Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Sweet_Brother

Sweet_Brother karjera

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki forumo lankytojai.
Daugelis mane pažįsta kaip seną žaidėją, o kiti kaip naujoką :12_slight_smile:.
Taigi prisistatysiu kas toks esu ir ką veikiu serveryje.
Visu pirma tai yra mano nevienintelė paskyra su kuria lankausi serveryje, bet už tai paskutinė. Paskutinį kartą buvau serveryje prisijungęs ilgam laikui -2019.04.03. Tuo metu dirbau savo pirmajame darbe (ant šio acc) taksistuose antroje firmoje pas gerbiamą direktorių @Linas_Telia ir jo pavaduotoją @Mister_Bebr. Paskui buvau išmestas už neaktyvumą ir serveryje nesirodžiau 5 mėn. Todėl dabar nusprendžiau grįžti, kad turėčiau šiokios tokios veiklos :12_slight_smile:. Taigi prisistatysiu kas esu ištikrųjų.
Mano pirmoji paskyra serveryje buvo: Danielius_Songokas. Su ja pradėjau žaisti 2009 ar 2010 metais. Buvau visiškas naujokas, nieko nemokėjau, net forumu naudotis :12_slight_smile:. Su šia paskyra ilgai nežaidžiau. Kiek pamenu pasikėliau iki 50.000 XP ir palikau serverį, nes buvo atsibodę. (Atsibode buvo todėl, nes niekur nepatekdavau :1_grinning:). Taigi ir palikau serverį. Po kiek laiko nusprendžiau grįžti, bet pamiršau paskyros slaptažodį ir susikūriau naują account. 
Naujasis account buvo: Danielius_Nesvarbu. Su šia paskyra serveryje tikrai daug laiko praleidau. Dabar joje yra virš 1mln XP, bet jos jau nenaudoju. Žaisdamas su šiuo acc taip pat ilgai niekur nedirbau, nes būdavo sunku kažkur patekti ir svarbiausia - neturėjau VIP. Pamenu nemokėjau užsisakyti VIP ir parašiau į /admin kaip nusipirkti VIP? Gavau sms iš vieno gerai žinomo administratoriaus: @Paul_Dejavu su tekstu: rašyk sarglt Paul_Dejavu numeriu 1398 ir aš tau aktivuosiu VIP. Visa laime, kad nerašiau, nes tuo metu neketinau pirkti VIP, tik norėjau žinoti ateityje kaip tai daryti. Būčiau tada ponui Dežavu nupirkęs VIP :1_grinning:. Kaip sakoma ,,naujokus apgaudinėja kas tik netingi'':1_grinning:.  Paskui kiek prasižaidęs serveryje ir susipažinęs su forumu pamačiau atranką forume į radistus kurią tuo metu rengė buvęs direktorius: @Renius_Luckz. Forume patekau ir labai džiaugiausi ir tuo pačiu liūdėjau, nes nežinojau ar pateksiu žaidime. Taigi, pasiskaitęs taisykles susisiekiau su gerbiamu Renius_Luckz dėl apklausos. Nuvykau į radistų bazę ir prasidėjo apklausą. Padariau 3 klaidas ir pagal viską turėjau nepatekti, bet direktorius buvo geras ir davė pakvietimą, labai džiaugiausi tuo metu. Bet darbe pradirbau 1 sav ir palikau, nes tipo ,,nusibodo'':1_grinning:. Tokie palikinėjimai kas savaitę man dabar nepatinka, jei dirbi, tai dirbk :12_slight_smile:
Paskui po kiek laiko buvo atranka į policijos departamentą, kurią forume darė gerbiamas tuometinis direktorius, visiems gerai žinomas teisėsaugos veteranas: @Dozas_Siaulietis. Jo pavaduotojas buvo taip pat gerai žinomas teisėsaugos vilkas ir puikus žmogus: @Vygis_Belgas. Taigi po apklausos TeamSpeak programoje, kurioje mane apklausė darbuotojas: @Vytas_Never aš patekau ir dirbau. Pradžiai buvo tikrai baisu. Turėjo praeiti daug laiko kol visiškai susipažinau su policijos darbu. Tačiau, kodėl palikau policijos departamentą tikrai neatsimenu, nes visgi prabėjo daug metų...
Po gero laiko tarpo pamačiau atranką į mechanikus, kurią darė tuometinis direktorius: @Redas_Fuur. Kadangi atranka buvo žaidime ir mažai buvau pasikartojęs, aš nepatekau. Paskui kuriam laiko tarpui aš vėl palikau serverį. Bet nusprendžiau grįžti, nes be sarg'o tuo metu buvo labai sunku, atrodė lyg jis yra visas gyvenimas :1_grinning:.  Ir vėl pamačiau atranką į mechanikus, tik šį kartą apklausą ėjau pas draugelį ir sėkmingai praėjau (patys suprantat ką reiškia pažintys) :1_grinning:. Mechanikuose tikrai praleidau ilgą laiko tarpą, net 3 mėn. Tai buvo mano rekordas pradirbtų darbų istorijoje. Per tą laiką mechanikuose susipažinau su puikiai žmonėmis kaip: @Korne_Minis, @Justas_Kountas, @Marko_Steponko ir gerai žinomu mechaniku veteranu @Arnas_Max. Po kiek laiko direktorių gavo buvęs Redo pavaduotojas: @Run_Away. Tikėjausi gauti įgaliotinio pareigas, nes pavaduotoju kažkas tapo iš įgaliotiniu. Bet negavau ir dirbau toliau, kėliausi xp. Bet lygiai po 3 mėn teko atsistatydinti iš mechaniko darbo, nes turėjau 3 įsp už savivaliavimą :12_slight_smile:  . Kadangi buvau paskutinio rango, nenorėjau įspėjimų nusiimti už pliusus, nes būtų tekę grįžti į prieš paskutinį rangą ir keltis vėl su pliusais. Todėl pasirinkau lengvesnį kelią - atsistatydinau. Palikęs gailėjausi, kad darbe savivaliavau, nes galbūt būčiau kažką pasiekęs? Bet tuo pačiu metu ir džiaugiausi, nes buvau paskutiniame range ir pasikėlęs iki 300.000 mechaniko XP. 
Po kurio lanko geriau pradėjau orientuotis serveryje ir pradėjau po biški patekt į darbus. Sekantis mano darbas buvo apsauga. Į apsaugą patekau per atranką forume kurią darė tuometinis direktorius: @Agnius_Cold. Jo pavaduotojo gerai neatsimenu, bet lygtais juo buvo: @Tautvidas_Akaviitas. Taip, tikrai jis. Pas Agnių apsaugoje praleidau apie 1 mėn laiko ir paskui jis buvo nušalintas nuo valdžios. Kiek pamenu pildžiau į direktorių, bet jo negavau. Taip mano karjera apsaugoje ir baigėsi. 
Paskui kiek prisimenu teko dirbti The Ballas gaujoje pas gerbiamą direktorių: @Afigenas_Mantas. Kiek buvau tuo metu girdėjęs, kad į gaujas priima tik parašius sms žinutę. Taigi nutariau pabandyti prašyti Mantui. Jis man atrašė: atvyk į bazę apklausai. Nuvykęs nuėjau į nurodytą TeamSpeak serverį ir manęs paklausė dviejų klausimų: su kokiam tr.priemonėm vykstam kariaut ir su kokiom tr.priemonėm vykstam grobt narkotikų. Aš ir tai net nežinojau atsakymų:1_grinning:. Viską iš galvos pasakiau ir buvo gerai. Paskui atėjo laikas šaudymui ir Afigenas mane sunešiojo kaip lapą:1_grinning:. Bet paskui reikėjo atsivartoti ir kas nekeista, mokėjau tai padaryti:12_slight_smile:. Afigenas sakė, kad atsivartoti moku, o šaudymas yra kokie 6/10 ir vis tiek davė pakvietimą. Už tai Mantui esu dėkingas. Pas jį praleidau darbe 1 mėn ir regis atsisakė direktoriaus, bet darbe likau ir tikėjausi jį gauti, bet kaip visada negavau :1_grinning:. Paskui buvo išrinktas naujasis direktorius: @Velnio_Advokatas. Kai jis gavo direktorių jam parašiau sms su tekstu: sv, gal gali manęs neišmest iš darbo, nes žinau, kad rinksi naują komandą, nes noriu pasikelt iki 200.000 XP ir pats palieku darbą. Ir advokatas mane paliko darbe ir už tai jam esu dėkingas. O Velnio pavaduotojas tuo metu buvo gerai žinomas mafijų ir gaujų bosas ir galvažudys: @Diesel_Drift. Velniu prabuvęs direktoriumi 1 mėn direktoriaus pareigas perleido savo pavaduotojui ir jis visus išmetė iš darbo. Paskui prisijungęs žaidime parašiau Diesel'iui, kad priimti. Jis priėmė. O aš pasikėlęs lygiai 200.000 XP palikau The Ballas gaują. 
Tačiau po kiek laiko teko atsisveikinti ir su šia paskyra, nes gavau ban žaidime už sobeit naudojimą:1_grinning:.  Po savaitės ban gavau ir forume, nes buvau surinkęs 10  įspėjimų. O atsibaninimas man brangiai kainavo. Žaidime 1.45 lito ir forume tiek pat. O kadangi tuo metu buvau nepilnametis ir man 3 litai buvo dideli pinigai, todėl nusprendžiau nežaisti su šia paskyrą. Pamaniau jog mano karjera baigta visam laikui šiam serveryje. Bet kaip sakiau be sarg'o tuo metu buvo sunku ir grįžau į serverį. Tik su naujuoju account kurį man buvo atidavęs mano draugas pražaidęs serveryje 1 sav..

Paskui atsiminiau slaptažodį ant savo pirmojo account: Danielius_Songokas ir pradėjau žaisti per jį. Kadangi serveryje jau buvau nemažai patyrias, tai į darbus patekti nebuvo sunku. Pirmasis darbas buvo ant šio account - armija pas tuometinį direktorių: Karolis_Rusas (neina pažymėti). Pas Karolį darbe praleidau lygiai 2 mėn. Jam esu dėkingas už tai, kad pasitikėjo manim ir suteikė kvalifikatoriaus pareigas. Man tai buvo pirmas pasiekimas per visus dirbtus mano darbus:12_slight_smile:.  Vesdamas kvalifikacijas po kurio laiko nusprendžiau pasipelnyti ir tapau korumpuotas t.y ėmiau kyšius iš žmonių ir jie pereidavo be klaidų arba su viena klaida :1_grinning:. Todėl laikui bėgant man toks dalykas jau nepatiko ir bijojau, kad kas nors neprasitartų, todėl pasitraukiau iš kariuomenės. Paskui pamačiau atranką į FTB ir pamaniau pabandysiu. Nors galvojau, kad nepateksiu, nes tuo metu FTB buvo viena iš teisėsaugos sričių į kurią buvo sunku patekti. Ir kas man buvo keista, aš patekau su viena klaida. Tuo metu FTB direktorius buvo: @Martynas_Quintanilla ir pavaduotojas @Martynas_Source. Ir pamenu reikėjo pereiti kvalifikaciją ir jos neišlaikiau, negalėjau dėti star, nes buvau naujoko rango:1_grinning:. Tada dar nuo Source gavau vieną įspėjimą už kvalifikacijos neišlaikymą. Tačiau kitą dieną perlaikiau kvalifikaciją pas vyr.kvalifikatorių ir šiaip ne taip išlaikiau. Paskutinį rangą gan greit pasikėliau. Bet juk čia buvo Songoko acc, todėl sulaukdavau daug patyčių. Ir darbe dar atsirado vienas darbuotojas su kuriuo kapodavausi ir nesutardavau. Tai buvo: @Jayson_Moore. Tuo metu jis buvo didžiausias mano priešas FTB darbe:1_grinning:. Bet atėjo laikas kai teko atsistatydinti ir iš FTB darbo. Tokio darbo dirbti tikrai nenorėjau, kuriame darbuotojai negerbdavo vienas kitų. Priežastys buvo dvi, kodėl palikau FTB darbą: Songoko acc ir Jayson'as :12_slight_smile:. Palikęs darbą parašiau palikimo anketą ir iš gerbiamo pavaduotojo Martyno gavau nuomonę: kad nereikėjo dar palikti darbo, nes buvau paskutinio rango t.y SFA ir buvau vertas daugiau nei SFA. Jis turėjo galvoje - įgaliotinį. Bet buvo kaip buvo. Tikrai buvau dėkingas abiems Martynams, kad leido pas juos pabuvoti darbe net 1 mėn.
Taigi paskui sukrapštęs paskutinius 3 litus iš taupyklės atsibaninau savo antrajį acc: Danielius_Nesvarbu, nes be galo norėjau žaisti :1_grinning:. Po atsibaninimo pamačiau atranką į apsaugą ir nusprendžiau vėl joje padirbti. Atranką forume darė tuometinis direktorius: @Daumis_White. Jo pavaduotojas buvo gerai žinomas žaidėjas: @Deividas_Vestartas (pavarde Vestutė):1_grinning:. Daumis buvo puikus direktorius, laiko tarpo kiek pas jį pradirbau neatsimenu, bet tikrai ilgai. Bet kaip bebūtų gaila, vieną dieną prisijungęs sužinau, kad Daumis bus nušalintas nuo direktoriaus posto už pinigų bug'inimą. O taip buvo todėl, nes tuo metu Bumeris buvo padaręs kažkokį atnaujimą apsaugai ir normaliai visko nesutvarkė. Todėl Daumis nusprendė praturtėti ir jam tai kainavo direktorių:12_slight_smile:. Koks tiksliai buvo atnaujinimas - neatsimenu. Taigi Daumis buvo nušalintas ir kaip visada pildžiau į direktorių ir jo vėl negavau:1_grinning:. Matyt prastai pildau:1_grinning:. Taip mano karjera apsaugoje ir baigėsi.
Paskui pamačiau atranką žaidime į SWAT būrį, kurią darė tuometinis direktorius: @Original_Badboy. Ir jeigu gerai atsimenu jo pavaduotojas buvo: Saulens_Nunu (neina pažymėti). Original_Badboy taip pat yra šaunus vyrukas. Pas ji darbe taip pat nemažai laiko praleidau. Labiausiai patiko filmuotis jo filmuke kurį jis filmavo. Buvo parduotuvės apiplėšimas ar kažkas tokio. Jeigu Badboy'us jį dar turi, tai supras apie ką kalbu. Po kiek laiko teko palikti ir SWAT kolektyvą. Tada niekur nedirbau, vėl nusprendžiau paskutinį kartą panaudoti sobeit ir pasigydyti :1_grinning:. Ir spėkit kas buvo? O gi vėl gavau ban nuo sistemos :1_grinning:. Po to karto jau tikrai supratau, kad baigsiu savo karjerą su šią paskyrą visam laikui ir nelošiu sarg'o. Viskas buvo nesvarbu ir pradėjau forume vėl rašinėti nesąmones ir vėl gavau ban forume:12_slight_smile:. Tada jau tikrai nesiruošiau antrą kartą mokėti 3 litų ir atsibaninti ir vėl palikau setrverį. Tik šį kartą ilgesniam laikui kaip 2 mėn. Po 2 mėn nusprendžiau, kad vėl reikia pradėti kapoti sarg'ą:12_slight_smile:.  Tik galvojau iš kur gauti naują acc ir prisiminiau, kad draugas buvo atidavęs man savo acc, nes pats nusprendė nežaisti, nes šis žaidimas jam nepatiko. 
Ir sekanti mano paskyra buvo: Renas_Nice. Pirmasis darbas buvo medikai pas tuometinį direktorių: @Arnas_Grandprix ir jo pavaduotoją @Franky_Lord. Kaip mane apklausinėjo Franky aš viską gerai atsakiau ir patekau. Labai gerai atsimenu jo pasakytus žodžius: ,,Įgaliotinį galima gauti pradirbus net 1 mėn ir pasiekus paskutinį rangą''. Aš dirbdamas buvau aktyvus ir norėjau labai įgaliotinio. Maniau jog jo negausiu kaip visada... Ir ką jūs manot? Aš iš Arno gavau savo pirmąjį įgaliotinį. Juo prabuvau 2 mėn. Iš viso darbe praleidau 3 mėn ir teko atsistatydinti. Ir žinot, kodėl? Todėl, nes direktorius ir pavaduotojas tapo neaktyvus, savus be atrankos priiminėdavo į darbus žmones, būdavo dienų kai tekdavo net rangus tvarkyti... Taip pat visa valdžia skype programoje turėjo savo kanalą, kurioje buvo įgaliotiniai ir valdžia. Ten tardavomės apie reikalus. Su manim įgaliotiniais taip pat buvo: @Dovydas_Keksas ir @Goda_Lovato. Paskui iki manęs daėjo gandai, kad  gerb direktorius ddosina savo darbuotoją: @Ignas_Ramas. Nors aš nežinojau ar tai tiesa ar ne. Prieš mane buvęs įgaliotinis: @Egis_Bryant taip pat paliko darbą, nes jame nebuvo tvarkos. Darbe stengiausi likti kuo ilgiau, tikėjausi jog pakilsiu iki pavaduotojo pareigų, bet nepakilau. Kuo toliau, tuo ilgiau vienas viską tvarkydavau. Galima sakyti medikus išlaikiau aš. Kai palikau darbą kartu su įgaliotiniu iki manęs daėjo gandai, kad žaidėjas: Valdas_Olee (neina pažymėti) nusipirko įgaliotinį už 20 mln €. Po medikų išėjau dirbti radistu pas tuometinę direktorią: @Lukrecija_Lietuva. Tačiau ten ilgai dirbti neteko, nors tikrai buvau aktyvus darbuotojas. Nedirbau ilgai, nes gaudavau stiprias ddos atakas, kurių dar niekada nebuvau patyrias. Kažkada dirbdamas mechaniku esu gavęs silpną ddos ataką nuo @Edvis_Srd :1_grinning:. Taigi mano istorija ant Renas_Nice paskyros baigėsi, nes žinojau jeigu dar kartą ant jos prisijungiu, vėl gausiu stiprias ddso atakas. 
Paskui draugelis atidavė savo naujoko paskyrą, kurioje buvo mažai xp ir mažai pinigų. Tada mano paskyra buvo: Don_Sabotini. Pradėjau žaisti per šią paskyrą, užsikėliau pakankamai xp, kad galėčiau dirbti darbus su pakvietimu. Pirmasis mano darbas su pakvietimu buvo vėl apsauga pas tuometinį direktorių: @Arensas_Samp ir jo pavaduotoją @Monster_Zipp. Apsaugoje būdamas paprastu žaidėju praleidau virš 1 mėn. Tuo metu buvo renkamas įgaliotinis ir tikėjausi, kad jį gausiu, bet negavau. Kiti tokiu atveju palieka darbus, o aš nepasidaviau ir tęsiau savo karjerą toliau. Tą pačią dieną mane pasimoovimo Arensas_Samp ir Monster_Zipp į valdžios kanalą ir pasakė: ,,kitas įgaliotinis būsi tu, todėl nepalik jei jo nori'',ž. Po kažkiek laiko taip ir buvo, nes senasis įgaliotinis paliko darbą ir jio tapau aš. Todėl už tai esu dėkingas Arensui. Bet pas jį rango pavadinimas buvo ne įgaliotinis, bet įgaliotkinis ir visi įgaliotiniai buvo įgaliotkiniais :1_grinning:.  Įdomu kaip mano karjera baigėsi šiame darbe? Viskas buvo taip: vieną dieną grįžtu po darbo namo, jungiuosi į serverį ir noriu pasidaryti ss su lentele /visidarbuotojai ir man parašė, kad ši komanda tik valdžiai ir įgaliotiniams. Dar kartą pabandžiau ir pamačiau tą patį užrašą. Tada pasižiūriu /info lentelę ir žiūriu, kad ne apsauginis esu, pasižiūriu /priežastis lentelė ir ten pamatau užrašą: visų išmetimas... Tai taip ir nesupratau kam vidurį baltos dienos visus išmesti ir ir perrinkti komandą? Valdžia sakė, kad galiu grįžti į darbą ir gausiu įgaliotinį vėl, bet buvau ant tiek susinervinęs, kad negrįžau. Tada kurį laiką niekur nedirbau. Po kelių dienų pamačiau atranką į SWAT forume. Užpildžiau - nepatekau. Tada nusprendžiau vėl pradėti gaujinio gyvenimą ir eiti į gaujas. Parašiau Grove Street gaujos vadeivai, bet jis nieko neatrašė, tada pasižiūrėjau kas yra The Ballas gaujos vadeiva. Tuometinis direktorius buvo: @The_Bass ir jis mane priėmė. Darbe pas jį praleidau apie dvi sav. Tada vėl buvo pabodęs sarg'as ir nusprendžiau palikti darbą. Don_Sabotini paskyrą atidaviau jo savininkui ir palikau darbą. 
Tačiau ir vėl nusprendžiau grįžti į serverį ir susikūriau Danielius_Johnson paskyrą. Pirmasis darbas buvo mechanikai. Direktoriaus neatsimenu. Darbe pradirbau 1 mėn ir tapau neaktyvus, todėl buvau išmestas. Po 1 mėn vėl pradėjau kapoti sarg'ą ir vėl ėjau į mechanikus. Šį kartą pradirbęs kiek mažiau nei 1 mėn vėl atsibodo žaidimas ir tapau neaktyvus ir vėl buvau išmestas iš darbo:12_slight_smile:. Taip mano karjera ant šio acc ir baigėsi.
Ir galų gale po pusės metų vėl nusprendžiau žaisti serveryje ir susikūriau šią paskyrą: Sweet_Brother. Kurdamas šią paskyrą turėjau omenyje iš San Andreas Sweet'o brolį: Carl'ą_Johnson'ą. Bet ksi kurie forumo lankytojai mane ne taip suprato ir praminė mane Saldžiu_Broliu:1_grinning:. Tebūnie saldus brolis. Pirmasis mano darbas ant šios paskyros buvo taksistas antros firmos pas gerbiamą direktorių: @Linas_Telia ir jo pavaduotoją @Mister_Bebr. Darbe pradirbau nuo 2019-02-25 iki 2019-04-03. Tai tikrai nėra mažas laiko tarpas. Bet laikui bėgant pradėjau dirbti ir nebūdavo laiko paimti minimumo, o ypač kai daug žmonių, nes visi ima iškvietimus kaip išprotėja. Tekdavo dažnai pildyti neaktyvumo anketas ir pora dienų buvau neužpildęs ir buvau išmestas už neaktyvumą. Pamaniau jog dabar tikrai mano karjera baigta šiame serveryje visiems laikams. Bet va, dabar po 5 mėn pertraukos vėl noriu grįžti, kad turėti šiokios tokios veiklos. Manau dabar sugebėsiu suderinti darbą ir žaidimą. Taip ir nežinau, kodėl Linas su Bebr nebėra valdžioje. Galbūt atsisakė pareigų?


Per savo visą 9 metų žaidimą šiame serveryje sužinojau kokie puikūs buvo seni tuometiniai direktoriai. Nors pas juos dirbti neteko ir nepažinojau jų, bet teko skaityti atliepimus apie juos iš DPKT narių.
Keletą direktorių galiu pavardinti: Policijos departamento direktorius: @Wanderstar_Killer, ginklų prekeivių direktorius: Buldogo_Snukis (neina pažymėti), medikų direktorius: Kebabas_Dzo (neina pažymėti, radijos direktorė: @Santa_Randute ir t.t. O ypač įsidėmėjau visiems gerai žinomą žmogų, serverio senbuvį, buvusi immortal mafijos bosą: @Donatas_Donis. Aš asmeniškai Donato nepažinojau, bet kiek teko girdėti iš kitų, jis buvo tikrai šaunus žmogus. Kartais net jo repo pasiklausau youtube kanale
.

Na, štai visa mano istorija apie mane. Tikiuosi nepavargot skaityti, nes aš rašyti tai tikrai pavargau:1_grinning:. Rašiau ~ 3 valandas, nes kol kas turiu laisvo laiko. Kaip ir sakiau į serverį grįšiu tikrai, bet gal dar ne šiomis dienomis. Gal po kokios savaitės arba greičiau. O gal yra norinčiu savo istoriją aprašyti? Be problemų, parašyk man forume į až ir aš tau mielai patalpinsiu tavo istoriją kitame leidinyje. Daugeliui turbūt kyla klausimas, kodėl aprašiau save? Na, kaip kai kurie žino, tai nėra mano pirmasis laikraščio leidinys ir daug kam jie patinka, kaip ir kiti mano buvę leidiniai. Na, o kas liečia asmeninį gyvenimą - tai esu paprastas miesto vaikis vairuojantis Renault automobilį ir tiek. :12_slight_smile: Sėkmės visiems.

Papildau: Šiaip ilgai galvojau ar grįžti į serverį ar ne. Serveris nebėra toks, koks buvo seniau. Teisėsauga gavo daug sportinių automobilių, kas tikrai nepatinka. Nesąžininga mano manymu taip yra. Seniau bent buvo gera žaisti, nes teisėsauga turėjo tik savo darbines tr.priemones. Nebuvo nei buffalo, nei sultan nei kitų greitų automobilių. Apsauga taip pat yra pakeista: nebėra konvojaus, vietoj buffalo įdėtos kitos mašinos. Per šiuos 9 metus serveris tikrai stipriai pasikeitė. Manau jeigu jis grįžtu į senas vėžias, tikrai pritrauktų daugiau žaidėjų. Seniau net nebuvo vietos serveryje kai būdavo 500/500 žmonių. Nemanau, kad serveris grįš į senas vėžias, bet tokią viltį vis tiek turiu.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Ką tik, Velnio_Advokatas rašė:

Malonu,kad geru žodžiu atsiliepei. Pamenu geras bičiukas buvai!:)

Jeigu dar žaidi serveryje gal užsuksiu kada pas tave į gaujas/mafijas :1_grinning:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Nustebau, kai pamačiau, kad kažkas paminėjo mane kažkokiam poste. Dar kai žaidžiau sarge stengiausi žmonėms padėti ir tiesiog kažkaip patiko žaisti, kartais pajuokaudavau, o dėl to, tai ten nebuvo bandymas apgauti, tai buvo tiesiog pajuokavimas, bet viskas okey jeigu pagalvojai, kad bandau apgauti, aš pats galbūt taip būčiau sureagavęs. Nepažinai, kaip žmogaus manęs normaliai, galbūt nuomonė būtų kitokia bet gl :10_wink:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 1 valandą, Paul_Dejavu rašė:

Nustebau, kai pamačiau, kad kažkas paminėjo mane kažkokiam poste. Dar kai žaidžiau sarge stengiausi žmonėms padėti ir tiesiog kažkaip patiko žaisti, kartais pajuokaudavau, o dėl to, tai ten nebuvo bandymas apgauti, tai buvo tiesiog pajuokavimas, bet viskas okey jeigu pagalvojai, kad bandau apgauti, aš pats galbūt taip būčiau sureagavęs. Nepažinai, kaip žmogaus manęs normaliai, galbūt nuomonė būtų kitokia bet gl :10_wink:

Viskas gerai. Tuo metu buvau naujokėlis nieko nežinantis. Tada buvau tikrai buvau susimastęs. O dabar tai iš to dalyko net juokas ima prisiminus kai sakei, kad aktyvuosi VIP :1_grinning:

O beto pats dar žaidi serveryje?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...