Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Arminas_Geimina

Šaudymas iš mašinos su Tec9

Ar reikia tokio atnaujinimo?  

47 balsai(-ų)

  1. 1. Ar Reikia tokio atnaujinimo?

    • Taip. Būtų Zeba.
    • Ne. Išreikšiu nuomonę komentaruose.

Šis balsavimas pasibaigęs


Rekomenduoti pranešimai

Krč, pats sargo nežaidžiu, bet į galvą šovė mintis. Vargu ar Bumeris padarys, bet viltis - durnių motina.

Prie reikalo: Jau praėjo metai kai 2018-07-06 Padarytas atnaujinimas, kad galima šaudyt su Colt pro mašinos langą. Tad sugalvojau vieną įdėją susijusią su šitą galimybę. 

 

Pasiūlymas 1.1 Leisti žaidėjam šaudyt pro mašinos langą su Tec9 (Išskyrus motocikluose sėdint). Kodėl pasiūliau? Nes neužmigsiu, kol nepasiūlysiu. Bet ir biški norėtusi įvairovės.

 

Pasiūlymas 1.2 Leisti TEISĖSAUGININKAM šaudyti pro langą su MP5 ir iš motociklo gaudant bėglį. Kodėl pasiūliau? Nes būtų smagu ir ment... Teisėsaugininkam šaudyt ir gaudyt bėglius, bet ir bėgliam būtų faina atsišaudyt + Ginklų preikeiviam bus daug iškvietimų(Bet pasiūlymas ne apie juos).

 

Tik davai nekomentuokit, kad Sarge "visą laiką" šaudysis miestuose ir neduos ramybės žaidėjam! Atsakymas toks: Prieš metus, kai padarė atnaujinimą, kad galima šaudyt pro langą su Colt, buvo 4 dienų hype'as ir vėliau visiem žaidėjam atsibodo. Nes atimdavo ginklų lic. Ir kuo daugiau kartų prarandą licenziją, brangiau kainuoją ją vėl išsilaikyt.

 

O kodėl pasiūliau, kad teisėsaugininkai galėtų šaudyt su MP5 pro darbinių tr.priemonių langą ir iš važiuojančio darbinio motociklo? Nes lestumėt smegenis, kad Tec9 apkaboj telpa 50 kulkų o MP5 30 kulkų ir nebūtų lygybė. Jei FTB darbuotojai čia komentuos, kad kaip jiem šaudyt pro langą į gaudantį bėglį. Tai iškart atsakau į šį klausimą: Tai nafiga teisėsaugai reikalinga SPD, Armija ir S.W.A.T!?

 

Nuomonę galit išreikšti komentaruose.

Pagaliau galėsiu ramia galvą miegot :) (kankina nemiga). Gero šeštadienio :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...