi laikinas jos pavaduotojas. Pirmą kartą tave pavyko sutikti, dm zonoje, šaudantį į viską, kas juda. Kurį laiką šaudeisi dm zonoje ir iš ten neišėjai, kol beveik neliko žmonių. Po dm zonos dariai veiklą gaujos nariams. Narkotikų grobimai gan nenusisekė, nes buvo per mažai gaujos narių. Nepavykus pagrobti narkotinių medžiagų, vėl nuėjai į dm zona ir ten demonstravai savo šaudymo bei vartojimo įgudžius. Teko tave pamatyti stovinti ir afk, bet tai netruko per daug. Grįžus iš afk, pradėjai rinkti žmonių į savo gauja ir surinkęs tam tikrą skaičių narių, vėl meginai imti narkotinių medžiagų saugykla. Be dm zonų, seifo grobimų, bei komandos rinkimo, būvai pastebėtas, kai šaudei į pravažiuojančias mašinas sf, lv miestuose, bėgai nuo teisėsaugos sričių ir po kurio laiko atsisėdai į kalėjimą, kuriam laikui. Tada būvai pražaidęs apie ~120 minučių. Tuom stebėjimas ir buvo baigtas. Antra stebėjimo dieną, tave pavyko sutikti iškarto veiksme. Su ,,Cosa Nostra" mafija, bandėt imti seifo saugyklą, kurioje viskas ėjo sklandžiai. Pavykus pagrobti narkotinęs medžiamas, bei ginklus, toliau rinkaisi komanda ir dariai šioke, toke veiklą. Tada būvai pražaidęs apie ~170 minučių. Pagal veiklą, minutęs ir norą valdyti gauja, šiuos rinkimus nugalėjai tu. Linkime smagiu karų prieš ,,The Ballas" gauja ir išlaikyti direktorių minimaliai, bent vieną mėnesį.

N5ARXRw.jpg

 

aLQyEg5.jpg

 

Aurimas_Mostvila - Gerai žinomas veidas, ne per seniausiai buvęs ,,Grove Street" gaujos direktorius, kuriam sekėsi gan neblogai, iki kol nebūvai nušalintas už čytų naudojimą. Suteikėme tau šansą kandidatuoti dar kartą ir manemė, kad pasirodysi žymei geriau. Serverį dirbi ,,Immortal" mafijoje ir pirmą kartą tave pavyko sutikti karuose, tarp mafijų. Kartu su savo mafija, bandėte užiminėti ,,Cosa Nostra" mafija ir tai pavyko sėkmyngai. Per veiksmą dažniausiai išlikdavai ilgai, nes visada būdavai vilos vidui, antrame aukšte. Kalbant apie šaudymą, jis nėra pats blogiausias. Pataikai gan nesunkiai, bet ir ne per lengviausiai. Pažiūrėjus tavo info lentelę per mafijų karus, būvai praižaidęs apie ~100 minučių. Viskas ėjosi gan sklandžiai ir tikėjomes, kad dėl šio direktoriaus bus stengimąsi ir nedaroma klaidų, nes tavo kandidatas yra žymiai stipresnis. Po kurio laiko iš tavęs prasidėjo free baninimai ,,Cosa Nostra" mafijai ir po kurio laiko, būvai pripažintas kaltu ir būvai įdėjas į juodąjį sąraša. Tuom stebėjimas ir baigėsi, o antra stebėjimo diena, tavęs nestebėjome, nes jau būvai juodame sąrašę. Manėme, kad pasimokiai iš savo klaidos, bet pasirodo - ne. Linkime sėkmės.

 

Salvis_Gta - Ne eilinis žmogus, pildantis į gaujų direktorių. Gaujų valdžių esi turėjas apie ~10, neskaitant ,,The Ballas" gaujos direktoriaus, dar nesi juo buvęs, nors žaidi jau nuo labai senai. Kalbant apie anketa, puikiai išdėstyta, ką esi nuveikęs per tiek metų, tarp nusikalstamų grupuočių gyvenimo ir ką juose esi pasiekęs. Pradedant nuo to, kad beveik visos tavo valdžio, buvo sėkmyngos. Serverį dirbai ,,Immortal" mafijoje, kaip ir tavo konkurentas Aurimas. Pirmą kartą (kaip ir kitus) tave pavyko sukti kariaujanti prie ,,Cosa Nostra" mafija. Dažniausiai būdavai ant angaro, ar už jo. Be mafijų karo, būvai sukti ir dm zonoje, kaip ir yra įprasta. Dm zonoje rodei, kaip moki šaudyti ir, kad nesi "klišas" vartoji be priekaištų, kaip ir šaudai. Be dm zonos, dalyvavai klubo veiksmuose. Kurį laiką, persekiojai kelis naujokus, kurie tave bandė nužudyti prie sf degalinės. Atsilyginus jiems, toliau važinėjaisi per miestą ir šaudei kas pakliuvo. Tada būvai pražaidės apie ~150 minučių. Tuom stebėjimas ir baigėsi. Antra stebėjimo dieną, dalyvavai grobimuose, bei seifo plėšimuose, kuriuose sekėsi ne prastai. Dar būvai sutiktas mafijų kare. Pagal viską šiuos rinkimus nugalėjai tu, nes tavo kandidatas padarė klaidą, free blokuodamas žaidėjus ir už savo veiksmus jam teko atsakyti. Sveikiname tapus pirmą kartą ,,The Ballas" gaujos direktoriumi ir linkime sėkmės!

EsWNt85.jpg

  • Patinka 15
  • Haha 9
  • Sutrikęs 1
  • Už 2
  • Prieš 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...