Eiti į turinį
Airidas_Krc

,,Cosa Nostra" direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

d5Bb3hY.png

Sveiki, buvo renkamas naujasis ,,Cosa Nostra" mafijos direktorius, nes buvęs Domas_Cortez pasigavo su neleistinomis modifikacijos ir už tai buvo nušalintas.

Na kaip ir visada pildančių buvo pakankamai, kad būtų galima rinkti nauja direktorių, bet atsiranda vis dar tokių, kurie pildo tik dėl kandidato, todėl tokie žmonės nebus aprašomi. Iš viso išsirinkome 3 kandidatus, bet vienas iš jų buvo visiškai neaktyvus.

 

 

Karolis_Boxer - Eilinį kartą pildai į direktoriaus postą ir nenuleidi rankų. Kaip ir visada tavo anketa smulki, o kalbant apie žaidimo veiklą, tai pirmą stebėjimo diena, tavęs kaip ir kito kandidato žaidime sutikti nepavyko. Atėjus antrai dienai, tave pirmą kartą pavyko sutikti, kai pradėjai kariauti gaujų kare ir tada dirbai ,,The Ballas" gaujoje. Apie kelias valandas kariavot, o ir išlikdavai nemiręs gan ilgai. Kaip ir įprastai po veiksmo persikėlei į dm zona iš šaudeisi kurį laiką. Po to buvo streikas kartu su civiliais lV rate ir tu persikėlei tenai. Persikėlęs tenai, tu šaudei į viską kas juda ir neleidai žaidėjams kelti normaliai ridos. Po kurio laiko atvyko teisėsauga jūsų gaudyti, bet tu sugebėjai nuo jų pabėgti ir iš viso to išsikrapštyti. Tada buvai pražaidęs apie ~120 minučių. Po dar kažkiek laiko, buvo vėl streikas. Tik aišku, kitoje vietoje, kuriame irgi dalyvavai ir nepaleidai ginklo iš rankų. Kartu su keliais ,,Grove Street" ir ,,Cosa Nostra" nariais, bei civiliais padėjote bomba ofise, bet tai truko neilgai, kadangi jūsų buvo mažai, o teisėsaugos ženkliai daugiau. Be streikų teko tave pamatyti ir viena šaudantį LV rate į žaidėjus, kelis jų persekiojai ir žudei. Pasibaigus streikams ir šaudymams LV rate, vėl perėjai į dm zona ir kartu su kitu kandidatu varžėtės kuris geresnis šaulys. Po kažkiek laiko vėl padarius tave pzu buvai kalėjime. Kaip ir visada nenuleisk rankų ir stenkis taip ir toliau siekti direktoriaus posto. Sėkmės.

 

Tomas_Cepelinas - Žmogus pildantis į direktoriaus kėdę nebe pirmą kartą. Serverį dirbi ,,Grove Street" gaujoje ir pirmą stebėjimo diena tavęs sutikti nepavyko, o antra stebėjimo diena tave pavyko sutikti, kai buvai dm zonoje ir ilga laiką nepaleidai ginklo iš rankų. Pasišaudęs maždaug apie valandą, persikėlei į gaujų karą, kuris vyko apie dvi valandas. Gaujų kare dažniausiai išlikdavai paskutinis, nes visada būdavai ant stogų ir nedarydavai klaidų. Šaudyti moki, taktikas ir pagrindą supranti. Pasibaigus gaujų karui, važinėjaisi su savo autobusiuku apie ~30 minučių, bet po to prisijungei prie kitų civilių, kurie darė streiką LV rate. Atvažiavęs prie kitų streiko dalyviu, pasistatei konteinerį ir pradėjai šaudyti į važiuojančias mašinas bei teisėsauga. Po kėliu akimirkų atvyko teisėsauga, bet sugebėjote išsivalyti. Po kurio laiko vėl atvyko teisėsauga ir tada streikai pasibaigė, nes teisėsauga visus išgaudė. Pasibaigus  streikui, tu nuėjai afk kelias minutęs, bet vos grįžęs čiupai savo autobusiuką ir rinkai žmonęs antram streikui. Surinkęs apie ~15 žmonių, nuvažiavai į LS ofisą ir laikėt ofisą iki kol vėl neišvalė jūsų teisėsauga. Tada vėl organizavai dar viena streiką, bet šis buvo vienas sėkmingesnių, nes užėmėte LS PD ir ten buvo daugiau erdvės išsilakstyti ir užsiimti pozicijas. PD apie ~4 kartus bandė apginti baze, bet jiems tai nepavyko. Palaikius PD bazę apie ~15 minučių, atvyko daugiau teisėsaugos ir po kelių mėginimų, jie apsigynė. Tikimęs, kad nereikės rinkti dar kartą naujo direktoriaus po kelių dienų kaip buvo su tavo pirmąją valdžia. Linkime sėkmės!

 

*DPKT/NGPT

6qLxN.png

Naujasis ,,Cosa Nostra" mafijos direktorius: Tomas_Cepelinas.

  • Patinka 5
  • Ačiū 1
  • Haha 12
  • Sutrikęs 1
  • Už 2
  • Prieš 5
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...