Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Avizine_Kose

Ne TSSG

BŪTINA  

27 balsai(-ų)

  1. 1. BŪTINA

    • TAIP, nesamonė, per daug sau leidžia
      26
    • Ne, nes...
      1


Rekomenduoti pranešimai

Manau reikia naikint Teisėsaugai, galimybe pasidaryti tiltus i kalejima, tegul susimąsto kaip nors kitaip ten patekt, nes jau viršūnė, susigalvojo net tpvip sraigtus uzdenkt, o virs vandens pasistatė beveik pakylymo taką.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Visiškai, dabar užsipuls tave visi, sakydami ,jog nemoki begt, nebek, bet ir taip aisku, jei neivykdys sito pasiulymo, tegul isvis isima pabegima,kadangi jei neturi druzoku, pabegt beveik yra neimanoma, ir tai jie atvaro pries pabegima 2-3min, tai nzn nzn susimastykit

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Viskas tik teisėsaugai ir į jos puse kai dievai serve daugiau nieko atsiprašant galima sakyt taip kad vpš achuėl viršunė jau :4_joy::4_joy: Tegu irkluoja rankytėm iki jail. 

Dabar kitas variantas tada kodėl apsaugos darbuotojas tada turi imtų viena butent viena nes daugiau jis nepaimsi ir daryt tpls nuo tpls pasiėmęs valtį plaukia iki jail su kliūtimi lipa ir krauna banką... kažinau... Baisu. 

Ten iš to jail jai vienas bėgi tai 2/3min ir taip pagautas dar jiem taku reikia....

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Tą prasmę o kaip ilgai bėgsi jai tokios sistemos ir tokie prikolai max 5min be jokios pagalbos ir jail tarkim nebent jau čia per fuksa paeitu varkė

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Tema rakinama.

  • Reidai yra skirti tik vykdyti reidus o ne palengvinti patekimą į kalėjimą ar tam tikrą bazė, dengti transporto priemones ar kitus objektus. Tad teisėsaugai draudžiama kurti be-reikalo reidus. Ar norint lengviau patekti į tam tikra bazę. Pvz mafijų teritorija. (Teisėsauga)
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...