Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

pirat_puha

Pačio žaidimo ''įdomumo'' patobulinimas

Apklausa „žaidimo įdomumas“  

16 balsai(-ų)

  1. 1. Jūsų balsas - mums svarbus!

    • Sutinku su idėja, man ji patiko.
      8
    • Nesutinku su idėja, pakomentuosiu kodėl.
      7
    • Neturiu nuomonės, kaip padarys - taip bus gerai.
      1


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, bežaidžiant sumaniau tokią idėją, kadangi žaidimas yra siekiamas tobulinti ir versti jį į „tikrovę“ (realybę), todėl sumaniau vieną idėją, ir aišku, jeigu ją įmanoma padaryti. 

 

Pasiūlymas skamba taip: mano manymu, kad transporto priemonė negali būti ''neliečiama'' jai esant užrakintai. Manau, kad ir žaidėjas yra užrakinęs savo mašiną - ją būtų galima sudaužyti, tarkim trenki iš kumščio per dureles - jos susilanksto, trenki iš kumščio per bagažinės dureles - jos susilanksto, kodėl gi taip nepadarius? Mano manymu atsirastų žymiai daugiau žaidėjų, kurie pirktųsi garažus bei laikytų savo transportus garažuose, kad jie būtų sveiki ir nereiktų kaskart jų taisyti. Ekonomika tvarkytųsi, nes manau, kad garažai būtų perkami tikrai ne po vieną, pirktų daug žaidėjų, ypač naujokai. Mano manymu taip būtų įdomiau. 

 

Prašymas: argumentuoti šią idėją, gal kažką pridėti ar pakeisti šioje idėjoje, kritikuoti, pasakyti klaidas.

 

Taip pat galėtų pradėti ponas savininkas daryti garažų perkrovimus, kadangi daugelis žmonių galėjo nusipirkti garažus jau senesniame laikotarpyje bei jau gali nežaisti gal metus, du, o gal ir daugiau, todėl reikėtų perkrauti neaktyvius garažus, kadangi sakau - pirktų daug žaidėjų. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

 

prieš 1 valandą, Laurynas_Heat rašė:

Ekonomika tvarkytųsi, nes manau, kad garažai būtų perkami tikrai ne po vieną, pirktų daug žaidėjų, ypač naujokai. Mano manymu taip būtų įdomiau. 

kokia tau ekonomika tvarkytųsi, jeigu sutaisyt mašiną kainuoja 500€, garažas irgi centus kainuoja, pakeli ridos 10min. ir turi, ekonomika tu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 4 valandas(-ų), Deividas_Bayern rašė:

 

kokia tau ekonomika tvarkytųsi, jeigu sutaisyt mašiną kainuoja 500€, garažas irgi centus kainuoja, pakeli ridos 10min. ir turi, ekonomika tu.

10 minučių - 15'000$ maksimalus vieno kilometro mokestis, per 10 minučių pakeltum apie 10 kilometrų, arba 15, tai negautum to 500 tūkst. už kainuojamą garažą. Kažką reikėtų mąstyti ties šiuo dalyku. Juk viskam yra išimtys.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...