Eiti į turinį
Mister_Taksi

"Cosa Nostra" mafijos boso rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

8KCTVAx.png

 

 

Sveiki, kaip žinia, buvo renkamas naujasis Cosa Nostra mafijos direktorius, nes buvęs mafijos vadeiva Aladino_Dievas atsisakė pareigų ir papildė direktorių juodajį sąrašą.

Anketų pakankamai, kelios jų humoristinės, tačiau buvo ir rimtų anketų. Apsidžiaugėm sulaukę mafijų/gaujų veteranų anketų, tačiau, jos buvo parašytos „tiesiog“. Gaila, kad senieji žaidėjai į viską žiūri juokais.. Kalbant apie rinkimus, avalga bus trumpa, nes iš trijų kandidatų tik vienas sulaukė stebėjimo dienos.

 

Ernis_Tiktok – mafijų/gaujų veteranas, siaučiantis šioje srityje nuo 2011 metų, anketa paprasta, tačiau užtikrinta. Stebėjimo dieną tavęs nesutikau, pasidomėjęs detaliau supratau, kad pildei „ant bairio“. Nežinau, atvirai kalbant - nusivyliau. Tikiuosi kitiems kartams, jeigu tokie bus, į viską žiūrėsi rimčiau.

 

Nelimpa_Kulkos – paskyra nauja, tačiau tikrai žinomas veidas nusikalstamame pasaulyje. Valdžių turėta daug, ne visos buvo sėkmingos, tačiau patirties šiame reikale turi ir pakankamai. Anketą parašei geriausią iš visų, skaityti ją buvo malonu, tačiau.. Tau koją pakišo paskutinė valdžia. Būdamas pavaduotoju bandei pakenkti savo direktoriui, išmetei jį iš darbo, parodei nepagarbą tiek jam, tiek pačioms pareigoms ir kritai akyse. Šiai dienai abejoju ar galėtum vadovauti mafijai. Kitiems rinkimams linkiu prieš darant kažką svarbaus pagalvoti apie galimas pasekmes. Sėkmės.

 

Aurimas_Mostvila naujasis Cosa Nostra mafijos šulas! Serveryje žinomas žaidėjas, pasižymėjęs mafijose ir gaujose, daug kartinis mafijų/gaujų valdžių atstovas, tad su šiomis pareigomis turėtum susitvarkyti be didelių problemų. Kaip ir antrasis kandidatas Nelimpa, serveryje priklausai Grove Steet gaujai, esi šios nusikalstamos grupuotės įgaliotinis ir kartu su savo kraujo broliais sieki sužlugdyti The Ballas gaują ir sieti chaosą viename iš San Andreaso miestų. Stebėjimo dieną užtikau tave kariajanti, pistoleto Deagle ir narkotikų nepaleisdamas iš rankų be didelių pastangų rinkaisi žalą ir „minusavai“ savo konkurentus. Pradėjęs vėl stebėti mačiau tave besivažinėjanti su nuosava mašina, šaudantį tiek į civilius, tiek į orą, matyt treniravaisi jau ir taip gerus šaudymo įgūdžius. Veikla užtikrinta, stebėjimo metu parodei viską, kas reikalinga šių pareigų siekiančiam žmogui. Linkiu gerų karų žaidime, lengvo mėnesio ir žinoma sėkmės!

 

 

*DPKT/NGPT

Naujasis Cosa Nostra mafijos bosas – Aurimas_Mostvila

pHZNa.png

  • Patinka 8
  • Ačiū 2
  • Haha 9
  • Sutrikęs 1
  • Už 5
  • Prieš 8
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...