Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Ignas_Banys

Stambus lėktuvų patobulinimas.

Ar sutinkate, jog kai kurie lėktuvai būtų pardavinėjami?  

140 balsai(-ų)

  1. 1. Ar sutinkate, jog kai kurie lėktuvai būtų pardavinėjami?



Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, Sargiažmogiai!

 

Visiems ne paslaptis, jog dabar lėktuvai švelniai pasakius „apmirę“, norint su jais skraidyti reikia įstoti į pilotus/malūnsparnio pilotus kas yra manau nepatogu, kas dirba darbą su pakvietimu ar šiaip nenori vien dėl lėktuvo perstoti. Aišku, galima susirasti lėktuvus, kuriuos galime išsinuomoti arba pasiimti iš /tpvip malūnsparnius turint VIP, bet ne prieinamume prie lėktuvų esmė, esmė - jog realiai nėra prasmės su jais skraidyti apart pora situacijų, pvz. skrydžiai į veiksmus.

 

Tai ką aš siūlau? Mano idėja būtų tokia:

Padaryti, jog kiekvienas motyvuotas Sargiažmogis galėtų įsigyti lėktuvus.

O pardavinėjami lėktuvai būtų:

Maverick sraigtasparnis/malūnsparnis.

Stunt lėktuvas.

Cropdust lėktuvas.

Skimmer lėktuvas.

Dodo lėktuvas.

Shamal lėktuvas.

Visi kiti, t. y. kariniai lėktuvai arba ADMIN lėktuvas Andromeda - liktų kaip dabar yra, nebūtų pardavinėjami.

Lėktuvų nuotraukos spoiler'yje:

Spoileris

4c8DJI4.png

Maverick.

 

yJ3iuGD.png

Stunt.

 

TN74XDK.png

Cropdust.

 

czYvq7s.png

 

aLxFQmu.png

Skimmer.

 

8RYOghd.png

Dodo.

 

I1WPFIT.png

Shamal.

 

Tačiau daugeliui gali iškilti dilema „Bet, Ignaaai, prisipirks visi naujokai lėktuvų ir prasidės pastovūs pjaustymai, keliai bus primėtyti lėktuvais, sargiažmogiai važinės ant kelių.

Sprendžiant šias problemas pasiūlyčiau pora išeičių.

Pirma. Kainos lėktuvų būtų aukštos. Kiek neįvardinsiu, bet mažiau 5M manau nei vienas lėktuvas neturėtų būti parduodamas. Galėtų nors ir siekti netoli milijardo, bet ties šia vieta palieku Bumeriui spręsti. „Bet, Ignaaaai, jei tada bus taip brangu, tada niekas nepirks.“ Ir gerai, ne kiekvieno kišenei ir būtų lėktuvai, gi visgi, tai yra lėktuvai, o kas norės, tai visada atsiras kaip ir su laivais.

Antra. Griežtos bausmės. Pjaustymai grėstų tik nuo Maverick sraigtasparnio/malūnsparnio, tai jei visgi Maverick taptų labai problematiškas, tada banai dėl pjaustymo galėtų būti griežtinami iki savaitės ar ilgiau. O dėl „lėktuvų primėtymo visur“ - griežti įtarimai - t. y. kaip dabar mechanikai gali įtarti mašiną už blogą parkavimą, tai tas pats galėtų būti ir su lėktuvais, tik žymiai griežčiau - tarkim 30-40 star'ų. Įtarti galėtų ir policininkai. O dėl „važinėjimosi ant kelių“ - irgi griežti įtarimai - 30-50 star'ų (su star'ais visur diskutuotina kiek, vėl palieku Bumeriui spręsti) ir piloto teisių atėmimas.

 

Klausimas „Kur visa tai būtų, kur būtų pardavinėjami lėktuvai, kur sargiažmogiai laikytų tuos lėktuvus, gi į garažus nepasidėsi, kur paskui būtų lėktuvų turgus, konfiskuotų lėktuvų aikštelė?

Ties šia vieta ilgai tyrinėjau po Sarg'ą ir nusprendžiau, jog idealiausia vieta kur būtų parduodami lėktuvai - ties įvažiavimu į Los Santos oro uostą.

Nuotraukos spoiler'yje.

Spoileris

Uj617o9.png

 

edZ1VID.png

 

Visas Los Santos oro uostas yra beveik visiškai nenaudotinas (apart vienos vietos kur sraigtasparniai/malūnsparniai yra), todėl tai būtų ideali vieta visai šiai idėjai realizuoti. Kaip jau minėjau, ties įvažiavimu lėktuvų „parduotuvė“.

 

Lėktuvų turgus galėtų būti daugely vietų Los Santos oro uoste, vieną kaip pavyzdį pažymėjau.

Nuotrauka spoiler'yje:

Spoileris

GVUplHY.png

 

O dabar priėjus prie svarbiausio, sargiažmogių lėktuvai galėtų būti laikomi Los Santos oro uosto „bunkeriuose“, kurių suskaičiavau yra 10. Tiesiog juos padarius realiais pastatais į kuriuos būtų galima įvažiuoti juose puikiausiai galėtų parkuotis lėktuvai. Tie „bunkeriai“ yra gigantiški, tai vietos trūkumo tikrai nebūtų ir sargiažmogiai galėtų laisvai iš jų išskristi/įskristi. Net nereiktų visų bunkerių, 1-3 pilnai pakaktų. Tad nieko papildomai pristatinėti nereiktų.

Nuotrauka spoiler'yje:

Spoileris

Z8iszRk.png

O su konfiskuotų lėktuvų aikštele, tai irgi arba kuriame nors Los Santos oro uosto pakrašty arba irgi idealiai tiktų kuris nors „bunkeris“.

 

Dar kaip papildoma idėja galėtų būti padaryti normalūs teleportai lėktuvams kaip /tpls būtų Los Santos oro uostas, /tplv Las Venturas oro uostas ir t. t., bet ties šia vieta irgi palieku Bumeriui spręsti. Kaip pavyzdžius kur galėtų būti teleportai irgi įmetu.

Nuotraukos spoiler'yje:

Spoileris

fBfW4vq.png

/tpls

 

dgxCVKv.png

/tpbull

 

Tplv įkelsiu vėliau, nes užlūžo imgur kaip tik ant paskutinės fotkės...

/tplv

 

Tad toks mano pasiūlymas. Kam visa to reikia, kokia esmė? Žaidimo paįvairinimui, artinimui prie realybės, būtų įdomu pažiūrėti kaip žmonės keltų ridą su lėktuvais ir tiesiog smagumo dėlei, nes lėktuvai daugelyje žaidimų ir yra viena iš smagiausių dalių, skraidyti yra smagu :D Plius atsirastų reali nauda Los Santos oro uosto.

 

Ačiū už Jūsų dėmesį,

Pagarbiai,

Ignas_Banys

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Už.

Dar būtų visai nebloga idėja pristatyt kokį nors kiekį privačių angarų, kuriuos galima būtų įsigyti už didesnę sumelę. Galima įdėti ir kelis nuomajomus angarus, kurių nuomos kaina irgi būtų nemaža. Padaryt vartus, kurie atidaromi tik angarų arba lėktuvų savininkams. Tokie atnaujinimai praplėstų nekilnojamo turto ir atidarytų transporto šakos rinką ir visa tai padarytų žaidimą gyvesni ir gal net tikroviškesni.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 18 minutes(-ių), Ignas_Banys rašė:

Visiems ne paslaptis, jog dabar lėktuvai švelniai pasakius „apmirę“, norint su jais skraidyti reikia įstoti į pilotus/malūnsparnio pilotus kas yra manau nepatogu, kas dirba darbą su pakvietimu ar šiaip nenori vien dėl lėktuvo perstoti.

O kas jeigu pasakau kad nereikia istoti i pilotus kad galetum valdyti lektuva?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...