Eiti į turinį
Airidas_Krc

,,The Ballas" gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

f7hFRIW.png

Sveiki, buvo renkamas naujasis ,,The Ballas" gaujos lyderis, nes buvęs Salvis_Gta surinko 2 direktoriaus įspėjimus ir teko nušalinti. Pirmą įspėjimą gavo už darbuotojų nepriežiūra, o antra už tai, kad naudojo neleistinas modifikacijas. 

 

Mister_Taksi - Galbūt ir būtum naujas veidas direktoriaus kėdėje, bet gaila, kad žaidime tavęs sutikti nepavyko, nors anketa buvo labai įdomi ir norėjosi pamatyti tai, ką joje rašei.

 

Tomas_Cepelinas - Eilinį kartą pildantis žmogus į direktoriaus postą ir bandantis jį pasiekti nebe pirmą kartą. Pirmą stebėjimo diena dirbai ,,The Ballas" gaujoje ir pirmą kartą tave pavyko sutikti, kai buvai tpdm zonoje. Laiko veltui neleidai ir intensyviai šaudeisi dm zonoje iki kol neliko žaidėjų. Dažnai atsijunginėdavai dėl neaiškiu priežasčių ir buvai pražaidęs apie ~100 minučių. Tuom tavo stebėjimas ir buvo baigtas. Po kelių valandų pažiūrėjus ką veiki, tu vėl ėjai į dm zona ir ten šaudeisi vėl tam tikrą laiką. Po to perėjai į ,,Cosa Nostra" mafija, nes buvo karas, o per karą pasirodei gan neblogai, nes beveik visada būdavai ant stogo, kas yra svarbu norint išlikti kuo ilgiau. Puikiai atlaikydavai vadinamus "rušus" ir sugebėdavai nemirti. Po kurio laiko ,,Immortal" mafija apsigynė ir darė kontra puolimą, bet ne sunkiai apsigynėte. Tada buvai pražaidęs apie ~160 minučių. Kitą stebėjimo diena, tik prisijungei ir nuėjai į dm zona ir kurį laiką ten buvai. Po kurio laiko persikėlei į klubus ir tenai kariavai, rodei savo šaudymo ir vartojimo įgūdžius, bet su klubu sekėsi ne per geriausiai. Po kurio laiko atsijungei. Po nepilnos valandos prisijungei ir gynei klubą kurį laiką. Apgynus klubą perėjai į kitą. Dažnai būdavai afk ir nieko neveikdavai, o ir veiklą antrą stebėjimo diena, buvo ne per geriausia. Sėkmės kitą kartą!

 

Saidas_Workout - Puikiai žinomas žaidėjas ir esantis tarp nusikalstamų grupuočių pasaulio gan ilgą laiką. Iš pradžių dirbai ,,The Ballas" gaujoje, bet po to perėjai į ,,Immortal" mafija, o ir veiklą buvo visai nebloga. Pirmą stebėjimo diena tave pavyko sutikti, kaip ir kitus kandidatus, tpdm zonoje. Kartu su Tomu šaudėtės ir varžėtės kuris geresnis. Šaudyti ir vartoti dar nepamiršai ir jie yra neblogi. Puikiai suderini ginklą su narkotikais. Po dm zonos persikėlei į LV ratą pašaudyti į žaidėjus kurie kėlė ridą, bet sekėsi ne kažką, nes ridos kelėjų tuo momentų buvo mažai. Nepavykus šaudyti į LV ridos kelėjus, tu persikėlei šaudyti prie SF šviesoforo ir ten kurį laiką šaudei, iki kol nepradėjo tavęs gaudyti teisėsauga. Išbegiojas kurį laiką, perėjai vėl į dm zona ir vėl šaudei į viską kas juda. Tada buvai pražaidęs apie ~150 minučių. Po kurio laiko atsijungei ir tuom tavo stebėjimas buvo kaip ir baigtas. Kitą stebėjimo diena tave pavyko sutikti tik įsibegėjus dienai ir iškarto ėjai į dm zona. Kaip ir visada kurį laiką ten šaudeisi, bet po to persikėlei į klubo veiklą. Kartu su savo klubu bandėte užimti kitą klubą, bet kurį laiką to padaryti nepavyko, bet vis tiek neatsitraukėte iš klubo zonos, kol pavyko užimti. Ūžėme palaikėt tam tikrą laiką, bet po to klubas apsigynė. Po to vėl persikėlei į dm zona. Po kurio laiko atsijungei, o prisijungus vėl, biškį pašaudei ir buvai afk. Tada tavo aktyvumas buvo apie ~180 minučių. Minint tavo praeita valdžia, t.y ,,Cosa Nostra" mafijos direktorių, kurį turėjai su kitą paskyra Linas_Kleizaa, viskas klostėsi tau neblogai, iki kol pavaduotojas tau visko nesugadino. Tikimes, kad bent šį kartą pavyks tau išlaikyti mėnesį. Linkime gerų ir sąžiningų karų!

 

BdvPK.png

Naujasis ,,The Ballas" gaujos lyderis - Saidas_Workout.

 

*DPKT/NGPT

  • Patinka 6
  • Haha 7
  • Sutrikęs 1
  • Už 3
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...