Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Jason_Qnert

Autoheal uždraudimas [ĮGYVENDINTA]

Autoheal  

107 balsai(-ų)

  1. 1. Ar sutinkate su šia idėja?



Rekomenduoti pranešimai

Visiškai sutinku su idėja uždrausti autohealą, nes su dabartine situacija mes nebeturim to iškvietimų skaičiaus kuris buvo anksčiau. Tai pat sutinku su kitais, kad autohealas butu leistinas tik tuo atveju kai nėra medikų on.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Visiškai už, kam reikalingi medikai, jeigu kiekvienas gali dabar parašyti adminitratoriui /sms heal, nebeturim praktiškai iškvietimų beveik visai, kadangi dabar ,kur bepažiūrėsi naujokai begioja, ant keybindo /sms khai heal užsimete, mafijozai juos šaudo, nervuojasi, o tie spamminasi heal ramūs būdami. Dar vienas variantas atvažiuoju į iškvietimą, kai naujokas kviečia medikus, įsėda į automobilį, pasigydo ir tada iš niekur nieko šalia stovintis senesnis žaidėjas sako, "Nekviesk medikų, gi autoheal tam yra :DDDDD" /sms khai pahealins :DDDD ir šiaip graudu žiūrėti ,kaip tokie senbūviai kaip @Khai_Offline pats naudoja tokias nesamones, bei tempia serverį į dugną. Naktimis tūrėtų būti sukurta sistema, kuri leistų žaidėjams pasigydyti nakties metu už tam tikrą mokestį (Naujokams iki 10,000 xp) butu nemokamas gydymas, arba ,bent ,jau labai nupigintas, žaidėjų pasigydymui, galėtų būti sukurti tam tikri pasigydymo punktai, tai būtų ligoninės, ir galima dar kurnors mieste, užmiestyje, išmetyti kelis pickupus su užrašu, kad veikia tik ,kai nėra medikų.

 

 

 

@Admin_Bumeris Pažiūrėk ,kas liko iš serverio, kuriame kažkada teko kariauti ,dėl vietos prisijungimui, nes serveris budavo pilnų pilnutėlis, o dabar ,jeigu matom 200 žmonių, tai džiaugiames,kad dar bent tiek turim, manau tau reiketų rimčiau atsižvelgti į serverio padėtį ir tarti savo žodį, jeigu tau dar svarbus šio serverio egzistavimas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 22 minutes(-ių), Zilvinas_Sandnes rašė:

ir šiaip graudu žiūrėti ,kaip tokie senbūviai kaip @Khai_Offline pats naudoja tokias nesamones, bei tempia serverį į dugną.

khai kaltas dėl to, kad visi prašo healo ir jeigu per 5milisekundes nepahealini gauni dar kokias 15smsu "kodėl nepagydai"

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...