Eiti į turinį
Domas_Sliuuzas

"Cosa Nostra" mafijos boso rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

8KCTVAx.png

 

Sveiki, buvo renkamas naujasis ,Cosa Nostra mafijos direktorius, nes buvęs Dynamic_Sound buvo nušalintas surinkęs du įspėjimus ir papildė direktorių juodąjį sąrašą.

Na kaip ir visada pildančių buvo ne daug, tačiau to užteko, kad išrinktumėme du stiprius kandidatus. Apžvelgsiu trumpai, nes šiuose rinkimuose praktiškai viską nusprendė žaidėjų patirtis direktoriaus kėdėje.

 

  Aladino_Dievas – Ne pirmą kartą sieki direktoriaus, tačiau tau vis koją pakiša stipresni kandidatai. Šaunu, kad nepasiduoti ir toliau sieki savo tikslo. Pasikalbėjus su tavimi, prasitarei apie savo tikrąją paskyrą, išsiaiškinau, jog kelis kartus buvai mafijų/gaujų direktorius, tačiau tie kartai tau buvo nesėkmingi. Kalbant atvirai, būtent dėl to ir dvejojome tave skirti naujuoju direktoriumi, nesinori, kad vėl pasikartotų ta pati istorija, žinant, kad tektų kovoti prieš labai stiprų priešininką. Stebėjimų dieną tave sutikau kariaujantį Grove Street gaujos pusėje, kariauti tau sekėsi gerai, rūpesčių priešininkams sukėlei tikrai daug. Po karo mačiau tave kelis kartus besišaudantį DM arenoje, važinėjantį su Freeway motociklu. Veikla paprasta, bet užtikrinta. Šį kartą mūsų neįtikinai ir nusileidai savo konkurentui. Nenuleisk rankų ir stenkis toliau dėl kitų ateinančių direktoriaus rinkimų. Sėkmės.

Saidas_Workout – štai ir naujasis Cosa Nostra mafijos bosas! Serveryje esi žinoma persona, daug kartinis mafijų/gaujų valdžių atstovas, tad šios pareigos tau nebus svetimos. Kaip ir tavo konkurentas Aladino, kariauji už žaliukus ir padedi šiai gaujai siekti totalaus dominavimo Los Santos mieste. Karo metu tavęs neužtikau, tačiau patikrinus tave info lentelę radau pakankamai didelį žalos kiekį, kas parodo, jog net ir kitų karų metu ar po jų sugebi gali pridaryti daug problemų The Ballas gaujai. Pradėjęs vėl stebėti mačiau tave besivažinėjanti su nuosava mašina, šaudantį miestuose, kitaip sakant kelianti chaosą visur ir visada. Veikla skurdoka, tačiau kaip ir minėjau, būtent savo patirties kiekiu praktiškai be konkurencijos nurungei savo priešininką ir laimėjai šiuos rinkimus. Linkiu gerų karų žaidime, bet ne forume ir sėkmės!

 

*DPKT/NGPT

 

 

Naujasis Cosa Nostra mafijos bosas – Saidas_Workout

  • Patinka 5
  • Haha 14
  • Sutrikęs 2
  • Liūdnas 1
  • Už 7
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...