Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Edvinas_Loto

DIDYSIS pasiūlymas (teisėsaugai, direktoriams)

Ar šis pasiūlymas būtų naudingas teisėsaugai?  

24 balsai(-ų)

  1. 1. Ar šis pasiūlymas būtų naudingas teisėsaugai?

    • Be abejonės, tikrai taip!
    • Tai tik dar labiau pablogintų esamą situaciją...
  2. 2. Ar šis pasiūlymas pagerintų serverio ekonomiką ir pritrauktų naujų veidų į šį „BE TRŪKUMŲ“ serverį?

    • Tai aišku, kad taip!
    • Šiame pasiūlyme neįžvelgiu jokios naudos.


Rekomenduoti pranešimai

TAIGI, labas visiems. 

---------------------------

     ĮVADAS

Po ilgos pertraukos su didele ambicija bemąstant apie sugrįžimą į šį projektą kilo įdomių minčių ir idėjų, kaip galima būtų pakeisti serverį, dabar, ir pasidalinsiu jomis kartu su jumis. Kad jau ilgą laiką nežaidžiu šiame serveryje - neesmė, tačiau gan dažnokai lankausi forume, seku atnaujinimų, pasiūlymų ir idėjų skiltis. Šįkart turėdamas daugiau laisvo laiko peržvelgiau ir darbų skiltis. Jau net ir neberadau, kada bebuvo koks „rimtesnis“atnaujinimas ar daug dėmesio sulaukęs pasiūlymas teisėsaugai ir teigiamos įtakos turėjęs visam projektui. Taigi, eikime prie viso šio pasiūlymo esmės.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

REALIZMAS

1. Padaryti, kad teisėsaugininkai (/sekti) komandą galėtų naudoti ne savo tikslams, kaip dažniausiai būna, o TIK darbui. Taigi, teisėsaugos darbuotojas sekti žaidėją galės tik tada, kai jis turės gaudomumo lygį [ITA] arba bus gaudomas policijos. Parašius apie tai atsiveria, sakykim taip, dar daugiau „galimybių“. (pasiūlymas skirtas teisėsaugai).

 

2. Iš dalies pagalvojus, kaip yra realybėje, tampa labai keista, kaipgi žaidėjų iškvietimus gaunantys darbuotojai gali sekti žaidėją neturėdami tr. priemonėje jokios navigacijos? Ir vėl gi sakysite, kad „tai tik žaidimas“, bet šio žaidimo esmė ir yra jį padaryti kuo įdomesnį ir labiau pritraukiantį naujus žaidėjus į serverį. (pasiūlymas skirtas visiems darbams gaunantiems iškvietimus).

Visas procesas, kaip darbuotojui gauti navigaciją, norint sekti:

2.1. Iš sandėlio Tolimųjų reisų vairuotojai už tam tikrą pinigų sumą mechanikų darbuotojams į bazę atveždami pristato navigacijas. (pasiūlymas skirtas Tolimųjų reisų vairuotojams).

2.2. Mechanikų darbuotojai darbų direktoriams parduoda ir įmontuoja navigacijas į darbinius automobilius su komanda /parduotinav. Navigacijos kaina svyruotų nuo 1,5-3 milijonų. (pasiūlymas skirtas mechanikams).

2.3. Verta paminėti ir tai, kad pastarosios turėtų galiojimą, o tai reiškia, kad po kurio laiko, sakykim mėnesio, direktoriui jas reikės nusipirkti ir vėl arba bent jau prasitęsti navigacijos veikimo galiojimą/laiką, kurį prasitęsti kainuotų pigiau, negu pati navigacija, kuri yra nuperkama su galiojimu (jeigu galimėtų prasitęsti). Ir kas be ko, mechanikui pardavus šią navigaciją darbo direktoriui, jam į rankas atitektų tik apie 20% visos navigacijos sumos, mechanikų darbo fondą - 30% ir likusi 50% dalis eitų į „serverį“. (pasiūlymas skirtas direktoriams ir mechanikams).

2.4. Kaipgi dirbti (nedarbo metu) su nuosavu transportu?  Darbo direktorius turėtų galimybę laikinai darbuotojui išnuomoti ir perkelti navigaciją į nuosavą automobilį. (pasiūlymas skirtas direktoriams).

DARBAMS BE DIREKTORIAUS PAKVIETIMO IR NEGAUNANTIEMS JŲ (kurių negalima išsikviesti) TAI NEGALIOJA!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

APIBENDRINIMAS

Apibendrinant šiuos pasiūlymus manau, kad jis serveriui atneštų daugiau naudos negu žalos: naujovės teisėsaugos srityje, naujas krovinys Tolimųjų reisų vairuotojams, daugiau įdomesnės veiklos mechanikams, didesnė atsakomybė darbų direktoriams einant savo pareigas. Jei šis DIDYSIS pasiūlymas būtų realizuotas, įvyktų perversmas tiek teisėsaugos, tiek darbų srityje. Tam įtakos turės ir žaidėjų turimi milijonai, kurių kiekis žaidėjų bankuose kone ženkliai sumažėtų. Reziume, tai tik į naudą. 

 

*Prisiėmu teisę redaguoti ir papildyti šiuos pasiūlymus,

*Norint papildyti esamą pasiūlymą parašykite atsakymą į šią temą,

*Leiskite man žinoti ar jums patiko ši idėja, prabalsuodami už ją,

*Siekiant pažeminimo, atsakymuose esate nelaukiami!

 

Pagarbiai, Edvinas_Loto

 

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 10 valandas(-ų), Zero_Mix rašė:

Realiai gerą idėja, tik dar pamąstyt, kad /sekti galėtu naudoti ir paprasti žaidėjai, tarkim irgi nusipirkt iš tų mechanikų, bet už didesnius pinigus ir tarkim ten 1 dienai ten ir tiek kainuoja ta navigacija.

Žinoma, galimas variantas ir toks.

 

prieš 9 valandas(-ų), Kostis_Strike rašė:

Pirma idėja nesąmonė nu pagalvok kaip fūristus seks ir panašiai, o šiaip dėl to ,kad nedarbui naudoja galėtų eiti /sekti tik su darbiniu skin 

Gali būti ir išimčių. Tai tik pasiūlymas, kurį galima įvairia linkme pakeisti ir dar labiau patobulinti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...