Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Ginas_Sprite

"IMM" BAZĖ

Pasiūlymas dėl "Immortal" mafijos bazės.  

73 balsai(-ų)

  1. 1. Sutinkate?

    • Taip
      65
    • Ne
      8


Rekomenduoti pranešimai

2019-08-05 at 20:20, Shelby_Cobra rašė:

Nei aš dušmanas nei ką, o kitas dalykas tavo nervai pakrikę, tai atsipalaiduot išmok. Kitas dalykas žaidžiat dėl savo "kelių minučių palaikymo" o ne malonumo žaidimo. Susijunge balvonai magijas ir kariaujat, kokie čia karai, mažiau vaidinkit jūs čia su savo mafijom žaidime, viso labo čia žaidimas ir taip apsigina susirinkę ir nusivalo kažkiek žmonių su įjungtomis magijomis, blistus gauna išsiperka ir vėl ta pati dainelė kartojasi, dėl to baze reik keisti nebejuokink, per daug stogų sako, tai išimkit viena stogą ir bus tas pats kaip "CN" bazėje tavo "DU STOGAI".

žmonės ne dėl kelių minučių laikymo šaudo, o, kad šiaip pasišaudyt ir būtų įdomu, nes be šito sargas iš vis būtų žlugęs. Tai tiek.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

2019-08-05 at 16:40, Diamond_Domas rašė:

Norejo nauju baziu, bet kai jas idejo, po keletos menesiu ar kiek ten, jau nori senu baziu :7_sweat_smile:. O gal tiesiog kas trecia versija tegul jos pasikeicia (iš naujos į seną ir atgal)? Nebus taip monotoniska, nebent jums jos nepatinka

Čia ir taip visiems buvo aišku jog atsiras žmonių kurie norės senų bazių atgal. Kadangi jos ir yra žymiai gerensios nei tos naujosios. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...