Eiti į turinį
Domas_Sliuuzas

„Taksi II firmos“ direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

DZqVYKa.png&key=03cf1fe737fe4b1e46b1bbab

 

Laba diena. Dauguma žinote, kad buvo renkamas „Taksi II firmos“ direktorius. Senasis Mantas_Flash buvo nušalintas dėl pakartotinių nusižengimų (apsileidimo). Rinkimai neužsitęsė, realiai galėjau išrinkti direktorių per 1 dieną, nebuvo jokios konkurencijos, bet dėl formalumų uždelsiau ilgiau, kad pasižiūrėt aktyvumą ir veiklą. Taigi, šiektiek apie rinkimus. Visų pirma - anketos. Užpildė 25 žmonės, tačiau didžioji dalis anketų buvo prastos arba labai prastos. Vėlgi, kaip ir praeituose taxi direktoriaus rinkimuose, buvo klausimas parašyti idėjas, tačiau prirašyta, kad jis nebūtinas. Pirmiausia žiūriu būtent į šį klausimą, jei jis neužpildytas arba idėjos senos, pasikartojančios, neįdomios, anketos toliau nebeskaitau. Kaip visada sulaukta ir humoristinių anketų. Taip pat, kaip visada, kai kurie daugžodžiauja, anketa ilga, bet esminiai dalykai nepaminėti, tokios anketos irgi atmetamos. Buvo ir keli kurie pildė iš kitokių forumo paskyrų (V_P nesutampa), tokių anketų net neskaičiau. Peržvelgęs anketas, atrinkau 3 kandidatus, nors pasižiūrėjęs reputaciją, norėjau palikti tik 2, bet vis dėlto nusprendžiau palikti 3. Vertinimas kaip ir ankstesniuose rinkimuose. Žemiau bus pateikta lentelė su vertinimais.

 

 

Rinkimų apžvalga:

 

@Povilas_Cortez - Anketa buvo pusėtina, tačiau nusprendžiau paimti prie kandidatų, kadangi geresnių anketų nelabai ir buvo. Aktyvumas prieš rinkimus buvo blogiausias iš visų kandidatų (2908 min tarp 08-01 ir 08-27 imtinai), per rinkimus taip pat praščiausias - 498 min (08-28 - 08-30 imtinai), pagal patirtį buvai antras (217 810 xp), dalyvavai bulių kautynėse, kelis kartus sutikau stovintį afk ir daugiau nebemačiau.

 

@Pliuskis_Gaming - Anketa, vėlgi, nebuvo nieko įspūdingo, tačiau nelabai buvo iš ko rinktis, Aktyvumas prieš rinkimus geras, tačiau neprilygsta lyderiui (4196 min tarp 08-01 ir 08-27 imtinai), per rinkimus aktyvumas taip pat buvo geras, tačiau likai antras (1030 min tarp 08-28 ir 08-30 imtinai). Pagal patirtį buvai paskutinis - 204 960 xp, pagal reputaciją taip pat. Parašuose nebesigirk savo visais vdb, teisėsaugos blistais ir panašiai, patikrinau, tu net ir dabar esi teisėsaugos bliste, tai kaip tu galėsi vadovaut komandai, jei pastoviai esi VDB arba teisėsaugos blist? Veikla - važinėjai su darbine, ėmei iškvietimus, vėžei klientus, stuntinai su bmx, daugiau nepastebėjau.

 

@Auris_Verossa - Nieko daug sakyti ir nereikia, visose kategorijose pirmas, anketa geriausia, aktyvumas dvigubai geresnis nei kitų kandidatų, veikla taip pat labai įvairi - daužeis bokso ringe, žaidei biliardą, dalyvavai bulių kautynėse, važinėjai /tpdrag, ėmei iškvietimus, šaudeis, stuntinai su bmx, skraidei su lėktuvu. Daugiau labai nieko ir nerašysiu, absoliūtus šių rinkimų lyderis ir naujasis "Taxi II firmos" direktorius.

 

 

 

Rinkimų apžvalgos lentelė

 

lmroFqb.png

 

 

 

  • Patinka 21
  • Ačiū 1
  • Haha 8
  • Už 7
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...