Eiti į turinį
Beliunas_Justas

„Immortal“ mafijos krikštatėvio rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

9PZ4FdP.jpg&key=43ae0e5f40638820c51049a1

 

Sveiki, kaip žinote buvo renkamas naujasis Immortal mafijos direktorius. Ankstesnysis Afigenas_Mantas buvo nušalintas, nes surinko 2 direktoriaus įspėjimus. Paskutinis buvo gautas už pavaduotojo nepriežiūra. Šiuose rinkimuose sulaukėme nemažai anketų. Smagu matyti, kad į direktorių pildė tiek nauji žmonės, tiek patyrę. Perskaitęs anketas, išsirinkau 3 kandidatas, kurie mano nuomone, yra verti kandidatuoti dėl Immortal mafijos direktoriaus posto. Taigi, netempdamas gumos skelbiu kandidatus.

 

 

 

Jefro_Grand - daug kam žinomas serverio žaidėjas. Į direktoriaus postą pildai ne pirmą kartą ir pats supranti visą tą mafijų veiklą, kadangi esi ne vieną kartą buvęs direktoriumi. Su paskutine turėta valdžia tau nenusisekė ir buvai nušalintas po savaitės laiko. Kalbant apie tavo aktyvumą, jis nebuvo didelis, apie 100min. Vakar pavyko tave sutikti gaujų kare, kuriame pasirodei iš ties neblogai. Kadangi aš pats buvau Teamspeak kanale kartu su tavim, girdėjau kaip aiškini mažiau patyrusiems darbuotojams. Esi tas, kuris supranta, kaip sukasi tas mafijų pasaulis, bet dėja koja pakišo tavo aktyvumas, kuris nebuvo geriausias, kiti kandidatai už tave pasirodė geriau, tad nenusimink ir siek savo užsibrėžtų tikslų kituose rinkimuose.

 

Shabu_Mutuble - dar vienas patyręs mafijų/gaujų žaidėjas. Žaidime dirbi The Ballas gaujoje. Esi ne kartą buvęs valdžioje ir galiu pasakyti, kad tau su turėtomis valdžiomis sekėsi gerai. Žaidime patirties turi apie 400 tūkstančių, tai tikrai nemažas skaičius. Iš patirties galima suprasti, kad esi tikrai patyręs, drąsiai kalbi Teamspeak programėlėje, moki vadovauti ir darbuotojai tavęs klauso, tad tau su vadovavimų nekiltų problemų. Kalbant apie tavo veiklą kaip ir Jefro, sutikau tave vakar vakare, dalyvavai gaujų kare, šaudyti bei vartoti tikrai moki, zonose išlikdavai iki pat galo. Aktyvumas siekė apie 150-200min. Po gaujų karo nuėjai į šratasvydį bei ten ir toliau lavinai savo šaudymo įgūdžius. Viskas kaip ir būtų gerai, bet kitas kandidatas tave aplenkė tiek aktyvumu, tiek savo veikla serveryje. Tad nenusivilk ir sekmės kituose rinkimuose.

 

Dede_Pikis - patyręs mafijozas, kuris mafijų/gaujų patirties turi sukaupęs netoli 400 tūkstančių. Žaidime dirbi The Ballas gaujoje. Tavo aktyvumas per visą kandidatūrą siekė 400-500min. Kalbant apie veikla, tai ji buvo geriausia iš visų kandidatų, aktyviai dalyvavai gaujų karuose, šaudymo ir vartojimo įgūdžiai irgi geri. Po gaujų karo teko tave sutikti dalyvaujant klubų karuose, kur laikėt klubą, bet ten pasipriešinimo pradžioj sulaukėt, bet vėliau jūsų puolamas klubas pasidavė. Klubo veiksme nemirei nei vieno karto, tai įrodo, kad moki derinti ginklą su narkotikais. Po klubo veiksmo sutikome tave DM šratasvydyje, taip pat kvietei prisijungti ir kitus serverio žaidėjus. Tavo aktyvumas, veikla ir didelis noras leido triumfuoti šiuose rinkimuose. Sveikinu ir nenuvilk mūsų.

 

 

Naujasis “Immortal” mafijos direktorius - Dede_Pikis.

 

DPKT/NGPT

  •  

 

  • Patinka 20
  • Ačiū 2
  • Haha 6
  • Už 7
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...