Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Edvinas_Loto

Namų sistema ir dar daugiau

Ar šis pasiūlymas būtų naudingas namams?  

52 balsai(-ų)

  1. 1. Ar šis pasiūlymas būtų naudingas namams?

    • Be abejonės, tikrai taip!
    • Tai tik dar labiau pablogintų esamą situaciją...
  2. 2. Ar šis pasiūlymas būtų naudingas budėtojams?

    • Tai aišku, kad taip!
    • Šiame pasiūlyme neįžvelgiu jokios naudos.
  3. 3. Ar tai palengvintų pardavimus?



Rekomenduoti pranešimai

tv land evidence GIF by #Impastor

 

Daugiau pasižvalgęs po serverį pamačiau, ką dar būtų „neprošal“ pakeisti šiame serveryje. 

1. Šiame pasiūlyme pakalbėkime apie namus. Namai? Skamba neįtikėtinai gerai! JĖGA! Kuo naudingi namai? Tuo, kad galima spintoje paslėpti narkotikus nuo teisėsaugos, gydytis, valgyti iš oro gautą maistą... Tereikia kiek atgaivinti ir patobulinti namų sistemą, kad būtų įdomiau žaisti, ir namai turėtų didesnę paklausą, nes turint namą iš jo beveik jokios naudos... Taigi, siūlau padaryti, kad tik nusipirkus naują namą jame nebūtų gydymosi pickup'o, norint namuose gydytis, reikėtų nusipirkti iš medikų vienkartinę vaistinėlę, kuri galiotų kelias dienas ir kainuotų maždaug 20'000-30'000€. Norint namuose valgyti, reikės išsikviesti picų berniuką arba maisto išvežiotojus - /kviestipm bei pasirinkti ką kviesti. Nusipirktą maistą galėtum pasidėti į savo namo inventorių: šaldytuvą. Dar galima sugalvoti ir tai, kad į savo spintas galėtum susidėti savo turimas aprangas, drabužius, kuriuos galėsi bet kada prie jos priėjus persirengti. 

 

2. Taksistų ir medikų pareiga yra budėti jiems paskirtose vietose ir laukti savo klientų. Siūlau padaryti, kad būdint jie gautų bent minimalias premijas (tarkim +30€/min prie savo uždarbio), nes budėti ir laukti kliento yra dar sunkiau, nei tiesiog važinėti ir rinkti iškvietimus.

PAPILDYMAS: kiek žaidėjas budėdamas uždirbs, priklausys nuo darbo direktoriaus, kuris turės galimybę nustatyti premijos dydį. Negana to, premijos bus mokamos iš darbo fondo. Kitas variantas, kad premijos galėtų būti mokamos ir sargcoin'sais

 

3. Mašinų pirkimas. Padaryti, kad LV turguje norint nusipirkti žaidėjo automobilį, tai galėtum padaryti paprasčiausiai vos įsėdęs į automobilį suvedęs patvirtinamąjį kodą. Gan dažnai būni užimtas (darbo treniruotė, žvejoji) ir negali atvykti žaidėjui parduoti savo automobilio. 

PAPILDYMAS: perkant automobilį pasiūlymas galiotų tik nesutartinei kainai, kuri yra ne didesnė nei 50 milijonų.

 

 

* Visi skaitvardžiai yra išgalvoti, juos galima keisti, kaip ir patį pasiūlymą,

* Norint papildyti esamą pasiūlymą, parašykite atsakymą į šią temą,

* Leiskite man žinoti ar jums patiko šie pasiūlymai, prabalsuodami už juos pasiūlymo viršuje,

 * Siekiant pažeminimo, atsakymuose esate nelaukiami!

* Idėja bus PILDOMA! 

 

 

Žaidėjai susiję su šiais pasiūlymais:  @Thomson_Drone @Hubis_Bmw @Hassan_Henessy @Coffee_Mill @Giedrius_Gangs @Tonny_Dream @Bobby_Broner @Kostis_Strike @Mantas_Flash @Shabu_Mutuble @Lil_Bow @Povilas_Cortez @Danny_Hagen @Egis_Pegiss @Black_Thirteen @Valis_Samp @Marius_Golden @Mantuxx_Downhiller @Nedas_Net @Erik_Samp @Ignas_Ramas @Bart_Simpson @Tony_Verceti @Robka_Tupac @Laura_Anderson @Don_Desperado @Aldass_Macius @Yekaterina_Guseva

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pirmasis pasiūlymas: Dėl gydymosi namuose galbūt galima būtų sutikti, bet reikėtų padaryti kad ta vaistinėlė tikrai būtų ne porai dienų, nes įpatingai šis pasiūlymas nervintų mafijų/gaujų valdžias. Maistas, visiškai nesutinku, nedaug kas naudojasi tuo netgi dabar, o ir picų išvežiotojų ir t.t, tikrai nedaug kas dirba.

 

Antrasis pasiūlymas: Ženklaus skirtumo nebūtų pastebima su tuo pačiu tarkim +30€/min, labiau šita pasiūlyma siūlyčiau padaryti taip kaip yra radistuose, kad valdžia gali nustatyti premijos dydį, beabėjo tai būtų iš valdžios kišenės, kiek jie galėtu leisti savo darbuotojams.

 

Trečiasis pasiūlymas: Su šiuo pasiūlymu, visiškai sutinku, būtų puiku.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Dėl pirmo ir antro pasiūlymo nuomonės neturiu, bet trečias pasiūlymas manau nepadės. Jei žmogus nėra nusistatęs kainos ir ji yra sutartinė, kaip tu ją nupirksi?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Gerai del namu ,bet su drabuziais nu tai tipo drabuziu nera tai /daiktai galetumeme ar /isvaizda pasidet ,nes isvaizdos drabuzi numovus padetj neimanoma. Antra ideja irgi gera ,bet patingeta pagalvoti nu kas tie 30e/min dabar reiskia? Nieko ,tai galetu gauti kokius sargcoins ar 5xp papildomai uz minute

Trecia ideja uz ,bet nemanau ar daug kam itiktu ta pradine kaina bandytu deretis ir panasiai ,galu gale gautu pirkti is pacio zaidejo, o siaip praverstu jei pardaveja vezioja.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...