Eiti į turinį
Mister_Taksi

"Cosa Nostra" mafijos boso rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

 

8KCTVAx.png

 

Sveiki, kaip žinote, buvo renkamas naujasis Cosa Nostra mafijos bosas, nes buvęs jos vadovas nesėkmingai pabaigė savo direktoriavimą ir prisijungė prie direktorių juodojo sąrašo. Nenorėdamas uždelsti ir taip retų karų, nusprendžiau paeksperimentuoti ir ištrynus rinkimų temą mažiau nei po 24h išrinkti naująjį direktorių. Anketų sulaukėm nei daug, nei mažai, tačiau to užteko išrinkti kandidatus. Džiugu, kad po truputį grįžta mada pildyti anketas ne tik naujiems serverio veidams, bet ir žmonėms turintiems stiprią praeitį šioje srityje. Kandidatus išrinkau du, didžiulį pliusą jie sau užsidirbo žaisdami iš karto tik užpildę anketas, o ne laukdami kol jos bus paslėptos. Taigi,

Nojus_Lithuania - gerai žinomas veidas mafijų/gaujų pasaulyje, valdžios postas tau nėra svetimas ir kaip minėjai pats, visus kartus valdžioje išbuvai iki galo, kas tik parodo jog turi ir drąsos ir noro vadovauti ir vesti savo nusikalstamą grupuotę link užsibrėžto tikslo. Žaidime priklausai Grove Street gaujai ir stebėdamas dieną užtikau tave kariaujanti su The Ballas gauja. Karo metu buvai aktyvus, darei daug žalos ir padėjai savo pusei prisijungti dar vieną žalią zoną. Pradėjus stebėti vakare, tavęs serveryje nesutikau, sutikrinus parašus, radau tokį patį minučių kiekį, tačiau jau buvau bedarbis. Nežinau, ar palikai savo noru, ar tave išmetė, ar buvai pagautas naudojant draudžiamas modifikacijas, esmė ta, kad kažkas atsitiko ir savo veikla ir aktyvumu nusileidai savo priešininkui. Kitiems rinkimams, būk aktyvesnis ir pasieksi norimą direktoriaus postą.

Mccarei_Tfozzi - naujoji Cosa Nostra mafijos galva. Puikiai žinomas ir smarkiai pasižymėjęs veikėjas nusikalstamame pasaulyje. Mafijų ir gaujų srityje karaliaujantis nuo senų laikų ir iki šiol galintis buitiškai tariant "duoti spaudimo" tiek naujam, tiek senam mafijozui. Serveryje kaip ir Nojus priklausai žaliajai gaujai, pradėjus stebėti dieną mačiau tave kartu su juo kariaujantį su The Ballas gauja. Patikrinus padarytą žalą, buvai vienas iš dominuojančių šaulių. Po karo mačiau tave besišaudantį savo bazėje, besivažinėjantį Los Santos gatvėmis. Atėjus vakarui užtikau tave vėl kariaujantį, nors šį kartą jūsų gaujai sekėsi prasčiau, tu ne karto nepasidavei ir stengeisi padaryti kuo daugiau žalos taip bandydamas savo gaujai laimėti laiko ir išsaugoti užimtą teritoriją. Kaip ir minėjau viršuje, džiugu, kad tokie žaidėjai kaip Tu vis dar nori ir gali tapti mafijų ar gaujų bosais. Linkiu Cosa Nostrai didžiausios sėkmės.

 

 

*DPKT/NGPT

 

Naujasis "Cosa Nostra" mafijos bosas - Mccarei_Tfozzi

  • Patinka 5
  • Haha 3
  • Sutrikęs 2
  • Už 5
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...