Eiti į turinį
Airidas_Krc

,,Cosa Nostra" direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

d5Bb3hY.png

Sveiki, buvo renkamas naujasis ,,Cosa Nostra" mafijos direktorius, nes buvęs Vince_Escabo neatlaikė spaudimo ir atsisakė savo pareigų vos po kelių dienų. Tada davėme direktorių antrajam kandidatui, kuris irgi neatlaikė įtampos mafijų gyvenime ir irgi atsisakė savo pareigų vos po kelių dienų. Ilgai anketų nelaukėme, nes buvo žmonių, kurie nusipelnė šanso į direktoriaus postą.

 

 

Karolis_Boxer - Serveryje dirbai ,,The Ballas" gaujoje, bet po to perėjai į ,,Cosa Nostra" mafija ir mafijų/gaujų xp turi apie ~345'000, o pirmą kartą tave pavyko sutikti, kai buvai tpdm zonoje ir lavinai savo šaudymo įgūdžius. Gan ilgą laiką ten praleidai ir neišėjai, kol tau tai neatsibodo. Šaudymo įgūdžiai nėra per geriausiai, o su vartojimu kaip ir viskas gerai. Primą stebėjimo vakarą, buvai pražaidęs apie ~200 minučių ir tavo veiklą vien sukosi dm zonoje. Toliau mūsų keliai nesusitiko. Antrą stebėjimo dieną, tave pavyko sukti dieną, kai buvai kalėjime, bet ten per daugiausiai afk nebuvai, nes eidavai į kalėjimo dm. Kaip ir pirmą stebėjimo dieną, ten buvai beveik visą laiką ir tada buvai pražaidęs apie ~250 minučių. Nebelikus dm zonoje žmonių, nuėjai vėl į afk, o po kurio laiko pradėjus tave vėl stebėti, buvai tpkalne ir šaudei naujokus, teisėsauga ir šiaip kitus pašalinius, kartu su kitu mafijos nariu. Po kurio laiko bėgai nuo teisėsaugos, bet tai ilgai neužtruko, nes teisėsauga tave pagavo vos per kelias sekundes. Praktiškai mūsų keliai nesusiėjo ir viskas buvo painu, nes tik pradėjus tave stebėti, dažniausiai būdavai afk. Sėkmės kitą kartą.

 

Liux_Road - Nelabai žinomas veidas, bet tavo veiklą ir aktyvumas, nesunkiai leido tau kandidatuoti į direktoriaus postą. Serveryje dirbi ,,The Ballas" gaujoje ir pirmą kartą tave pavyko sutikti, kai buvai dm zonoje, kaip ir į prastai. Gan ilgą laiką, kaip ir kiti tavo varžovai, šaudeisi dm zonoje ir neišėjai praktiškai kol nebeliko žmonių. Kalbant apie tavo šaudymo įgūdžius, jie yra geresni už Karoli, o vartojimas apyilgis. Tada buvai pražaidęs apie ~110 minučių. Dažnai dm zonoje teko pamatyti, kaip išlieki vos ne paskutinis gyvas ir sugebi išgyventi būdamas su labai mažai gyvybių, kas yra šaunu. Be dm zonos mačiau tave ir būnanti afk, šaudantį į pravažiuojančius žaidėjus, kurie kėlė ridą LV rate. Pasidėjęs konteinerį per vidurį kelio, tiesiog į juos šaudei ir neleidai ramiai kelti ridos. Tada prie tavęs prisijungė vienas tavo gaujos narys ir jau tada kartu pasidėję konteinerius, šaudėte į pravažiuojančias mašinas. Baigus šaudyti LV rate, vėl persikėlei į dm zona ir ten prabuvai vėl gan ilgą laiką, o tada tavo aktyvumas buvo apie ~200 minučių. Kažkur po valandos pažiūrėjus ką veiki, vis dar buvai dm zonoje ir intensyviai šaudeisi ir nepasidavei priešininkams. Po to išėjai iš dm zonos, nes tau buvo gaujų veiksmas, tiksliau karas. Karę išlikdavai vienas iš paskutinių gyvų, o tavo žalą nebuvo nei per mažą, nei per didelė. Ilgai karas nevyko, bet neprileisdavai ,,Grove Street" gaujos narių prie savo bazės. Pasibaigus gaujų karui, nuėjai į dm zona ir kurį laiką šaudeisi, po to teko tave matyti vėl stovinti afk. Manėme, kad jau buvo aišku su šiais rinkimais, bet tavo konkurentas, tave aplenkė patirtimi bei veiklą. Sėkmės kitą kartą.

 

Domas_Cortez - Senas žaidėjas, gerai žinomas ko ne visam serveriui, sugrįžęs po pertraukos su mintimi, padaryti mafijas, vėl mafijas, o ne tik darbu. Kalbant apie tavo istorija, esi vienas iš tų žmonių, kuris turėjęs valdžia ir moka vadovauti savo mafijai, todėl iškarto paėmime tave į kandidatus. Serveryje dirbai ,,Cosa Nostra" mafijoje ir pirmą kartą tave pavyko sutikti vakare, važinėjantį ir šaudantį į paprastus civilius, teisėsauga ir panašiai. Po viso šito, rinkaisi komanda į savo klubą, buvai dm zonoje kaip ir visi kiti kandidatai. Šaudyti ir vartoti tikrai nepamiršai, nes tavo šaudymo ir vartojimo įgūdžiai yra tikrai geri. Pasišaudęs kelias valandas dm zonoje, tu atsijungei, o tavo aktyvumas buvo apie ~150 minučių. Tuom stebėjimas ta diena ir buvo baigtas. Atėjus kitai dienai, vos prisijungei nuėjai į dm zona ir nedavei ramybės kitiems dm zonos žaidėjams. Išėjus iš dm zonos, šaudei į viską kas juda, sf sankryžoje, iki kol nepradėjo tavęs gaudyti teisėsauga. Išbėgiojus tam tikrą laiką ir pamačius, kad viskas linksta į bloga pusę, nuvažiavai į ,,Cosa Nostra" mafijos baze ir kartu su CN nariais, šaudėte teisėsauga. Teko pamatyti ir kaip vadovavai laikinai komandai, kad tik nepagautu tavęs teisėsauga. Po kurio laiko tave pagavo teisėsauga ir vežė į kalėjimą, bet vos nuvežus prie kalėjimo pickup, kad išlaipinti tave, tu sugebėjai iš viso šito išsikrapštyti ir dar išbėgioti apie ~10 minučių. Buvo smagu stebėti tai, nes esi senbuvis ir nepamiršai dar daug taktikų. Galų gale vis tiek atsisėdai į kalėjimą ilgam laikui, bet ten laiko veltui neleidai, toliau nuėjai į dm zona ir šaudei visus, kas tik tau pasimaišė po ranka, bet aišku reikia ne vien mokėti šaudyti, kad parodyti tikra mafijos bosą. Tu labai protingai sužaisdavai prieš priešininkus, bei juos apgaudavai, savo mastymu. Po to buvai ašk, bet vėl grįžai į dm zona. Tada buvai pražaidęs apie ~180 minučių. Pagal veiklą, patirtimi ir mastymų, šiuos rinkimus nugalėjai tu ir džiaugiames, kad esi žmonės grįžta su noru, padaryti mafijas, vėl mafijas. Linkime sėkmės prieš ,,Immortal" mafija!

 

Naujasis ,,Cosa Nostra" mafijos direktorius - Domas_Cortez

64adi.png

* DPKT/NGPT

Redaguota , redagavo Airidas_Krc
  • Patinka 11
  • Ačiū 1
  • Haha 8
  • Sutrikęs 4
  • Už 6
  • Prieš 8
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...