Eiti į turinį
Domas_Sliuuzas

„Grove Street“ gaujos lyderio rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

AXMJdQ1.jpg&key=34f917c2b93833b483976526

 

Sveiki, kaip žinote buvo renkamas naujasis “Grove Street” gaujos bosas. Senasis Jeff_Capo atsisakė pareigų išbuvęs 1 mėnesį. Į direktorių pildė tiek patyrę žmonės, tiek nauji. Netempdamas gumos skelbiu kandidatus:

 

 

Irmantas_Won - patyręs mafijozas, kuris serveryje turėjo vieną valdžią, bet su ja nenusisekė. Galvojau pildai dėl to, kad mums nori įrodyti, kad nori ištaisyti klaidą, bet dėja, stebėjimo metu tavęs nesutikome, tai tiek.

 

Aurimas_Mostvila - dar vienas patyręs mafijozas, kuris mafijų/gaujų patirties turi apie 400 tūkstančių. Kalbant apie anketa, ji tikrai buvo gera, per daug neišsiplėtei, atsakei tik tai, ko reikalauja klausimas. Serveryje dirbi mechaniku, kas nelabai logiška pildant į gaujos direktorių. Viskas gal būtų kitaip jeigu serveryje būtum užsiemės gaujai būdinga veikla, bet dėja, jos irgi nematėme, tiesiog stovėjai vienoje vietoje ir nieko neveikei. Tai tiek, sekmės kituose rinkimuose.

 

Lukas_Wriht - senas mafijų/gaujų atstovas, kuris serveryje turėjo ne vieną valdžią. Kalbant apie anketą, ji buvo gera, buvo malonu ją skaityti. Kalbant apie tavo veiklą, tai ji buvo geriausia iš kandidatų. Tavo aktyvumas stebėjimo metu siekė apie 150-200min. Žaidime bėgiojai nuo teisėsaugos, kai teisėsauga tave pagavo, iš kart nuėjai į šratasvydį bei ten kvietei prisijungti kitus serverio žaidėjus. Išėjęs iš kalėjimo iš kart puolei vėl šaudyti serverio žaidėjus. Labiau į vakaro pusę dalyvavai klubo veiksme ir ten visada išlikdavai iki galo.  Tavo didelė patirtis, bei puiki veikla leido triumfuoti šiuose rinkimuose. Sekmės ir nenuvilk mūsų.

 

Naujasis Grove Street gaujos bosas - Lukas_Wriht.

 

DPKT / NGPT

  • Patinka 18
  • Ačiū 1
  • Haha 4
  • Už 7
  • Prieš 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...