Eiti į turinį
Beliunas_Justas

FTB direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

LH8IIyE.png

 

Sveiki,

kaip žinote buvo renkamas naujas F.T.B direktorius, kadangi ankstesnis direktorius Laurynas_Nolifer dėl asmeninių priežasčių atsisakė direktoriaus posto jame išbuvęs vos kelias dienas. Sulaukėme 29 anketų iš kurių išsirinkome 4 geriausius kandidatus. Sulaukėme ir nemažai naujokų anketų, tačiau jiems reiktų labiau pasistengti, kadangi anketų atsakymai labai trumpi ir nesudominantys. Apie pačias anketas: dauguma rašė apie šturmus, kad stengsitės kuo daugiau jų atlikti, kad narkotikų konfiskavimas padidės, mažės narkotikų kiekis serveryje. Ne vien apie šturmus buvo rašoma anketose, tačiau ir apie tai kaip pritraukti senbūvių į F.T.B, treniruočių įvairovę. Bendradarbiavimas su kitomis teisesaugos sritimis atliekant šturmus ir įvarias veiklas, treniruočių tipai, kvalifikacijos norint patekti į SPD, ar pilotuoti F.T.B oro transportą, gaujų/mafijų stebėjimas. Keletoje anketų patiko tai, kad viskas buvo išdėstyta punktais, buvo patogu skaityti. Rinkdadmas FTB direktorių naudojaus Domo sukurta vertinimo lentele, tačiau prie jos šiek tiek aprašysiu ir kandidatus į F.T.B direktoriaus postą.

 

Pablo_Narkaman – Žaidėjas, kuris valdžios turėjęs nedaug, tačiau apie vadovavimą turi patirties ir supranta, kaip viskas vyksta. Pačios teisesaugos patirties turi virš 450k xp. Stebėjimo metu ne visada sutikau žaidime, tikriausiai nesutapo mūsų prisijungimo laikas, tačiau kiek teko matyti, gaudai bėglius, padedi kolegoms juos gaudyti, dalyvauji įvairioje rengiamoje veikloje, tobulini gaudymo įgūdžius. Remiantis aktyvumu ir kitais parametrais nurodytais lentejėle žemiau šiuose rinkimuose lieki paskutinis, tačiau nenusimink, ištaisyk spragas, kurios vaizduojamos lentelėje ir per kitus rinkimus galbūt tau pasiseks.

 

Lukas_Green – Žaidėjas, kuris turi mažiausiai teisėsaugos parties iš visų kandidatų, esi forumo moderatorius, o tai reiškia, kad esi rūpestingas, turi gerą reputaciją, esi kruopštus. Į kandidatus paėmėme, nes sugebėjai sudominti savo anketa, esi jau buvęs F.T.B valdžioje, tačiau buvia nušalintas. Kiek teko stebėti, dažniausiai sutikdavau užsiimant pašaline veikla, t.y., žaidžiant įvairius mini games (biliardą, kartingus ir t.t), be pašalinės veiklos teko ir pastebėti kaip dirbi, tikrini žaidėjus, ar jie turi narkotinių medžiagų, jas konfiskuoji, gaudai ir padedi pagauti bėglius. Dalyvauji kartu su kitomis teisėsaugos sritimis jų rengiamoje veikloje. Nepatiko tai, kad baudi žaidėjus už non-rp, nors pats tą ne ką mažiau darei be švyturėlių. Tad šį kartą tiek ir sėkmės kandidatuojant kitą kartą.

 

Rokas_Bilzerian – Žaidėjas, kuris turi daugiausiai teisėsaugos parties iš visų kandidatų, serveryje užima kariuomenės pavaduotojo pareigas, su kuriomis susitvarko puikiai. Prižiūri darbuotojus ir rengia jiems veiklas, forumo temos priziurėtos ir tvarkingos. Veikla įvairi: nuo bėglių gaudymo iki treniruočių organizavimo bei mokymosi pilotuoti hydrą. Stebėjimo metu gaudei bėglius, prižiūrėjai viešąją tvarką serveryje, veržeisi į mafijos zoną tam, kad pagauti bėglį. Stabdei ir tikrinai serverio žaidėjus, rengei treniruotę bei pats šaudeisi treniruočių zonoje. Dalyvavai direktoriaus surengtame susirinkime. Iš visų kandidatų aktyvumas buvo didziausias, tačiau buvo pastebėta, kad naktį sėdi keleivio vietoje, todėl laikas praleistas serveryje buvo nevisai kokybiškas. Tad tas labiausiai nepatiko. Taigi, šį kartą lieki antras, tačiau nenusimink, taisyk savo klaidas ir galbūt ateityje tau pasiseks. Sėkmės.

 

Jamal_Nigger – Žaidėjas, serveryje visų žinomas, daugkartinis valdžios atstovas, nei karto nenuvylęs ankstesnių DPKT, turintis idėjų ir didelės motyvacijos kažką keisti. Patiko tai, kad didelį susidomėjimą ir rūpestį parodei kuriant ir tobulinant SPD būrį, o tai reiškia, kad tau vis dar rūpi teisėsauga ir nori toliau vystyti idėjas. Tavo veikla buvo įvairi: nuo pramogų iki rimto darbo ir darbuotojų auklėjimo. Teko matyt, kaip naudojant /treniruotė, tobulinai ją ar kūrei naują, tai leidžia suprasti, kad stengiesi įvesti kažką naujo ir įdomaus. Gaudai TRV ir iš jų konfiskuoji krovinius, padedi kolegoms gaudyti bėglius, suteikinėji pagalbą naujokams, prižiūri treniruotes ir pats kartais jose dalyvauji. Laisvalaikį leidi su virtualiais draugais pramogaudamas mini žaidimuose. Tad sveikinimai, tampi naujuoju FTB direktoriumi. Tikiuos nenuvilsi, lauksim kažko naujo, ko galbūt dar nesam matę.

 

801969a67bd48bb4e9e43e4ad057e258342.PNG

 

  • Patinka 17
  • Ačiū 2
  • Haha 9
  • Sutrikęs 3
  • Liūdnas 2
  • Už 10
  • Prieš 29
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...